Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tom Clancy's H.A.W.X 2

More
25 Sep 2010 09:42 #79482 by Στέφανος Τρίγγας
Είναι ένα arcade-style flight action παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Ubisoft Romania και κυκλοφορεί από την Ubisoft.Το παιχνίδι είναι η συνέχεια του Tom Clancy's H.A.W.X που είχε κυκλοφορήσει το 2009.Το παιχνίδι ήδη κυκλοφορεί για Χbox 360 από τις 3 Σεπτεμβρίου και για PS3 από τις 10 Σεπτεμβρίου 2010.Η εκδόσεις του παιχνιδιού για PC θα είναι διαθέσιμες στις 16 Νοεμβρίου 2010 και για Wii στις 9 Νοεμβρίου 2010.Επιπλέον το παιχνίδι θα έχει singleplayer,co-op και multiplayer mode.

Τα trailer του παιχνιδιού απο Ε3,Gamescom 2010:

E3 2010:
[youtube:12fegfok]
[/youtube:12fegfok]

Gamescom 2010:
[youtube:12fegfok]
[/youtube:12fegfok]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2010 09:47 #79483 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Tom Clancy's H.A.W.X 2
Πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Με πόροσες τώρα. Θα δωκιμάσω και το προηγούμενό του όπως δήποτε!

More
25 Sep 2010 13:36 #79503 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο τίτλο. Από την πρώτη στιγμή που το έπιασα δεν μου έκανε αίσθηση σαν παιχνίδι. Αυτή τη φορά πως το βλέπεις Thundethawk; Θα είναι όντως καλύτερο ή τζάμπα λεφτά θα πάνε από όποιον το αγοράσει(εγώ έπαιξα το πρώτο αλλού).

More
26 Sep 2010 18:46 #79576 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ προσωπικά έχω παίξει και το singleplayer του πρώτου τίτλου και το co-op και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλό.Και πιστεύω ότι αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο γιατί έχει και πολύ καλά γραφικά και θα έχει και περισσότερα αεροπλάνα.Να σου πω την αλήθεια εγώ για το co-op ενθουσιάζομαι περισσότερο γιατί δεν βλέπεις συχνά co-op με πολεμικά αεροπλάνα.Αλλά σαν τίτλος δεν νομίζω να μας απογοητεύσει.

More
26 Sep 2010 19:06 #79578 by Aνέστης Αδαμίδης
Δηλαδή θα έχει μάχες στο internet μαζί με άλλους παίκτες; Και αντίπαλος ποιος θα είναι; Θα βάλουν AI ή θα χωρίζονται σε ομάδες οι παίκτες;

More
02 Oct 2010 14:41 #80212 by Στέφανος Τρίγγας

TheReaper wrote: Δηλαδή θα έχει μάχες στο internet μαζί με άλλους παίκτες; Και αντίπαλος ποιος θα είναι; Θα βάλουν AI ή θα χωρίζονται σε ομάδες οι παίκτες;

Καταρχήν θα έχει το co-op που θα μπορείς να παίζεις με τους φίλους σου το story mode,λογικά νομίζω μπορείς να κάνεις μάχες στο internet,αλλά δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για να σε κατατοπίσω.

Εδώ είναι τα System requirements

Minimum System Requirements

* Processor : Intel® Pentium® 4 3.0 GHz or AMD Athlon 64 3000+ or higher
* Video Card : 128 MB DirectX®-compliant video card with Shader Model 3.0 or higher
* Memory : 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista and Windows 7
* Hard Disk : 9 GB
* Sound : DirectX 9.0c-compatible
* Other : A permanent internet connection is required to play the game.

Recommended System Requirements

* Processor : Intel® Core2 Duo E4300 or AMD Athlon X2 3600+ or higher
* Video Card : 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card
* Memory : 2GB
* Peripherals : Xbox 360® Controller for Windows

More
02 Oct 2010 15:25 #80220 by Aνέστης Αδαμίδης
Mάλιστα. Καλώς, λοιπόν. Αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.

More
14 Oct 2010 16:08 #81577 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Tom Clancy's H.A.W.X 2
Το review του Tom Cancy's Hawx 2 έχει ανεβεί, για να το διαβάσετε κάντε κλικ ΕΔΩ .

More
17 Oct 2010 13:51 #81887 by rafor
Replied by rafor on topic Tom Clancy's H.A.W.X 2
Πολυ ωραια τα γραφικα, ο τιτλος συνεχιζει καλα πιστευω!Βεβαια πρεπει να ξεκοκκαλισουμε κιολας!!!

More
18 Oct 2010 00:23 #81973 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως μια φορά ευχαριστήθηκα flight simulator. Όταν το έπαιξα με μοχλό αεροπλάνου. Τώρα αν καταφέρω να παίξω κι αυτό με μοχλό.... Θα πρέπει πρώτα να πάρω ένα PC που να καλύπτει τις απαιτήσεις, ένα joypad αεροπλάνου και το παιχνίδι(το πιο βασικό).