Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Με ποία games έχετε ξενυχτήσει;

More
28 Nov 2014 16:03 #152756 by Dimitris Locke
Κι εγώ απίστευτο κόλλημα με Dark Souls 1. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο που να με κράτησε τόσο πολύ :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2014 13:03 #153166 by Georgios Manolis
Ninja Gaiden Sigma 2 η αλλιώς "Ωχ παναγία μου και Χριστέ μου" Ξενυχτήσαμε με έναν καμένο φίλο στη mission Ultimate Ninja 2.
Uncharted 2:Among Thieves Με έναν φίλο επίσης μας έπιασε 8 το πρωί νομίζω κυνηγώντας τα protectorate medals.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
19 Mar 2015 15:06 #158253 by Omnibot
H σειρά God Of War με έχει κάνει να σπαταλήσω άπειρες ώρες. Θες να δεις τι άλλο θα κάνει ο Kratos!

More
19 Mar 2015 15:25 #158258 by Τάσος Μαραγκός
Εχω ξενυχτησει οσο αφορα με παρεα με πολυ Lan counter-strike...
Οσο αφορα μονοαχικες νυχτες,ειχα λιωσει το Uncharted 3 γτ επρεπε να το δωσω πισω...

More
19 Mar 2015 17:13 #158268 by Dimi
Με ένα σωρό!

Silent Hill, Silent Hill 4, Final Fantasy 7,8,10, Broken Sword 1,2, Amnesia,Oblivion, Dying Light,... πάρα πολλά για να τα γράψω

More
03 May 2015 12:29 #160318 by Κωνσταντίνος Χλωρίδης
Resident Evil 3 (αναμνήσεις :S )
Rayman 1 (κιάλες αναμνήσεις!)
Kingdom Hearts 2
Spyro the Dragon
Crash Bandicoot
Yu Gi Oh Forbidden Memories

Γενικά τα ποιό πολλά game τα έχω ξενυχτήσει στο χωριό μου με ps1

More
03 May 2015 14:53 #160344 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Σε ps1 resident evil 1,2,3, silent hill!
Σε PC ολα τα f.e.a.r. , half life και αλλα που δεν μου ερχονται τωρα! :P

More
03 May 2015 15:25 #160349 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Θυμάμαι ότι το μεγαλύτερο μου ξενύχτι/κάψιμο το έχω κάνει με το World of Warcraft. Eίχα κλείσει 24ώρο (από 7 το απόγευμα μέχρι 7 της επόμενης ημέρας). Γενικά δεν έχω θέμα με αυτά. Σαν άνθρωπος που καθημερινά πάει για ύπνο στις 6 το πρωί (και ας έχω σχολή/δουλειά την επόμενη ημέρα) το ξενύχτι είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Οποιαδήποτε game μου τραβήξει την προσοχή και με κρατήσει απασχολημένο είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει εκεί.

Σίγουα έχω ξενυχτήσει πολλές φορές με τα: Oblivion, Skyrim, Warcraft, Age of Empires 2, League of Legends, Dragon Age Origins, Bioshock, Hearthstone, Assassins Creed, Dragon Ball Budukai και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα :P

More
03 May 2015 19:41 #160366 by Γιωργος Ευστατογλου
και με τα δυο metro . (2033.last light ) και επισης με το half life 1 , και με αλλα ξενυχτω , αλλα τα ξεκιναω ηδη αργα τη ωυχτα οποτε υποθετω δεν μετρανε , π.χ να παιξω cod απο τις 4 μεχρι τις 5.30

More
03 May 2015 22:32 #160379 by Άκης Ζαχαριάδης
είναι πάρα πολλά!! Τα πιο πρόσφατα τουλάχιστον είναι : Battlefield 3, DMC, Drakensang, Crysis 3, sniper elite