Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Με ποία games έχετε ξενυχτήσει;

More
28 Mar 2017 13:33 #196123 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τα μεγαλύτερα "καψίματα" τα έχω κάνει με football manager, ειδικά όταν παίζαμε ένα save μαζί με έναν από τους κολλητούς μου όταν ήμουν φοιτητής στο Ηράκλειο. Ξεκινούσαμε απόγευμα και σταματούσαμε 5-6 το πρωί της άλλης μέρας, το ίδιο κάναμε και με το Spore. Επίσης με άλλο κολλητό ΛΙΩΣΙΜΟ με τις ώρες με counter strike πάλι μέχρι το ξημέρωμα. Άλλες φορές θεικά 8ωρα lan party σε internet cafe με Left 4 Dead και GTA San Andreas multiplayer. Έχω κάνει και κάτι 16ωρα με Titan Quest και Oblivion και με το Skyrim όταν είχε πρωτοβγεί είχα καταστραφεί, μου είχε βάλει και τις φωνές η κοπέλα μου τότε χεχε.

Πάντως οι μεγαλύτερες ολονυχτίες είναι σχεδόν πάντα με κάποιο football manager, με ή χωρίς παρέα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2017 14:00 #196133 by Angel
Είναι πολλα.WoW,SWTOR,FF XIV,Devil May Cry 3,Battlefield 3,FF XIII Lightning Returns και αρκετά ακόμα που δεν τα θυμάμαι.Έχουν περάσει και κάποια χρόνια.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
28 Mar 2017 14:46 #196143 by Βασιλης Γαλανος
Dragon Age Origins, Skyrim, Mass Effect, WoW, Last of Us,Bioshock , Total War Napoleon από τα πιο πρόσφατα.Αλλά μου έρχονται και άλλα πολλά.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
28 Mar 2017 14:51 #196144 by Αγγελική Γοργορίνη
Πρώτο πρώτο για μένα το Medieval II: Total War. Ω τι καλοκαίρι είχα περάσει! Κάθε βράδυ απ' τις 10-11 έως τις 7-8 το πρωί, λιώσιμο, χωρίς διάλειμμα. Δεν ξεκολλούσα απ' το pc μου αν δεν έβλεπα να ξημερώνει για τα καλά. Άλλο κάψιμο, προφανώς με Skyrim, Dark Souls I και III, Witcher 3, Bloodborne, σίγουρα και άλλα όμως αυτά είναι τα πιο βασικά. Γενικά όμως πλέον δεν παίζω πολύ συνεχόμενα, αν τρελαίνομαι για ένα παιχνίδι δηλαδή max θα φτάσω τις 3-4 ώρες.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”