Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τερματίζετε τα παιχνίδια σας?

Poll: Όταν παίζετε ένα καλό παιχνίδι συνήθως το τερματίζετε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
26 74.3%
Όχι
9 25.7%
Total number of voters: 10
Only registered users can participate to this poll
More
08 Mar 2008 14:57 #41168 by ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ
και εγω παιδια εχω τερματισει σχετικα λιγα παιχνιδια αν και παιζο αρκετα χρονια τωρα!!!!κυριως ξεκιναω να παιζω, σταματω για λιγο ,ξαναρχιζω και μετα βρισκω καποιο αλλο και αρχιζω να παιζο οποτε το προηγουμενο ''παει σκουπιδια''.... :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Mar 2008 16:45 #41183 by Μπάμπης Χαραλάμπους

JaCk_RiDeR\ wrote: εγώ πάντα τα τερματίζω , εκτός αν μου τι σπάσουν και τα σβήσω! και τα ξανά προσπαθώ μετά από λίγο καιρό.

Μαζι σου και εγω!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Mar 2008 11:08 #41210 by nickos
Τερματιζω τα περισσοτερα παιχνιδια αλλα σε βάθος χρόνου...
Δηλαδη αν με δυσκολεψει θα το σταματησω και θα το ξαναπιασω οταν θα εχω την υπομονη να το ξαναξεκινησω...
Εκτος αν ειναι σκετη απογοητευση (Nights στο Wii και Canis Canem Edit

More
11 Mar 2008 15:24 #41213 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν σου αρεσει το Bully??

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Mar 2008 11:39 #41250 by nickos
Και ομως....
Πολυ υποτονικο, απαιτητικο, και μιζερο μου φανηκε.
Βαρετες αποστολες , χαλια soundtrack και ενας πρωταγωνιστης με κριση προσωπικοτητας (ας διαλεγε θα ηταν με τους bullies ή θα βοηθούσε τους nerds... νισάφι πια!!!)

More
05 Jun 2008 16:57 #43049 by Stevepredator
Ναι όλα τα games καλά και κακά τα τελειώνω βρέξει χιονίσει για αυτό και έχω τελειώσει πάνω από 100 games

Cause the only real predator is Stevepredator

More
05 Jun 2008 23:42 #43124 by Giannis
Genikos pola games den ta exw termatisei epedi ginotousan monotona opos to saint row i to oblivion.. kai polla alla.

More
06 Jun 2008 12:10 #43136 by Petros
Εγώ συνήθως ναι τα τερματίζω. Εκτός από αυτά που μου τη σπάσουν λόγο μονοτονίας όπως είπε και ο Lager με εξαίρεση το Oblivion και κολάω σε δύσκολα σημεία

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
06 Jun 2008 15:59 #43150 by Esperos
Ενα μονο εχω τερματισει με την αξια μου το Dracula unleashed, καταπλικτηκα γραφικα με αληθινούς ηθοποιους!

More
06 Jun 2008 19:50 #43158 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aposperittis\ wrote: Ενα μονο εχω τερματισει με την αξια μου το Dracula unleashed, καταπλικτηκα γραφικα με αληθινούς ηθοποιους!

Αυτο στο PSone?