Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τερματίζετε τα παιχνίδια σας?

Poll: Όταν παίζετε ένα καλό παιχνίδι συνήθως το τερματίζετε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
26 74.3%
Όχι
9 25.7%
Total number of voters: 10
Only registered users can participate to this poll
More
21 Aug 2007 14:11 #36349 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι ένα ερώτημα το οποίο πλανάται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Όταν πιάνετε στα χέρια σας παιχνίδια γνωστών εταιρειών, τα ολοκληρώνετε στην πλειοψηφία τους ή τα περισσότερα καταντούν ανυπόφορα και καταλήγουν στο ράφι?

Στο ερώτημα αυτό εξαιρούνται οι πατάτες μικρών εταιρειών και βέβαια τα αθλητικά παιχνίδια.

Ίσως τελικά η εποχή μας να είναι λίγο δύσκολη για τους gamers. Κάποτε τα παιχνίδια είχαν μικρότερη διάρκεια, έδιναν μεγαλύτερη βάση στον εθισμό παρά στην παρουσία και βέβαια οι τότε ρυθμοί ζωής ήταν διαφορετική από τους σημερινούς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Aug 2007 15:02 #36352 by a Guest
Απλά δεν αγοράζω πατάτες, περιμένω να βγουν και να ακούσω γνώμες, reviews, κανα screenshot, και μετά τα παίρνω, άρα και τα τερματίζω

More
21 Aug 2007 18:18 #36361 by Χρήστος Αρχοντάκης
Για να πω την αληθεια λιγα παιχνιδια εχω τερματισει οσα χρονια παιζω ηλεκτρονικα ειτε αυτα ειναι σε κονσολες ειτε στο pc.

More
21 Aug 2007 22:58 #36370 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

More
22 Aug 2007 13:14 #36381 by Esperos
Ελάχιστα έχω τερματίσει,τα βαριέμαι πολύ εύκολα!
Το μόνο που με έχει κρατήσει είναι το wow και καμιά φορά μετά απο καμιά φλασιά και το Lineage, ειδικά τώρα που έρχετε η νέα race με τους μονόφτερους αγγέλους!!! :P

More
05 Oct 2007 14:57 #37400 by Ανδρέας Γρυπάρης
Σχεδόν όλα τα pokemon παιχνίδια έχω τερματίσει, αλλά όσο πάνε τα κάνουν ελεεινά δύσκολα. Συνεχώς προσθέτουν νέες στρατηγικές, επιθέσεις, ειδικά τώρα με την 4η γενιά παίζει ρόλο και η ώρα της ημέρας για να βρεις κάποιο pokemon.
Όλα τα Unreal έχω τερματίσει (UT1,UT2003,2004, U2, και σύντομα UT3!)

More
05 Oct 2007 16:25 #37408 by Vassilis
me2, elaxista games, Pokemon kserw go kai tetia kai apo kanonika, mono to HALO, to Age of Mythology kai to Age of Mythology Titans, auta isws na termatiza kialla alla spania eimai spiti, ton perisotero kairo eimai sto spiti enos filou mou kai paizw WOW gt dn exw akoma dikomou gmt, dn thelei o mpampas leei na plironw geia na kathomai sto PC, alla tha tn psisw pou tha paei gmt?!

More
26 Oct 2007 00:17 #38222 by Μιχάλης
Εγώ προσπαθώ πάντα να τερματίζω τα παιχνίδια που ξεκινάω..μερικοί τίτλοι απο αυτά είναι οι εξείς:San Andreas,Nfs(όλους τους τίτλους),Age of Mythology,Eragon κ.α.

More
22 Feb 2008 20:56 #40864 by Apostolis
Όλα ως το τέλος... (Τουλάχιστον τα περισσότερα). Μέχρι και το ship simulator που κατέληξε σε εθισμό...

More
22 Feb 2008 22:06 #40877 by Petros
εγώ πάντα τα τερματίζω , εκτός αν μου τι σπάσουν και τα σβήσω! και τα ξανά προσπαθώ μετά από λίγο καιρό.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR