Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιό ήταν το πρώτο παιχνίδι που τερματίσατε?

More
26 Feb 2008 12:54 #41017 by nickos
Bomberman στο NES...
Μου ειχε σπασει τα νευρα και στο τελος μου εβγαλε μια οθονη για το επερχομενο load runner

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Feb 2008 13:11 #41019 by a Guest
Το ένα!
Το μοναδικό!
Το ανεπανάληπτο!
Το... *εχμ* ποτέ δεν έμαθα το όνομα του

More
26 Feb 2008 13:17 #41020 by Kostas
Δυσκολα μας βαζετε....
Πρεπει να ηταν το TETRIS στο Gameboy και το μερος που το τερματισα ηταν η χεστρα.

More
26 Feb 2008 13:29 #41021 by Χρήστος Αρχοντάκης
Πωπω τι μου θυμισατε τωρα.Καλες εποχες.
Το πρωτο παιχνιδι που τερματισα ηταν το Asterix στο SNES.Ειχε 72 πιστες και συνολο διαρκειας παιχνιδιου κοντα στις 4 ωρες.

More
26 Feb 2008 14:33 #41022 by kostas

More
26 Feb 2008 14:59 #41023 by Μπάμπης Χαραλάμπους

neo^\ wrote: Δυσκολα μας βαζετε....
Πρεπει να ηταν το TETRIS στο Gameboy και το μερος που το τερματισα ηταν η χεστρα.

den itan anagi na mas peis pou! :lol:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Mar 2008 14:47 #41166 by ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ
νομιζω οτι το πρωτο παιχνιδι που τερματισα ηταν το MAX PAYNE-FALL OF MAX PAYNE!!!!πολυ καλο παιχνιδι ικανοποιηθηκα και μου αρεσε....αξιζε τισ ωρεσ που αφιερωσα!!!!πολυ καλα γραφικα και ηχος και το σημαντικοτερο πολυ καλο gameplay.ενα απο τα καλυτερα φπσ που εχο παιξει και εχο τερματησει. :mrgreen:

More
08 Mar 2008 15:39 #41169 by kostas

TYPHOONAKIAS\ wrote: νομιζω οτι το πρωτο παιχνιδι που τερματισα ηταν το MAX PAYNE-FALL OF MAX PAYNE!!!!πολυ καλο παιχνιδι ικανοποιηθηκα και μου αρεσε....αξιζε τισ ωρεσ που αφιερωσα!!!!πολυ καλα γραφικα και ηχος και το σημαντικοτερο πολυ καλο gameplay.ενα απο τα καλυτερα φπσ που εχο παιξει και εχο τερματησει. :mrgreen:

More
08 Mar 2008 23:03 #41173 by Μάνος Αλιμπέρτης
Περιξ του 1995 έπαιζα ένα τέλειο παιχνιδάκι που πρέπει να το λέγαν keen 4...H Κάπως έτσι τέλος πάντων.Θυμάμαι οτι μου έμενα μία ηλίθι@ πίστα και δεν μπορούσα να το τερματίσω.

Το πρώτο που ουσιαστικά τερμάτισα (λόγω της αγάπης στο Manager που δεν γίνεται να το τερματίσεις δεν παίζω πολλα άλλα παιχνίδια) ήταν το Enter The Matrix κυρίως λόγω της αγάπης μου προς τη ταινία. :mrgreen:

Everything that has a beginning has an end...