Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιό ήταν το πρώτο παιχνίδι που τερματίσατε?

More
27 Sep 2006 00:46 #20155 by Tasos Georgos
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν το Street Fighter 2 με 1 κατοστάρικο ενώ είχα τον Barlok(κάπως έτσι) τον boxer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Sep 2006 01:11 #20156 by Στέλιος Μουρέλλος
Dynamite Dux...τα γνωστά παπάκια που θέλουν να σώσουν την κοπελίτσα στην Amiga!!Βέβαια υπήρχαν και παιχνίδια στο Amstrad και στο Commodore 64 τα οποία όμως δεν θυμάμαι τα ονόματα τους!!! :D

More
27 Sep 2006 01:37 #20160 by Μάνος Γρυπάρης

TMND\ wrote: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν το Street Fighter 2 με 1 κατοστάρικο ενώ είχα τον Barlok(κάπως έτσι) τον boxer.

Balrog
Αφού το τερμάτισες με τον Balrog δεν παίζεσαι! Εγώ με Ryu, Ken και Vega τα είχα καταφέρει.

Χμμμ....λογικά θα πρέπει να ήταν 1988, την 1η χρονιά που ασχολήθηκα με Games και σίγουρα κάποιο παιχνίδι στον Amstrad. Μάλλον θα ήταν το "Chess". Από τα πρώτα μεγάλα Games είχα τερματίσει το Pirates! του οποίου η καλύτερη έκδοση ήταν μακράν στον Amstrad (κι εξακολουθεί να είναι μέχρι σήμερα το κορυφαίο πειρατικό παιχνίδι όλων των εποχών. Πειρατικό με την κυριολεκτική έννοια βέβαια!) Το είχα τερματίσει με τον ανώτερο βαθμό, αν θυμάμαι καλά King's Advisor και βαθμολογία μεταξύ 97% και 99%.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Sep 2006 02:55 #20164 by xrhstos

More
27 Sep 2006 04:53 #20166 by Κώστας Σπανουδάκης
Super Mario Land στο gameboy

War..
War never changes..

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Sep 2006 07:53 #20169 by a Guest
Sorcery στον Amstrad 6128

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Sep 2006 10:13 #20171 by a Guest
The great american cross country road race, γύρω στο 1987 όταν πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή.

More
27 Sep 2006 11:07 #20174 by Στέλιος Μουρέλλος

headless\ wrote: Sorcery στον Amstrad 6128

Αυτό ήταν με μια μάγγισα που ξεκλείδωνε πόρτες??? Πως το έλεγαν αυτό το παιχνίδι...ακόμα το ψάχνω!!! :(

More
27 Sep 2006 13:13 - 27 Sep 2006 17:43 #20178 by Tasos Georgos

Manos\ wrote:

TMND\ wrote: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν το Street Fighter 2 με 1 κατοστάρικο ενώ είχα τον Barlok(κάπως έτσι) τον boxer.

Balrog
Αφού το τερμάτισες με τον Balrog δεν παίζεσαι! Εγώ με Ryu, Ken και Vega τα είχα καταφέρει.

Ο μόνος με τον οποίο δεν το τερμάτισα ποτέ ήταν ο ψηλός από την Ταϊλάνδη. Sagat νομίζω λεγόταν...
Last edit: 27 Sep 2006 17:43 by Tasos Georgos.

More
27 Sep 2006 14:43 #20181 by Κώστας Σπανουδάκης
o sagat ήταν μεγάλος κάφρος ρε,εύκολα τερματίζετε με αυτόν,πάνω κάτω σαν ryu παίζει :P

Με balrog απ την άλλη ναι,ζοριζει το πράγμα :P

War..
War never changes..