Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Candy Crush

More
16 Jan 2020 12:14 - 17 Jan 2020 20:38 #230913 by Cefirul
Cefirul created the topic: Candy Crush
Η προσωπική βοηθός του εκατομμυριούχου Joey Esandi έκλεψε περισσότερα από 13 χιλιάδες ευρώ από το αφεντικό της για να αγοράσει boosters στο Candy Crash και μερικές ακόμα εφαρμογές, όπως δήλωσε και στο δικαστήριο. Η Hollie Johnson, στα 35 της, είχε ήδη ξοδέψει μια περιουσία σε boosters που βοηθάνε τους παίκτες να περάσουν στο επόμενο επίπεδο.

O Joey Esfandi ως chief executive της Dwyer Estates είναι πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες πωλήσεις σπιτιών στην Μ.Βρετανία, όπως το Athlone House αξίας 75 εκατομμυρίων ευρώ που βρίσκεται στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Ο ίδιος εμπιστευόταν την βοηθό του αφού της είχε αναθέσει την διαχείριση των προσωπικών του χρημάτων και της είχε δώσει πρόσβαση σε πιστωτικές κάρτες της εταιρείας.

Στο δικαστήριο ειπώθηκαν τα εξής :

“Η κατηγορούμενη, προσλήφθηκε για να εκτελέσει καθήκοντα προσωπικής βοηθού του κυρίου Esfandi που διευθύνει την εταιρεία ακινήτων με όνομα Dwyer. Η πρόσληψή της έγινε τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτος και είχε ως καθήκον να διατηρεί το ημερολόγιο πρόγραμμα, όπως επίσης να διαχειρίζεται τα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα του κυρίου Esfandi. Ως μέρος των καθηκόντων, της δόθηκε πρόσβαση στους online λογαριασμούς, στα προφίλ της εταιρείας όπως επίσης και στην πιστωτική κάρτα ενός πρώην υπαλλήλου, την οποία και της είχε ανατεθεί να ακυρώσει. Η πιστωτική κάρτα δεν ακυρώθηκε. Ο κύριος Esfandi ανησύχησε για κάποιες συναλλαγές που έγιναν με την επαγγελματική πιστωτική κάρτα που του φάνηκαν ύποπτες. Μερικές από τις συναλλαγές που εκτελέστηκαν χωρίς άδεια ερευνήθηκαν και εκτιμήθηκαν στο ύψος των 13.500 ευρώ. Όλα αφορούν αγορές σε έναν λογαριασμό iTunes για εφαρμογές όπως το Candy Crush. Έτσι κάλεσε την κατηγορούμενη τον Σεπτέμβριο για να συζητήσουν τα περί οικονομικών. Όταν προσπάθησε να συζητήσει μαζί της το που πηγαίνουν αυτά τα χρήματα, αναφέρει ότι η κατηγορουμένη έμοιαζε να μην γνωρίζει κάτι για το θέμα. Έτσι ο ίδιος νόμισε ότι πρόκειται για περίπτωση ανικανότητας να κάνει σωστά την δουλεία της και όχι κλοπή, όμως από ότι φάνηκε τελικά, χρησιμοποιούσε την πιστωτική κάρτα της εταιρείας για προσωπική χρήση.

Ο συνήγορος της αναφέρει ότι από την ημέρα που απολύθηκε η Johnson την συντηρεί οικονομικά ο σύντροφός της. Επίσης αναφέρει :

“Δέχεται πλήρως τις κατηγορίες που την θέλουν να κάνει συναλλαγές χωρίς έγκριση χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες της εταιρείας τις οποίες δεν επιτρεπόταν να χρησιμοποιήσει. Δεν μπορεί να δεχθεί το συνολικό ποσό των συναλλαγών, αφού μερικές συναλλαγές έγιναν νόμιμα κατά την διάρκεια της δουλειάς της. Για παράδειγμα η αγορά του Soccer Manager σε κάποιο κινητό , είναι κάτι που δεν την αφορά. Είναι ξεκάθαρα κάποιο λάθος που δεν ευθύνεται η ίδια. Η ίδια παραδέχθηκε ένα ποσό της τάξης των 9.100 ευρώ. Έχοντας χάσει την δουλειά της βασίζεται πλήρως στον σύντροφό της για οικονομική στήριξη, από τον οποίο και θα δανειστεί για να ξεχρεώσει τον εργοδότη της.”

Σε δήλωση της στο δικαστήριο η ίδια αναφέρει ότι έχασε την αίσθηση του τι κάνει. Συγκεκριμένα είπε “Φοβάμαι ότι η συμπεριφορά μου ήταν πολύ προσβλητική για τον εργοδότη μου. Ντρέπομαι πραγματικά και θέλω να ζητήσω συγνώμη.”

Η δικαστικός Rosemary Carawan εγγύηση άνευ όρων στην Johnson αναφέροντας :

“Το Ειρηνοδικίο δεν μπορεί να βγάλει απόφαση για μια τέτοια απόφαση και έτσι η απόφαση θα παρθεί από το Βασιλικό Δικαστήριο.”

H Hollie Johnson θα παρουσιαστεί στο Βασιλικό Δικαστήριο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Last Edit: 17 Jan 2020 20:38 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.468 seconds
Notification