Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στελέχη της gaming βιομηχανίας κατηγορούνται

More
14 Mar 2019 19:06 - 30 Aug 2019 17:54 #224072 by Ελένη Παρούτογλου
Judgment: Σύλληψη voice actor για χρήση κοκαΐνης

Αφαιρείται από τα ράφια το παιχνίδι.

Ένας από τους ηθοποιούς και voice actors του νέου Yakuza game με τον τίτλο Judgment, Pierre Taki, συνελήφθη την Τρίτη για χρήση κοκαΐνης. Ο Pierre Taki ο οποίος υποδύεται τον Kyohei Hamura, μέλος της Yakuza στο Judgment, παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης σε έλεγχο της αστυνομίας αλλά αρνήθηκε την οποιαδήποτε διακίνηση. Η όποια χρήση και διακίνηση ναρκωτικών στην Ιαπωνία, θεωρείται έγκλημα και οι νόμοι είναι αρκετά αυστηροί.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Sega αφαίρεσε το Judgment από τα ράφια στην Ιαπωνία ενώ δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει μέχρι στιγμής με την κυκλοφορία του τίτλου στην Δύση. Αναμέναμε το Judgment το καλοκαίρι του 2019 αλλά ίσως πρέπει να γίνουν αλλαγές μετά τα τελευταία δεδομένα και η κυκλοφορία του ενδέχεται να αλλάξει. Ο Pierre Taki είναι επίσης voice actor στην Ιαπωνική έκδοση του Frozen και η Disney ανακοίνωσε πως ψάχνει αντικαταστάτη του για το Frozen 2.
Last edit: 30 Aug 2019 17:54 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Aug 2019 17:54 - 12 Sep 2019 14:35 #226467 by Μάνος Γρυπάρης
O developer του Sunless Sea κατηγορείται από δύο πρώην του για εκμετάλλευση νεαρών γυναικών
Με την αιτιολογία οτι "είχε σχέση με πολλές υφισταμένες του".

Ο Alexis Kennedy, developer των Sunless Sea και Cultist Simulator, κατηγορείται από δύο γυναίκες για εκμετάλλευση. Αμφότερες είχαν σχέση μαζί του.

Η Meg Jayanth, Narrative Designer, η οποία εργάστηκε με τον Kennedy ως συγγραφέας του Sunless Sea, τον κατηγόρησε ότι έχει "φιλική συμπεριφορά σε νεαρές κοπέλες που μπαίνουν στη βιομηχανία του gaming και περνάει μαζί τους από το επαγγελματικό όριο στο προσωπικό".

Η Jayanth έγραψε στο Twitter: "Αυτό που κάνει είναι εκμετάλλευση ατόμων. Το ξέρω τώρα γιατί μου το έκανε κι εμένα όταν τον πλησίασα για πρώτη φορά, τότε ως νεαρή γυναίκα που αναζητούσε μια συμβουλή για την καριέρα της και δουλειά. Αυτό δεν αποτελεί serial dating. Είναι μια πατέντα παρενόχλησης που διαπράττεται από έναν μεγαλύτερο άνδρα, ο οποίος χρησιμοποιεί την επαγγελματική, οικονομική και κοινωνική του δύναμη για να εκμεταλλευτεί τις γυναίκες σεξουαλικά και επαγγελματικά. Έχει απειλήσει πολλές γυναίκες με αντίποινα για να εξασφαλήσει την σιωπή τους και την συμμόρφωσή τους".

Ο Alexis Kennedy απάντησε δημόσια προς την Janyanth: "Το αρνούμαι αυτό. Είχα έναν αριθμό πλήρως συναινετικών σχέσεων με άλλα άτομα της βιομηχανίας. Οτιδήποτε άλλο γράφεται εδώ είναι κακόβουλη συκοφαντία. Έχω πάρει νομική συμβουλή και θα προχωρήσω σε μήνυση προς την αστυνομία, γιατί εδώ έχουμε μια εκστρατεία παρενόχλησης".
Διαβάστε την συνέχεια της είδησης κάνοντας κλικ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 12 Sep 2019 14:35 by Giorgos Tsolaridis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.