O developer του Sunless Sea κατηγορείται από δύο πρώην του για εκμετάλλευση νεαρών γυναικών
Με την αιτιολογία οτι "είχε σχέση με πολλές υφισταμένες του".
Ο Alexis Kennedy, developer των Sunless Sea και Cultist Simulator, κατηγορείται από δύο γυναίκες για εκμετάλλευση. Αμφότερες είχαν σχέση μαζί του.
Η Meg Jayanth, Narrative Designer, η οποία εργάστηκε με τον Kennedy ως συγγραφέας του Sunless Sea, τον κατηγόρησε ότι έχει "φιλική συμπεριφορά σε νεαρές κοπέλες που μπαίνουν στη βιομηχανία του gaming και περνάει μαζί τους από το επαγγελματικό όριο στο προσωπικό".
Η Jayanth έγραψε στο Twitter: "Αυτό που κάνει είναι εκμετάλλευση ατόμων. Το ξέρω τώρα γιατί μου το έκανε κι εμένα όταν τον πλησίασα για πρώτη φορά, τότε ως νεαρή γυναίκα που αναζητούσε μια συμβουλή για την καριέρα της και δουλειά. Αυτό δεν αποτελεί serial dating. Είναι μια πατέντα παρενόχλησης που διαπράττεται από έναν μεγαλύτερο άνδρα, ο οποίος χρησιμοποιεί την επαγγελματική, οικονομική και κοινωνική του δύναμη για να εκμεταλλευτεί τις γυναίκες σεξουαλικά και επαγγελματικά. Έχει απειλήσει πολλές γυναίκες με αντίποινα για να εξασφαλήσει την σιωπή τους και την συμμόρφωσή τους".
Ο Alexis Kennedy απάντησε δημόσια προς την Janyanth: "Το αρνούμαι αυτό. Είχα έναν αριθμό πλήρως συναινετικών σχέσεων με άλλα άτομα της βιομηχανίας. Οτιδήποτε άλλο γράφεται εδώ είναι κακόβουλη συκοφαντία. Έχω πάρει νομική συμβουλή και θα προχωρήσω σε μήνυση προς την αστυνομία, γιατί εδώ έχουμε μια εκστρατεία παρενόχλησης".
Διαβάστε την συνέχεια της είδησης κάνοντας κλικ.