Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πώς μυηθήκατε στο χώρο του gaming?

More
03 Jan 2017 17:11 #191946 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote: Τώρα που ανέφερε DOS ο Zaratoth θυμήθηκα που έπαιζα Prince of Persia στα μαθήματα υπολογιστή που κάναμε στην Πέμπτη/Έκτη Δημοτικού! Μας άφηναν να παίζουμε λίγη ώρα πριν τελειώσει το μάθημα. Μετά το έπαιζα και στο PC του ξαδέρφου μου.

Α ωραία περνούσατε εσείς! Εμείς δεν είχαμε παιχνίδια στους υπολογιστές, αλλά κανένα πρόβλημα από μεριάς μου μιας που όταν πήγαινα σπίτι του έδινα και καταλάβαινε. :lol:

Κλάμα και κακό θυμάμαι, κάθε φορά που έλεγα στον πατέρα μου να μου αγοράσει το τάδε game και συχνά λόγω υψηλότερων απαιτήσεων (αλλά πού να το ξέρω τότε, σκατάκι που ήμουν) δε μπορούσε να εγκατασταθεί. Ειδικά όταν ήταν να εγκαταστήσουμε το Age of Empires II (το είχα πρωτοπαίξει στη δουλειά του πατέρα μου και απλά το ερωτεύτηκα), η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή μέχρι να δω ότι η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία. Τελικά την πρώτη φορά δεν έγινε, αλλά ύστερα δεν ξέρω πώς το pc μας το δέχθηκε. Λιώσιμο μετά προφανώς και η πρώτη μου μεγάλη παιχνιδο-αγάπη.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2017 19:39 #191949 by Νικολής Ασημάκης

Shikabane_Hime7 wrote: Τώρα που ανέφερε DOS ο Zaratoth θυμήθηκα που έπαιζα Prince of Persia στα μαθήματα υπολογιστή που κάναμε στην Πέμπτη/Έκτη Δημοτικού! Μας άφηναν να παίζουμε λίγη ώρα πριν τελειώσει το μάθημα. Μετά το έπαιζα και στο PC του ξαδέρφου μου.

Αυτό μου θύμισε που σε αντίστοιχα μαθήματα υπολογιστή στο δημοτικό έμαθα το Rollercoaster Tycoon. Δυο ακόμα ειδικές μνείες σαν τίτλους που έλιωνα τότε τα Age of Empires 1 (Photon Man) και Transport Tycoon.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
03 Jan 2017 23:00 #191958 by Aνέστης Αδαμίδης
Εμένα είχε ο θείος μου μια Amiga500 και έπαιζα εκεί μικρός κάτι Pacman και Captain Planet. Mετά στο σχολείο έγινα φίλος με ένα παιδί που είμαστε μέχρι και σήμερα κολλητοί, κι εκείνος είχε ξεκινήσει πρώτος τα οικιακά συστήματα και πήγαινα σπίτι του να παίξω. Ε, μετά πήρα ένα PC, αλλά δεν είχα παιχνίδια και μια μέρα σκάει ένας άλλος συμμαθητής με μια θήκη γεμάτη από παιχνίδια και άλλα προγράμματα. Είχε μέσα και το Warlords Battlecry 2, με το οποίο είμαι κολλημένος από τότε και παίζω και σήμερα καμιά φορά αν λάχει.

@Zaratoth: Miami Hotline?