Ως λάτρεις που είμαστε των
video games, παίζουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια, ενημερωνόμαστε για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τον ενδιαφέροντα και παράλληλα πολυποίκιλο χώρο του gaming και αποκομίζουμε όμορφες εμπειρίες, πολλές απ' τις οποίες μένουν χαραγμένες στη μνήμη μας για χρόνια.
Όλοι από κάπου όμως ξεκινήσαμε. Ποιο ερέθισμα μας ώθησε μικρούς -ή και μεγάλους- στο να ξεκινήσουμε αυτή την ενασχόληση? Ποιο ήταν το πρώτο game που παίξαμε κι από τότε "κολλήσαμε"? Με ποια κονσόλα κάναμε την αρχή?
Θυμάμαι πολύ μικρή που ήμουν, είχαμε στο σπίτι Master System και έπαιζαν τα μεγαλύτερα αδέρφια μου Alex Kidd. Όμως ήμουν πολύ μικρή και δεν είμαι σίγουρη εάν είχα κι εγώ παίξει καθόλου, θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά αυτό το παιχνίδι. Ίσως τότε να έγινε μια μικρή αρχή για μένα. Ύστερα αγοράσαμε PS1 και λιώναμε με τα αδέρφια μου το Crash Bandicoot (πρέπει να ήταν το 2) και το Tekken 3. Αργότερα μπήκε και ο πρώτος μας υπολογιστής στο σπίτι. Τι χαρά που έκανα, καθώς ανακάλυπτα πώς λειτουργεί ένα τέτοιο μηχάνημα και μόλις είδα ότι μπορείς κι εκεί να παίζεις games... ε πλέον το "κακό" είχε γίνει. Φαινόταν ότι αυτή η δραστηριότητα θα γίνει το αιώνιο πάθος μου! Ό,τι demos είχαν αντίστοιχα περιοδικά για PC που παίρναμε, τσουπ τα έλιωνα καθώς γυρνούσα απ' το σχολείο (διάβαζα κιόλας, μη νομίζετε πως δεν ήμουν καλή μαθήτρια

). Έτσι λοιπόν, αναπτύχθηκε με τα χρόνια η αγάπη μου για τα games.
Ποια είναι η
δική σας ιστορία?