- Thank you received: 33
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο
που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Είναι ακριβώς αυτό που είπα στο 1ο μου πόστ, δυστηχώς αυτά τα άτομα έχουν ανάγκη να βγάλουν το οποιοδήποτε κόμπλεξ έχουν αποκτήσει στην ζωή τους και παράλληλα την εύρεση ταυτότητας. Όταν ένας άνθωπος είναι μονομερής και μονοδιάστατος και κάνει μόνο ένα πράγμα, έχει την ανάγκη να το κραυγάσει προς τα έξω του τύπου "εγώ είμαι καλός εκεί εσύ είσαι noob κτλπ". Αυτή η λεγόμενη "ψωροπερηφάνια" μιας και δεν είναι σε τίποτε άλλο καλός ή δεν κάνει τίποτε άλλο στην ζωή του, βρήκε μια ταυτότητα και την διατυμπανίζει με τον χειρότερο τρόπο. Αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο για το gaming αλλά και γενικά.Shikabane_Hime7 wrote: Το να κάθεσαι να περηφανεύεσαι τι ακριβώς προσφέρει;.
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο!Shikabane_Hime7 wrote: Το gaming για μένα είναι χόμπυ και τρόπος διασκέδασης και πολλές φορές τρόπος κοινωνικοποίησης(μέσα από φορουμς, online παιχνίδια κλπ), το να μπαίνουν τέτοιου είδους ταμπέλες μόνο κακό μπορούν να κάνουν γιατί οδηγούν σε ανούσιες συγκρίσεις. Είτε παίζεις λίγο είτε πολύ, ότι και να παίζεις, δεν σε κάνει ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο από κάποιον άλλο σαν gamer. Επίσης δεν είναι ωραίο να κρίνεις κάποιον αν παίζει μόνο ένα είδος game, πχ sports ή adventure. Πιστεύω ότι όσοι αναλώνονται σε τέτοιες συγκρίσεις είναι απλά για να νοιώσουν ανώτεροι και πιο σπουδαίοι, δηλαδή είναι εγωιστικός ο λόγος.