Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γερμανός: Γενική συζήτηση

More
03 Dec 2015 19:14 #172084 by Akhs
το πρόβλημα ήταν ότι κατά την είσοδο του παιχνιδιού έβγαζεε μήνυμα ότι το PlayStation 4 σας έχει απενεργοποιηθεί

bit.ly/1XKozfj

δες το εδώ που ανοίγει κανονικά :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2015 22:10 #172096 by Myrmidon

unboxiousguru wrote: το πρόβλημα ήταν ότι κατά την είσοδο του παιχνιδιού έβγαζεε μήνυμα ότι το PlayStation 4 σας έχει απενεργοποιηθεί

bit.ly/1XKozfj

δες το εδώ που ανοίγει κανονικά :)

Kατάλαβα. Και τον αδερφό μου που ρώτησα και αυτός αν είχε κάποιο πρόβλημα στη Cometron θα το έστελνε γιατί έχει ακούσει πολλά από τους φίλους του χρήστες PS γενικά.

More
15 Dec 2015 08:38 #173454 by Σταύρος Δήμου
Εντάξει ο Γερμανός δεν είναι κατάστημα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του gamer.
Τα παιχνίδια που φέρνει είναι ελάχιστα, και απ τα ράφια του λείπουν αρκετές μεγάλες κυκλοφορίες.

υ.γ. Θυμάμαι κάποτε είχα πάρει ένα xbox360 από τον Γερμανό. Τότε το 2006 που είχαν πρωτοβγεί. (πάνε κιόλας 10 χρόνια ? :ohmy: )
Όταν μου έπαθε RROD, δεν πήγα καθόλου στο Γερμανό, αλλά πήρα τηλέφωνο τη Microsoft Hellas, και στείλαν κούριερ να έρθει να το πάρει να το πάει για service, και μου επέστρεψαν και νέα κονσόλα με κούριερ χωρίς να πληρώσω τίποτα.
Βέβαια πέρασε κάνας μήνας μέχρι να έρθει νέα κονσόλα στο σπίτι, μιας και το στείλαν στο κεντρικό service στη Γερμανία, και από ότι έμαθα είχαν πολλές κονσόλες το ίδιο πρόβλημα τότε...

More
15 Dec 2015 16:17 #173477 by vasilis

KillerJason13th wrote: Έχοντας πολύ κακή εμπειρία με retailers στο θέμα Service αποφάσισα να πάω ο ίδιος το PS4 στην Cometron, το οποίο άρχισε να μου πετάει μόνο του τα δισκάκια έξω . Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, πήγα με την απόδειξη αγοράς και πήρα άλλη κονσόλα (θέλω να πιστεύω καινούργια) χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Σου εχει ξαναπαρουσιασει το προβλημα αυτο? Και γω το ιδιο θεμα ειχα και το πηγα και μου το αλαξαν. Τι φταιει τελικα.