Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γερμανός: Γενική συζήτηση

More
03 Dec 2015 12:26 - 03 Dec 2015 15:25 #172049 by Akhs
Σε αυτό το topic θα συζητάμε για τα καταστήματα Γερμανός.
Συγκεκριμένα θα σας περιγράψω μια δυσάρεστη εμπειρία που είχα πρόσφατα.
23.11 παρεδωσα το playstation 4 στο καταστημ Χαριλαου/ θεσσαλονικης
24.11 μου ηρθε μηνυμα με κωδικο επισκευης
Ενω με ενημερωναν υποτιθεραι οτι θα το εστελναν στο service τους κατι το οποιο δεν εγινε ποτε. Αλλα πηγε στα κεντρικα.
Στις 30 πηγε στην Κομετρον οπου ειναι το μονο εξουσιοδοτξμενο service και την ιδια μερα το ξανα εδωσαν στα κεντρικα.
Σημερα 2.12 ακομα μου λενε οτι βρισκεται στα κεντρικα.
Φυσικα θα γινει καταγγελια στην γενικη γραμματεια του καταναλωτη και ηδη απο την πρωτη μερα η Sony ενημερωνεται για οτι εχει γινει.
Φυσικα δεν θα ξανα αγορασω τιποτα απο καταστημα και λυπαμαι πολυ γι'αυτο.
Last edit: 03 Dec 2015 15:25 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2015 12:33 - 03 Dec 2015 15:25 #172051 by Myrmidon

unboxiousguru wrote: Σε αυτό το topic θα συζητάμε για τα καταστήματα Γερμανός.
Συγκεκριμένα θα σας περιγράψω μια δυσάρεστη εμπειρία που είχα πρόσφατα.
23.11 παρεδωσα το playstation 4 στο καταστημ Χαριλαου/ θεσσαλονικης
24.11 μου ηρθε μηνυμα με κωδικο επισκευης
Ενω με ενημερωναν υποτιθεραι οτι θα το εστελναν στο service τους κατι το οποιο δεν εγινε ποτε. Αλλα πηγε στα κεντρικα.
Στις 30 πηγε στην Κομετρον οπου ειναι το μονο εξουσιοδοτξμενο service και την ιδια μερα το ξανα εδωσαν στα κεντρικα.
Σημερα 2.12 ακομα μου λενε οτι βρισκεται στα κεντρικα.
Φυσικα θα γινει καταγγελια στην γενικη γραμματεια του καταναλωτη και ηδη απο την πρωτη μερα η Sony ενημερωνεται για οτι εχει γινει.
Φυσικα δεν θα ξανα αγορασω τιποτα απο καταστημα και λυπαμαι πολυ γι'αυτο.

Έτσι όπως τα γράφεις δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.
Last edit: 03 Dec 2015 15:25 by Μάνος Γρυπάρης.

More
03 Dec 2015 12:39 #172053 by Akhs
Προφανώς και είναι κατανοητά αλλά δεν έχω πρόβλημα να τα ξανά γράψω.

Στις 23.11 παρέδωσα το PlayStation 4 στο κατάτημα Γερμανός Χαριλάου, Θεσσαλονίκης.
24.11 μου ήρθε ένα μήνυμα με τον κωδικό επισκευής.
Ταυτόχρονα μου έλεγαν ότι θα πάει στο Services τους, κάτι που μου φάνηκε περίεργο μιας και ο Γερμανός δεν έχει εξουσιοδότηση από την Sony Hellas, παρά μόνο η Κόμετρον όπου και τους το αποστείλαν στις 30.11 το πρωί και το μεσημέρι έφυγε η καινούργια πίσω.
Στις 2.12 ακόμα μου λένε ότι βρίσκεται στα κεντρικά, ενώ αν υποθέσουμε ότι έχω κάνει χιλιάδες αιτήματα θα έπρεπε αν όχι 30.11 μιας και η μεταφορική δεν ξέρουμε αν τους το παρέδωσε απευθείας, αλλά στις 1.12 να το είχαν λάβει και στα καπάκια να το ειχαν στείλει Θεσσαλονίκη.
Σήμερα 3.12 ακόμα η συσκευή λένε ότι είναι στα Κεντρικά. Και έχει γίνει ίδια αναφορά σε άλλα Site και στο Community της Sony.

More
03 Dec 2015 13:43 - 03 Dec 2015 13:43 #172058 by Τάσος Νικολακόπουλος
Προσωπικά, το τελευταίο προϊόν που αγόρασα απο τον Γερμανό ήταν το κινητό LG Viewty πριν 6,5 χρόνια. Απο τότε, επισκέφτομαι τα καταστήματα μόνο για να πληρώσω τους λογαριασμούς του συμβολαίου μου...
Last edit: 03 Dec 2015 13:43 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
03 Dec 2015 13:45 #172059 by Akhs
σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα καθόμουν να γράφω ότι να'ναι, αλλά όταν σε δουλεύουν πραγματικά λυπάμαι γιατί κάποιοι τους εμπιστεύονται κιόλας... τι να πω..

More
03 Dec 2015 15:11 #172066 by George
Έχοντας πολύ κακή εμπειρία με retailers στο θέμα Service αποφάσισα να πάω ο ίδιος το PS4 στην Cometron, το οποίο άρχισε να μου πετάει μόνο του τα δισκάκια έξω . Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, πήγα με την απόδειξη αγοράς και πήρα άλλη κονσόλα (θέλω να πιστεύω καινούργια) χωρίς καμία ταλαιπωρία.

More
03 Dec 2015 15:14 #172067 by Akhs
αγαπητέ φίλε KillerJason13th να σε ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου ότι η Cometron σε 1 μόλις μέρα το είδε και έστειλε το καινούργιο πίσω συγκεκριμένα 30.11 ενώ μέχρι σήμερα ακόμα έρχεται το προιόν από τα Κεντρικά του Γερμανού. Τι γίνεται βρε παιδί μου βρήκε κίνηση ο Courier στον δρόμο...

More
03 Dec 2015 18:03 #172075 by Akhs
Καλησπέρα σας ονομάζομαι Πολύδωρος Στολτίδης και είμαι κάτοικος Ελλάδος και περιοχής Πανοράματος, Θεσσαλονίκης.
Στις 23/11/2015 είχα πάει από Κατάστημα Γερμανός στην Χαριλάου/Θεσσαλονίκης
όπου και παρέδωσα την ελαττωματική μου κονσόλα PlayStation 4.
Στις 24/11/2015 έλαβα έναν κωδικο RJ04536253 όπου μπορούσα να παρακολουθώ την επιδιόρθωση της συσκευής μου.
Παράλληλα επειδή με είχε φάει η περιέργια κάλεσα στην Sony Hellas και άνοιξα έναν αριθμό αναφοράς: 13542125
Για το πρόβλημα μου. Ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι οι κονσόλες πηγαίνουν στο εξουσιοδοτημένο τους Service cometron.gr και γίνεται αντικατάσταση με καινούργια.
Και τους ρώτησα δηλαδή δεν υπάρχει κάποια επισκευή και μου λένε ότι έχουμε εντολές από την Sony.com να μην επεμβαίνουμε σε καμία κονσόλα και να τις κάνουμε αντικατάσταση αν το πρόβλμα οφείλετε σε υπαιτιότητα της.
Όλα καλά όλα ωραία το πρόβλημα μας ήταν ο Γερμανός.
Στις 29/11/2015 ξανά έλαβα από τον Γερμανό ένα μήνυμα το οποίο έλεγε ότι η διαδικασία ελέγχο της συσκευής σας θα ολοκληρωθεί σύντομα.
Στις 2/12/2015 λαμβάνω ένα μήνυμα όπου μου αναφέρει ότι η κονσόλα μου έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο και σύντομα θα υπάρξει μήνυμα για την παραλαβή.
Στις 3/12/2015 και ενώ είμαι φορτισμένος καλώ στην Sony, όπου μου αναφέρει ότι δεν κάνουν αντικατάσταση κονσόλας με καινούργια, αλλά με επισκευασμένη.
Το οποίο το ρώτησα γιατί στο community του PlayStation μου το ανέφερε κάποιος.
community.eu.playstation.com/t5/PS4/%CE%...C%CF%82/m-p/23840288

Τέλος να σας ενημερώσω ότι έχει γίνει αναφορά για τον Γερμανό και στο 1520
Γραμμή Υποστήριξης Καταναλωτή και τώρα θα γραφτεί και για την Sony Hellas.

Τα ξεφτιλίκια και της Sony Hellas στο κόλπο...

More
03 Dec 2015 18:22 - 03 Dec 2015 18:30 #172079 by Myrmidon
Παρ΄ όλο που εξακολουθείς να μην μας γράφεις ποιο ακριβώς ήταν το αρχικό πρόβλημα με την κονσόλα σου, τώρα που τα έγραψες έτσι ωραία και κατανοητά καταλάβαμε ότι για κάποιο λόγο την έστειλες για στο service. Επίσης δεν μας λες αν είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση κλπ. Τουλάχιστον κάποια στιγμή θα πάρεις το μηχάνημα σου. Ενδιαφέρον θα ήταν να έχεις κρατήσει τον σειριακό αριθμό να δεις τελικά αν σου δώσανε πίσω την δικιά σου κονσόλα έστω και επισκευασμένη. Στο comunity της Sony ο καθένας χρήστης μπορεί να γράψει του κεφαλιού του. Το link που έδωσες δεν δουλεύει. Καλά ξεμπερδέματα.
Last edit: 03 Dec 2015 18:30 by Myrmidon.

More
03 Dec 2015 18:55 #172082 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα με τα καταστηματα Γερμανος. Εχω παρει το κινητο μου απο εκει (ενα Samsung S3) και πληρωνω κανονικα τους λογαριασμους στην ωρα τους. Τα παιδια εξυπηρετουν οσο μπορουν τον κοσμο. Παιρνω συνεχεια φυλλαδια με τις νεες κυκλοφοριες κινητων και μου εχει μπει στο ματι ενα καινουριο Samsung αλλα προς το παρον ειναι ακριβο. Θελει μεγαλο συμβολαιο για να πεσει η τιμη του καπως ωστε να ειναι εφικτο για την τσεπη μου.