Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως παίζετε τα games σας?

More
22 Aug 2015 03:03 #167878 by Tony
Ξεχασα να αναφερω οτι αν το παιχνιδι γραφει πανω" batman arkham" τερματιζεται σε χρονο ρεκορ 100%(και τα riddler trophies περα απο τα αλλα side missions)...Εννοειται πως τερματιζεται ξανα και ξανα ολη η σειρα...Ειμαι τοσο αρρωστημενος που ειμαι ετοιμος να αγορασω batman arkham series για xbox 360 ωστε να παιξω τη σειρα και σε XO μεσω bc(εχει τερματιστει η σειρα πανω απο μια φορα σε pc και ps3).Αν βγει και κανα remaster καλοδεχουμενο!!!

Τωρα αν προκειται για οτιδηποτε αλλο,το αρχιζω και βλεπουμε στην πορεια τι γινεται...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2015 07:01 #167880 by D. M.
Προσπαθώ να μην χαλάω πάνω από δύο - τρεις ώρες την ημέρα το μέγιστο για βιντεοπαιχνίδια. Όταν αγοράζω ένα τίτλο σαν το Fallout 3 ή το Wastelands όμως μπορώ να περάσω και 6 -7 ώρες μέχρι να ξεκολλήσω. Θυμήθηκα την εποχή των Mass Effect που δεν με είδε ο ήλιος για μερικά εικοσιτετράωρα, ωραία εποχή και δεν με απολύσανε από την δουλειά μου ευτυχώς.

More
22 Aug 2015 22:32 #167912 by Κατερίνα Μαρίνου
Επειδη τα περισσοτερα games ειναι μετρια, κακα τα ψεματα, αφιερωνω ελαχιστο χρονο και μετα αμεσως απεγκατασταση. Οταν ομως πεφτει κατι σαν το Skyrim ε μπορει να με κρατησει λιγο παραπανω (5-6 ωρες το πολυ την ημερα). Βαριεμαι να καθομαι και με τις ωρες στο γραφειο ειδικα τα καλοκαιρια που εχει ζεστη οποτε μερικα παιχνιδια πανε στ' αζητητα σχετικα γρηγορα και μετα τα ψαχνω οταν τα θελω. Οσο για το multiplayer κομματι βεβαιοτατα το προτιμω ειδικα αν ειναι για mmorpg η κανα διπλο street fighter η dead or alive στο ps3. Τα περισσοτερα games στο pc δεν εχουν καλο multi οποτε με τρωει η μοναξια.

More
23 Aug 2015 17:11 #167924 by Myrmidon
Αφιερώνω λίγες ώρες την ήμερα για διαδοχικές μέρες, σε ένα παιχνίδι που μου αρέσει. Ποτέ δε το τερματίζω παίζοντας σερί. Παίζω συνήθως μόνος. Υπάρχουν φορές που μπορεί να παίξω δυο και τρία παιχνίδια την ημέρα για λίγο το καθένα μιας και μου αρέσουν οι εναλλαγές που βοηθούν στην αποφυγή της μονοτονίας και της βαρεμάρας. Αν εχει multiplayer θα παίξω είτε με τον αδερφό μου είτε με φίλο είτε άλλους online. Υπαρχουν φορές που συνδυάζονται και τα 3 πχ EVE Online. Για παιχνίδια τύπου στρατηγικής πχ Starcraft έχουμε στήσει διαφορές επικές μάχες με φίλους γεμάτες ίντριγκες προδοσίες και στυγνό ανταγωνισμό, που όλα όμως καταλήγουν σε ατελείωτο γέλιο και αστείες ιστορίες, καμιά εικοσαριά χρόνια τώρα.

More
23 Aug 2015 20:10 #167930 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ συνήθως το πάω σερί, όταν έχω χρόνο. Συνήθως τα παιχνίδια που παίρνω, τα αγοράζω για το story τους και όχι το multiplayer. Αν κάποια όμως έχουν και τα 2, θα δοκιμάσω και το online, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω κολήσει ποτέ σε online παιχνίδι. Με φίλους παίζω fifa/pro ή κάποιο fighting, τα παιχνίδια είναι κάτι σαν τις ταινείες, μόνο τα horror του είδους αξίζουν να τα παίξεις με παρέα.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
23 Aug 2015 21:20 #167936 by Άννα Κυριακοπούλου
Τερματίζω πάντα τα παιχνίδια που αγοράζω αφού δεν αγοράζω πολλά γιατί δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.

More
23 Aug 2015 22:50 #167941 by vasilis
Παιζω λιγο, κυριος λογου της δουλειας απο το πρωι μεχρι το βραδι και γιατι μετα θελω να ξεκουραστω σερφαροντας στο ιντερνετ. το χειμωνα που δεν εχει τοση δουλεια παιζω, ps4 θα παιζω φετος. βαζω τα seiheiser hd598 και γουστάρω.