Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως παίζετε τα games σας?

More
23 Apr 2015 00:19 #159706 by Μάνος Γρυπάρης

Μία ενδιαφέρουσα ερώτηση που μας κάνατε στην τελευταία εκπομπή Users είναι το πως παίζουμε τα games μας.
Για τον λόγο αυτό όπως είχα πει άξιζε να ανοίξω αυτό το topic.

Τα ερωτήματα είναι απλά.
- Πως παίζετε τα games σας?
- Πόσες ώρες αφιερώνετε και κάθε ποτέ όταν παίρνετε ένα παιχνίδι?
- Παίζετε από λίγο κάθε ημέρα ή το πάτε σερί μέχρι να το τερματίσετε?
- Ασχολείστε με τα multiplayer modes του?
- Φέρνετε φίλους σπίτι ή προτιμάτε μόνοι?
(σ.σ. Μήπως δεν έχετε φίλους που να παίζουν τα ίδια games με εσάς? Παρένθεση: Γι' αυτό υπάρχει και το forum Online για να γνωριζόμαστε μεταξύ μας αρχικά online κι αργότερα από κοντά).

Πείτε μας λίγα λόγια για την διαδικασία.

Προσωπικά όταν παραλαμβάνω ένα παιχνίδι το πάω σερί, δηλαδή δεν σταματάω αν δεν το τερματίσω. Αν πάει αργά η ώρα γύρω στις 02:00-03:00 το αφήνω και συνεχίζω την επόμενη ημέρα. Λόγω δουλειάς επειδή τα ωράρια είναι κάπως πιεστικά για τα reviews και τις ειδήσεις, αφού το τερματίσω και δω το online για κάποιες ώρες, γράφω το review και περνάω στο επόμενο. Παλιότερα όταν είχα άφθονες ώρες έπαιζα Football Manager και Darkfall.Ατελείωτα καψίματα non-stop.

Γενικά παίζω τα games μόνος όταν χρειάζεται να γράψω review, αλλά στα Live όπως ξέρετε παίζουμε παρέα Fifa-Pro κι από εκεί και πέρα DayZ, Street Fighter, Mortal Kombat, Titanfall, διάφορα MMORPG και μελλοντικά ότι καλό μας τύχει. Είμαι υπέρ τόσο του Offline, όσο και του Online gaming και πιστεύω πως όσοι απεχθάνονται το online με την αιτιολογία των συμπεριφορών που συναντάμε εκεί, πολύ απλά ίσως να μην έχουν το skill και να βρίσκουν απλά μια δικαιολογία. Γιατί οι "κακοί" gamers ως χαρακτήρες είναι λίγοι σε σχέση με τα καλά παιδιά, ενώ διαφέρουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στην τελική όποιος δεν αντέχει κάτι...μπορεί να αλλάξει Clan ή ακόμα και server.

Με τους φίλους όταν βρισκόμαστε, σπίτι ή online, παίζουμε κυρίως ποδοσφαιράκια και MMORPG.
Εσείς πως παίζετε τα games σας?
Περιμένουμε τις απόψεις σας στο topic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2015 07:46 - 23 Apr 2015 07:47 #159711 by Γιωργος Ευστατογλου
Καταρχάς τα παιχνίδια μου τα παίζω σερί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα κατσω 5-6 ώρες μέχρι να το τερματίσω.
Αν και κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτο, δλδ μπορεί να δω ότι ένα παιχνίδι δεν με κερδίζει και να το παρατήσω. Με το multiplayer θα ασχοληθώ με παιχνίδια όπως cod battlefield αντε και κάνα racing, αλλα σπάνια πχ θα βάλω co-op στο Far cry 4 , παίζω αρκετά online, αλλά ρε φίλε Μάνο, δεν είναι ακριβώς δικαιολογία, είναι κάπου στην μέση, τέλος προτιμώ να παίζω τα παιχνίδια πρώτα μόνος ώστε να βιωσω καλύτερα την εμπειρία του πράγματος, μετά ας έρθουν σπίτι να το παίξουν κι'αυτοι
Last edit: 23 Apr 2015 07:47 by Γιωργος Ευστατογλου.

More
23 Apr 2015 13:54 #159713 by Άρης Φουρναράκης
Τα παιχνίδια μου τα παίζω από λίγο κάθε μέρα(3-4 ώρες) εκτός αν με τραβήξει , τότε πάει non-stop μέχρι να τερματιστεί. Αν πάει πολύ αργά τότε πάει την επόμενη μέρα. Πότε όμως δεν παίζω κάτι άλλο ενδιάμεσα γιατί μου χαλάει το mood :P To οnline το δοκιμάζω πάντα , και μόνο όταν έχω τελειώσει το campaign. Oι φίλοι είναι μόνο για ποδοσφαιράκια ή κανένα fighting game. Τα άλλα forever alone.

More
23 Apr 2015 15:48 #159715 by Κωνσταντίνος Χλωρίδης
-Με keyboard και mouse (αν κατάλαβα καλά την ερώτηση...)
-Πρόσφατα έπαιξα Ori and the Blind Forest και με εντυπωσίασε πάρα πολύ, αφιέρωσα περίπου 2-3 ώρες, ενώ απ' την άλλη στο Mortal Kombat X με το ζόρι το έπαιξα για 1 ώρα, δεν με εντυπωσίασε πολύ.... καθημερινά παίζω τουλάχιστον 1-2 ώρες, ενώ τα σαββατοκύριακα μπορεί και όλη τη μέρα :P
-Εξαρτάται το game και την διάθεσή μου, αν είναι ένα game που το περίμενα για καιρώ θα κάτσω καμιά 5-6 ώρες την πρώτη μέρα
-Πάντα, λατρεύω multiplayer
-Αναλόγως το game, αν είναι κανένα fighting ή racing game τότε ναι

More
23 Apr 2015 15:49 #159716 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Ειναι αναλογα το παιχνιδι, υπαρχουν παιχνιδια που θελω σε μια μερα να τα τελειωσω κ αλλα ανα διαστηματα!Βεβαια τα παιχνιδια που θελω να τα τελειωσω σε μια μερα ειναι πολυ λιγα, οχι γτ δεν εχουν κ πολυ ενδιαφερον αλλα συνηθως οταν παιζω για πολλες ωρες μετα πειναω, οποτε πρεπει αναγκαστικα να κανω ενα διαλειμμα :P !Στο online κομματι παιζω αρκετα λιγο γτ δεν βρισκω κ πολυ ενδιαφερον,τουλαχιστον στα παιχνιδια που μαρεσουν!Προτιμω να φερνω τσογλανια στο σπιτι κ να σαβουριαζουμε κ να παιζουμε,οχι μονο ποδοσφαιρακια κ μπασκετ αλλα κ αλλα παιχνιδια στο playstation 1:Crash bash,crash team racing,vigilante 8,τα παλια fifa,nba jam κ.α και θυμομαστε παλιες καλες εποχες.....πεφτουν κ φαπες εννοειται!Αν κ θα ελεγα οτι μαρεσει να παιζω περισσοτερο μονος μου, το παιχνιδι με παρεα ειναι αναγκαιο, γτ ειναι πιο χαβαλες,μασαμπουκα,φαπες,μπινελικια,φωνες,κακο!Επισης εχουμε παει κ παρεα σε lanαδικο για να παιξουμε CS ή αλλα παιχνιδια που γουσταρουμε κ εκει θυμομαστε αλλες εποχες! B)

More
23 Apr 2015 20:57 #159725 by Tony
Aν το παιχνιδι με τραβηξει μπορει να το τερματισω σε 2-3 μερες .Αν δεν...το παιχνιδι θα εχει μαρτυρικο θανατο...(αν δεν ειναι σε retail ειναι τυχερο).Ασχολουμαι και με το multi.Εξαρταται απο ποσο χρονο εχω για να κατσω να παιξω ενα game.Προσπαθω να τα πηγαινω σερι,αλλα εχω τοσα πολλα που ειναι αμερτητα που θελω να τερματισω(πχ ac 3,uncharted 3,witcher 2,mass effect 2,dishonored,thief κλπ κλπ)

More
24 Apr 2015 12:15 #159748 by Αγησίλαος Σιντόρης
Και εγω δεν θα πω κατι πρωτοτυπο απο το οτι εξαρταται απο το πιο παιχνιδι εχω στα χερια μου.Αν το παιχνιδι με κερδισει με το που το βαλω,γιατι αν δεν δω ενδιαφερον στο παιχνιδι απο το πρωτο μισαωρο με μια ωρα δεν το συνεχιζω καν,παιζω σιγουρα μεχρι να εξαντληθω απο την κουραση να κοιμηθω και να ξυπνησω την αλλη μερα να το πιασω παλι στα χερια μου..Συνηθως τα περισσοτερα παιχνιδια( strategy,fps, platform,shooters γενικα) μου αρεσει να τα παιζω offline .Online συνηθως παιζω τα MMORG και τα αλλα μονο αν εχω παρεα κανεναν γνωστο,διαφορετικα οχι γιατι δεν μου αρεσει να παιζω με αγνωστους..Αυτα σε γενικες γραμμες..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
24 Apr 2015 20:22 #159760 by Τάσος Μαραγκός
Αναλογα ποσο με ενδιαφερει,αν θα με τραβηξει κτλ...Αλλα γενικως μου αρεσει να τα παιζω σιγα σιγα και να τα ψαχνω full.Οι ωρες που αφιερωνω ειναι 6-7 την μερα...αλλα αν εχω χρονο ακομα και περισσοτερο...Μου αρεσει το καψιμο γενικα!!!Παιχνιδια αγοραζω κριως μονο οτι α παιξω και επειτα δευτερευον για την συλλογη...και ψαχνω παντα προσφορες...Multi δεν ειμαι καλος αλλα προσπαθω...Προσφατα εχω αρχισει να αφιερωνων χρονο.Οσο για τα φιλαρακια,μονο οταν μαζευτουμε ΟΜΑΔΑ.δλδ δυσκολα υα παιξω με αλλον 1 μονο φιλο.

More
26 Apr 2015 12:23 - 26 Apr 2015 12:26 #159869 by Georgios Manolis
Εγώ προσπαθώ να μη ξεφεύγω πάνω απο τις 3 ώρες σερί ακόμα κι αν το παιχνίδι το γουστάρω τρελά.Κάποια παιχνίδια έχουν την ιδιότητα να σε κρατάνε κολημένο μέχρι να δείς τι θα γίνει στη συνέχεια η μέσα απο εθιστικό gameplay δε θέλεις να το αφήσεις,η επειδή ειναι πολύ εύκολο και προχωράς γρήγορα χάνεις το μέτρο.Είναι αρκετές οι φορές που ξέφυγα απο το πρόγραμα και κατέληξα να παίζω μέχρι και 9 ώρες σερί.Ομως επειδή ασχολούμαι και με άλλα πράγματα και δυσκολεύτηκα πολύ να βάλω τη ζωή μου σε τάξη δε πρόκειτε να το χαλάσω.
Παίζω γύρω στις 5 ώρες όχι όμως σερι με διαλειμα στις 3 το πολύ όπως είπα ενδιαμεσα.Ακόμα κι αν είναι καινούριο παιχνίδι και έχει πολλά side quests.Το παίζω σιγά σιγά και προδσπαθώ να ολοκληρώσω οσο μπορώ περισσότερα,κάποιες φορές στέκομαι και χαζεύω τα γραφικά η ακούω τους διάφορους ήχους η μουσικές.
Τα είδη που παίζω περισσότερο είναι (Tactical fps η και action games που σου επιτρέπουν κάποιες επιλογές,RTS,Simulators γενικά εκτός sims,Stealth,Survival-horror,adventures-mystery-horror)και λιγότερο (racing games,RPGs,platforms,fighting και hack n slash).Αν κάποιο παιχνίδι μου αρέσει για έναν λόγο η πολούς θα επιστρέφω να το παίζω μετά απο λίγο καιρό μέχρι να το βαρεθώ,πράγμα δύσκολο.
Για το θέμα του Multiplayer θεωρώ οτι είναι μια διαφορετική εμπειρία και αξίζει να ασχοληθεί κανείς.Άλλα πράγματα σου προσφέρει το campaign κι άλλα το multiplayer.
Αυτόν το καιρό παίζω κυρίως solo όμως είμαι μέσα αν κάποιος φίλος θέλει να παίξουμε οτιδήποτε!Γνωστούς δεν έχω που να παίζουν μαζί μου στο σπίτι μου παρα μόνο ο αδερφός μου που είναι κι αυτός gamer αλλά έχουμε δυστυχώς διαφορετικά γούστα.

Υ.Γ.Το καλοκαίρι με καινούριο Pc επιστρέφω για ArmA 3 online και οτι άλλο καινούριο game καταφέρω να αγοράσω.Στο Ps4 μάλον πάμε για MkX και στο Ps3 κλασικά Uncharted Multi όποιος θέλει! :)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 26 Apr 2015 12:26 by Georgios Manolis.

More
21 Aug 2015 22:11 #167866 by Στέφανος Λέγος
Τα παιχνίδια τα παίζω ως εξής:
Εάν πρόκειται για κάτι καινούριο, το βάζω αμέσως αφού τερματίσω τα γραφικά στα settings. Εάν κολλάει, αρχίζω και χαμηλώνω.
Εδώ αρχίζει η αρρώστια. Εαν μου αρέσει πολύ, παίζω λίγο, το βγάζω και αρχίζω να ψάχνω σε φορουμ και reviews σχόλια για το παιχνίδι.
Το κάνω για να αυτοπορωθώ. Ναι, να πορώσω εγώ εμένα. 31 χρονων ε!
Εφόσον βρω θετικά σχόλια, συμφωνώ και ανεβαίνει το hype μου. Εάν βρω αρνητικά, τα διαβάζω και πάω να τα τσεκάρω in-game. Διαβάζω μετά για το παιχνίδι. Μηχανή γραφικών, τεχνολογίες κτλ.
Μετά παίζω λίγο, αλλά μου επιβάλλω να το βγάλω για να μη το βαρεθώ. Επίσης πολλές φορές δεν το κλείνω καν, το έχω πάντα πίσω να τρέχει με alt+tab.
Πάντα με χειριστήριο. Με φίλους παίζω μόνο racing/sports αν και πλέον σπάνια είναι διαθέσιμοι.