Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Epic Games: Γενική συζήτηση

31 May 2012 18:38 #108557 by eliminator
Epic Games εναντίον Silicon Knights



Η Epic δικαιώνεται.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2012 22:49 #108719 by eliminator
H Epic Games δημιουργεί νέο studio



Οι απολυθέντες της Big Huge Games βρίσκουν νέα στέγη.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2012 13:35 #109214 by eliminator
25 games με Unreal Engine 3



Δείτε την σχετική λίστα της E3.

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι 25 games που παρουσιάστηκαν στην E3 θα χρησιμοποιούν Unreal Engine 3. Η ισχυρή αυτή μηχανή γραφικών θα τους δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αν φυσικά χρησιμοποιηθεί σωστά από τους developers.

Δείτε τα πιο σημαντικά από αυτά τα games:
Aliens: Colonial Marines
Batman: Arkham City - Armored Edition
Borderlands 2
Devil May Cry
Dishonored
Dust 514
Fable: The Journey
Gears of War: Judgment
Infinity Blade: Dungeons
Injustice: Gods Among Us
Lollipop Chainsaw
Lost Planet 3
Mass Effect 3: Wii U Edition
Papo & Yo
Quantum Conundrum
Spec Ops: The Line
Star Wars 1313
Transformers: Fall of Cybertron
XCOM: Enemy Unknown


Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Nov 2012 11:48 #114935 by Kostas Milonas
Silicon Knights vs Epic Games: To τραγικό φινάλε!





H Silicon Knights αναγκάζεται να ανακαλέσει και να καταστρέψει όλα τα απούλητα αντίτυπα των Too Human, του X-Men Destiny και άλλων games.

Διαβάστε περισσότερα...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2012 21:57 #116440 by eliminator
Ο Mike Capps της Epic Games αποσύρεται



Ο πρόεδρος ενός μεγάλου developer που δημιούργησε την Unreal Engine, παραιτείται για να χαλαρώσει.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jan 2019 20:44 #222403 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Tim Sweeney της Epic Games ξεπέρασε σε κεφάλαιο τον Gabe Newell της Valve



Για 3 δις δολάρια περισσότερα.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι ο Gabe Newell της Valve είναι ο ισχυρός άνδρας του gaming, μιας και κατέχει το Steam, την μεγαλύτερη ψηφιακή πλατφόρμα πώλησης video games για PC. Πλέον όταν εδώ και ένα χρόνο το Fortnite έχει γίνει μόδα, τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο Tim Sweeney, διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, ξεπέρασε τον Gabe Newell. Ο πρώτος είχε για το 2018 κεφάλαιο 4,34 δις δολάρια στη σχετική λίστα του Bloomberg με την 385η θέση στη σχετική κατάταξη και ο δεύτερος 7.16 δις δολάρια, την 192 θέση. Οι μετοχές του Sweeney ανέρχονταν στο 51%, ωστόσο πλέον κατέχει το 44,7%, καθώς πούλησε μετοχές, ενώ πραγματοποιήθηκε και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Από την άλλη ο Newell είναι το απόλυτο αφεντικό στη Valve.

Στο θέμα αξιολόγησης, ο Sweeney έχει 3/5 αστεράκια και ο Newell 2/5. Απ' την άλλη, κάποια στιγμή η μόδα του Fortnite θα "ξεφουσκώσει", όπως έχει γίνει αντίστοιχα εν μέρει και με το League of Legends, τουλάχιστον σε non-competitive επίπεδο. Μέχρι τότε όμως μπορεί να περάσουν αρκετά χρόνια.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Oct 2019 09:57 #227754 by Giorgos Tsolaridis
Μήνυση της Epic Games σε έφηβο cheater
Ο 14χρονος συνεχίζει να χρησιμοποιεί cheats σαν να μην συμβαίνει τίποτα.


Πριν από δύο χρόνια, η Epic Games υπέβαλλε μηνύσεις κατά αρκετών Παικτών του Fortnite που χρησιμοποιούσαν cheats.

Οι περισσότερες υποθέσεις έχουν πλέον κλείσει, εκτός από μερικές στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι ανήλικοι. Μια από αυτές είναι και η υπόθεση του 14χρονου Caleb “Sky Orbit” Rogers. Πλέον η Epic Games ζητά από το δικαστήριο να ορίσει την μητέρα του νεαρού (ή κάποιον άλλον ενήλικα) να τον εκπροσωπήσει, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία. Η εταιρεία επίσης είπε ότι ο Rogers αγνοεί τις δικαστικές αποφάσεις και ότι επιδεικνύει θράσος, καθώς συνεχίζει όχι απλά να χρησιμοποιεί cheats, αλλά και να ανεβάζει βίντεο στο YouTube στα οποία παίζει με cheats και να διδάσκει την χρήση τους, κάτι το οποίο η Epic ισχυρίζεται ότι είναι παραβίαση νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, η εταιρεία υπέδειξε και ένα βίντεο του Rogers από τις 13 Δεκεμβρίου με τίτλο "You guys can eat my ass once again" ("μπορείτε να μου γλείψετε τον κώλο για άλλη μια φορά"), το οποίο αποτελεί προκλητική προς την Epic συμπεριφορά.

Η μητέρα του νεαρού είχε στείλει μια επιστολή στο δικαστήριο το 2017, ζητώντας την απόρριψη της υπόθεσης, καθώς αναφέρει ότι η Epic δεν δεσμεύει ανήλικους στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της, καθώς το Fortnite είναι ένα δωρεάν game. Η Epic Games αναφέρει στα νέα έγγραφα που κατέθεσε ότι ο Rogers αναφέρθηκε στο γράμμα της μητέρας του σε ένα βίντεο (το οποίο πλέον έχει διαγραφεί), λέγοντας ότι εκείνη "γνώριζε τα πάντα" όσον αφορά την υπόθεση, ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσει η οικογένεια δικηγόρο, οπότε αυτά τα σχόλια αποτελούν απόδειξη αγνόησης των εντολών του δικαστηρίου.

Η Epic επίσης αναφέρει ότι "το ότι συνεχίζει να χρησιμοποιεί cheats, να κάνει δημόσιες δηλώσεις και να προκαλεί ευθέως την εταιρεία, δείχνουν ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των νομίμων διαδικασιών και ότι μπορεί να συνεχίζει την παραβατική του συμπεριβορά χωρίς συνέπειες".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Oct 2019 10:05 #227759 by Giorgos Tsolaridis
O co-founder της Devolver Digital υπερασπίζεται το Steam
Όσον αφορά την κόντρα του με το Epic Games Store.


Μια από τις μεγαλύτερες συγκρούσεις που έχουν προκαλέσει τον διχασμό των gamers παγκοσμίως, είναι η κόντρα μεταξύ του Steam και του νεοεισελθέντα στον χώρο των online υπηρεσιών, Epic Games Store.

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της Epic αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική της κυκλοφορίας exclusive games. Εταιρίες όπως η Ubisoft έπαψαν να κυκλοφορούν τα παιχνίδια τους μέσω του Steam και αφιερώθηκαν αποκλειστικά στο Epic Games Store. Βασικότερος λόγος των αποφάσεων αυτών είναι ότι η Epic προσφέρει στους developers το 88% των κερδών από τις πωλήσεις του παιχνιδιού. Αντίθετα το Steam μοιράζεται τα κέρδη πολύ πιο περιορισμένα, δίνοντας στις εταιρίες αναπτυξης εισοδήματα ύψους 30%. Η Ubisoft μετά την απόφαση της να μετακομίσει τα αποκλειστικά της δικαιώματα στην Epic, είχε δηλώσει πως η μοιρασιά τύπου 70/30 με το Steam, ήταν εκτός λογικής.

Τώρα o συνιδρυτής της εταιρίας ανάπτυξης από την Αυστραλία, Devolver Digital αποφάσισε να υπερασπιστεί την θέση του Steam, το οποίο ο ίδιος θεωρεί ότι συνήθως φαίνεται σαν τον κακό χαραχτήρα της υπόθεσης. Συγκεκριμένα ο Graeme Struthers δήλωσε στο Gamespot: " H συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος δεν έχει γίνει σωστά κατά την γνώμη μου."

Ο ίδιος δήλωσε πως τα παιχνίδια της εταιρίας του δημοσιεύονται στο Steam εδώ και μια δεκαετία, ενώ ένα μεγάλος μέρος της επιτυχίας της εταιρίας του το οφείλει σε αυτούς. Επιπλέον θεωρεί ότι το Steam άλλαξε την ιστορία του PC Gaming. Επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο πληρωμών που ακολουθεί το Steam, ανταμείβοντας τις εταιρίες με μηνιαία κεφάλαια από τα κέρδη τους, κάτι που δεν συμβαίνει σε όλα τα Online καταστήματα, όπως υποστήριξε ο Graeme. " Κάθε μήνα πληρωνόμαστε με μεγάλη συνέπεια και ακρίβεια. Πριν από το Steam τα κέρδη των από τα παιχνίδια ήταν 25% και αυτό εάν ήσουν από τους τυχερούς. Η μοιρασιά του 70/30 ήταν μια πρωτοποριακή κίνηση σε οποιονδήποτε τομέα. Αυτό οδήγησε στην επαναδιαπραγμάτευση των καταστημάτων με τους developers. Εάν κάποιος πρόσφερε περισσότερα χρήματα με ταχύτερη συχνότητα τότε μπορείς να συμφωνήσεις και με καλύτερους όρους."

Εν το μεταξύ ο Graeme ανέφερε ότι αυτό που κάνει η Epic δεν βοηθά και τόσο την βιομηχανία και η κόντρα της με το Steam δεν θα βγει σε καλό. Αντίθετα υποστήριξε ότι η ίδρυση νέων εταιριών με online υπηρεσίες όπως και το Epic Game Store, αυξάνουν το ανταγωνισμό ανανεώνοντας την αγορά.

" Ο ανταγωνισμός ήταν αναπόφευκτος. Η Epic έχει μια διαφορετική οπτική και προσθέτει μια επιπλέον επιλογή στους developers και τους publishers. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις δυο εταιρίες. Το Steam έχει ρίξει εκατοντάδες εκατομμύρια στην βιομηχανία ενώ το Epic έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Ο ανταγωνισμός παρόλα αυτά είναι καλός."

Η Epic ακολουθεί μια διαφορετική τακτική πληρώνοντας τις εταιρίες με ένα μεγάλο αρχικό ποσό ώστε να τις πείσει να υπογράψουν μια συνεργασία με την υπηρεσία. Παιχνίδια όπως το The Division , Borderlands 3 και Metro Exodus κυκλοφορούν αποκλειστικά στην υπηρεσία της Epic, όμως αργότερα τα δικαιώματα των παιχνιδιών θα δοθούν σε όλες τις υπηρεσίες. Τέλος ο Graeme δήλωσε σχετικά με τα exclusives της Epic:

" H κατ’ αποκλειστικότητα κυκλοφορία δεν είναι κάτι το καινούργιο στην βιομηχανία. Αυτό που κάνει η Epic το έχω κάνει και εγώ παίζοντας παιχνίδια που κυκλοφορούν αποκλειστικά από κονσόλα σε κονσόλα όπως το PlayStation και το Xbox. Θεωρώ πως είναι μια καλή κίνηση, όμως πρέπει να σεβόμαστε το Steam γιατί χωρίς αυτό τίποτα δεν θα είχε εξελιχθεί όπως πρέπει και δεν θα υπήρχε ανταγωνισμός εξ αρχής".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Oct 2019 01:34 #228025 by Axilleas Loizidis
Μήνυση της Epic Games στον tester που διέρρευσε λεπτομέρειες του Fortnite Chapter 2.

Ισχυρίζεται πως κατέστρεψε το hype.



Η Epic Games καταθέτει μήνυση σε βάρος του tester που διέρρευσε λεπτομέρειες για το Fortnite Chapter 2.

Στον φάκελο που υποβλήθηκε στο δικαστήριο της Βόρειας Carolina αυτή την εβδομάδα η Epic Games αναφέρει πως ο Ronald Sykes έσπασε την συμφωνία του με την αμερικανική εταιρεία εφόσον κυκλοφόρησε δεδομένα για τα όσα δοκίμασε τον Σεπτέμβριο στο Fortnite. Σύμφωνα με τους ίδιους, κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να χτίσουν το απαραίτητο suspense τους περασμένους μήνες και η κίνησή του χάλασε τα πλάνα τους και ξεπέρασε τα όρια της συμφωνίας ανάμεσα σε developer και tester.

Η ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η πληροφορία είναι νόμισμα. Ο Sykes ξέφυγε με τα όσα έμαθε με την εμπειρία του ως tester για την Epic. Το έκανε μάλιστα σε βάρος της Epic και εκείνων στο community του Fortnite που περίμεναν αγωνιωδώς τη νέα σεζόν του παιχνιδιού, μόνο και μόνο επειδή επέλεξε να διαρρεύσει κάποιες από τις επερχόμενες εκπλήξεις της Epic. Οι διαρροές του Sykes έκαναν αυτό ακριβώς που υποδηλώνει η λέξη. Χάλασαν την αναμονή για τα όσα επέρχονταν και την ευχαρίστηση της αναμονής για αυτά”. Η Epic Games ζητά φυσικά αν υποβληθούν ποινές στον ίδιο καθώς και την καταστροφή όλων των copies που βρίσκονται στα χέρια του Sykes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Nov 2019 21:19 #228143 by Axilleas Loizidis
Το Epic Games Store θα προσθέσει wishlist και κριτικές.

Ενώ έχει ήδη αλλάξει την εμφάνιση της κεντρικής του σελίδας.

Η Epic Games ενημερώνει το online store της και πλέον δίνει νέες δυνατότητες στους χρήστες.

Η καινούργια ενημέρωση του Epic Games Store περιλαμβάνει την ικανότητα να μπορείτε να δείτε trending games, να αναζητήσετε με βάση το είδος ή κάποιο χαρακτηριστικό, να δείτε τα sales και πολλά ακόμα. Επίσης δημοσιεύτηκαν τα σχέδια για καινούργια χαρακτηριστικά στο online store, όπως η δυνατότητα της wishlist, βελτιώσεις στην βιβλιοθήκη σας και κριτικές στις σελίδες των games. Η συνεργασία με το Open Critic είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς η Epic ήταν αρκετά προσεχτική με τον τρόπο που διαχειρίζεται τις κριτικές.

Πέρσι, ο διευθύνων σύμβουλος της Epic, Tim Sweeney, είχε ανακοινώσει πως η Epic δουλεύει πάνω σε ένα σύστημα κριτικών, το οποίο θα ήταν προαιρετικό για τις διάφορες εταιρίες ανάπτυξης, ώστε να μην προκύψει φαινόμενο “review-bombing”. Ωστόσο, πολλοί gamers πιστεύουν ότι το σύστημα αυτό θα δίνει την δυνατότητα στις εταιρίες ανάπτυξης να σβήνουν ότι κριτική θέλουν, καθώς και αντικειμενικές κριτικές. Όσον αφορά τις αλλαγές στην βιβλιοθήκη, η Epic είπε ότι πρόκειται μόνο για οπτικές αλλαγές, ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τον τρόπο που απεικονίζονται τα games στο online store.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification