Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Από που αγοράζετε games?

More
12 Mar 2012 19:37 #105789 by Kostas Milonas
To Play.com τα εχει ενσωματωμενα στην τιμη. Δειτε τις τιμες σε λιρες και σε ευρω για να καταλαβετε την διαφορα. Επισης εχει περιορισμους για αποστολες στην Ελλαδα.

Γενικα μια καλη σελιδα για να τσεκαρετε τιμες παιχνιδιων και να επιλεγετε την καλυτερη ειναι το www.gamestracker.com/

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2012 20:09 #105790 by Νικολής Ασημάκης
Ενσωματωμένα μεταφορικά στην τιμή και συνολικά χαμηλότερη τιμή που υπάρχει = χωρίς μεταφορικά. :P Όχι σε όλα του τα πράγματα, αλλά ισχύει σε αρκετά.

More
13 Mar 2012 04:35 #105795 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ αφού κάνω πρώτα μια ερευνά αγοράς στην Ελλάδα (σε γενικές γραμμές EasyBuyWorld έχει τις πιο χαμηλές τιμές), ξεκινάω με ebay.com και μετά κάνω βόλτες στο αγγλικό ebay, στο γαλλικό και το γερμανικό.

More
13 Mar 2012 09:07 #105799 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Για καινούρια
www.play.com - 0€ μεταφορικά
www.zavvi.com - Πολύ καλές εκπτώσεις καθε Δευτέρα και μεταφορικά περίπου 1.3 ευρω.
www.ebay.co.uk - Υπάρχουν κάτι μικρομάγαζα που πουλάνε μέσω αυτού.
Ρίχνω και ένα ελεγχο στο Easy Buy World μήπως και βρω πιο φτηνό από το εξωτερικό... αλλά συνήθως δεν. Σε σχέση όμως με τα άλλα ελληνικά καταστήματα είναι το καλύτερο.

Για μεταχειρισμένα και ανταλαγές
The Console Club (N.Ηράκλειο) - Εγγύηση μιλαμε. Ξέρεις οτι αυτό που θα πάρεις θα δουλεύει και πως θα είναι αγρατζούνιστο.
www.ebay.co.uk - Ιδανικό για σπάνια games.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 Mar 2012 19:02 #105810 by Σπύρος Τσιμπάκης
Απο ebay.co.uk ψωνίζω πάντα παιχνιδάκια έχω στην favourite list και κάποιους πωλητές-μικρομάγαζα όπως λέει ο φίλος lordwinter απο πάνω που ορισμένες φορές έχουν προσφορές καλύτερες και απο του Zavvi και με λογικά έξοδα αποστολής.

More
14 Mar 2012 11:10 #105818 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Αν βιάζομαι πολύ να πάρω ένα game, λογικά amazon ή κάνω καμιά βόλτα στα public καμια βδομάδα μετά την κυκλοφορία μπας και βρω κανένα φτηνό χρησιμοποιημένο (πράγμα αρκετά σπάνιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις :mrgreen: ). Αλλά η κλασική στρατηγική είναι να περιμένω μερικούς μήνες, και μετά ψάχνω στο ebay.co.uk για πακετάκια (πολλά games μαζί). Αν κάνεις bid τη σωστή στιγμή και με λίγη τύχη αγοράζεις φοβερά παιχνίδια σε γελοία τιμή...

More
01 Jun 2014 14:29 #145267 by Μάρκος Ασκανιάν
Εγώ με το πέρασμα των χρόνων κατέληξα στο ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο κατάστημα από το οποίο θα αγοράζω αποκλειστικά.
Το αγαπημένο μου όμως ήταν το ELX στα Εξάρχεια που δυστυχώς έκλεισε.
Παλαιότερα είχε πολύ καλές τιμές το Media Markt ((το οποίο τώρα έχει γίνει πανάκριβο-οΤζάμπας πέθανε...) αλλά και το Multirama το οποίο νομίζω πως έκλεισε ή έγινε μέλος των Public.
Όπου βρω κάτι και μου αρέσει θα το τσιμπήσω αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια η τιμή του. :wink:

Adododo!!!

More
29 Jun 2014 04:00 #146152 by Μάνος Γρυπάρης
Για νέα games: Ebw.gr
Για retro games από 16-bit και κάτω: Ebay.com

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jul 2014 19:17 #146327 by Grigoris
Αν δεν θελετε να κλετε τα λεφτα σας ΜΑΚΡΥΑ απο ebw παιδια μακρυα και αγαπημενοι.

Την εχω πατησει 3 φορες απο το καταστημα και λιγο αναζητηση στο google να κανετε θα δειτε κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκρημενο online καταστημα.

Συνηθως αλλα παραγγελνεις και αλλα σου στελνουν και μετα αντε να τα παρουν πισω.

Μακαρι να ηταν το μονο φιλε μου μακαρι.

Εμενα ενω ειχα παραγγειλει τηλεφωνικα απολυτως καινουργιο xbox360 σφραγισμενο και φουλ πακετο χωρις να το εχουν ανοιξει και τους το τονισα αυτο μου ερχετε το κουριερ με ενα δεμα 30εκ. χ 20εκ χ 10εκ κατι που αν μετρήσεις το παλιο κουτι των xbox360 phat δεν ειναι με τη καμια αφου το κουτι της κονσολας ηταν τοτε 50εκ - 30εκ - 15εκ νομιζω πολυ μεγαλυτερο και οταν τους πηρα τηλ. ενω ηταν το κουριερ στη πορτα και περιμενε γιατι δεν μπορουσα να ανοιξω το δεμα χωρις να ρο δεχτω και τους ειπα μου λεγανε συνεχως οτι αυτο που παραγγειλατε ειναι η κονσολα με ολα τους.

Εγω φυσικα δεν παρελαβα καν το πακετο και το γυρισα πισω χωρις να πληρωσω τιποτα γιατι ημουν σιγουρος οτι λεγανε αερολογιες για να το παρω και μετα αντε να μου επιστρεφανε τα λεφτα μου κ.τ.λ.

και αυτη ειναι μια περιπτωση ετσι πολυ παλιοτερα αν εβαζες στο google ebw θα διαβαζες και αλλα διαμαντια για το εν λογο καταστημα.
Τωρα εχουν σβησει αρκετες αρνητικες αξιολογησεις ειτε γιατι το ebw το ζητησε στο google, ειτε δεν ξερω γιατι.

Απο πολλους εχω ακουσει οτι ενω αρχικα ειχαν παραγγείλει ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ μοχλο για ps3 τελικα του στειλανε μαιμου χειρηστηρια.

Οτι να πει κανεις για αυτο το καταστημα(Ο θεος να το κανει) ειναι λιγο.
Αν θελει καποιος απο εσας να ρισκαρει να αγορασει απο εκει και να τρεχει και να μην φτανει μετα.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ EBW ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΥΑ.

More
04 Jul 2014 20:34 #146329 by deratop
Στο public βρίσκω μεταχειρισμένα games σε καλή τιμή αλλά τώρα τελευταία το ps store βάζει ΑΑ τίτλους μέχρι 10 ευρώ οπότε συμφέρει και στα δύο.