Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Από που αγοράζετε games?

More
05 Jul 2014 16:13 #146347 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
gameexplorers.gr για παλιά παιχνίδια
Public για νέα παιχνίδια αν η τιμή τους δεν έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με κάποιο ιντερνετικό μαγαζί, στο οποίο όμως πληρώνω μεταφορικά και κάποιες φορές αντικαταβολή.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2014 17:04 #146354 by Γιάννης Σκιαδάς
Συνήθως από τα ebw και από steam sales.

More
06 Jul 2014 18:59 #146356 by Γιάννης Λεv
Συνήθως από ebay ή amazon , επίσης αν βρω και κάποιο μεταχειρησμένο τίτλο από public ή από seven

More
06 Jul 2014 22:34 #146361 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Δεν έχω συγκεκριμένο κατάστημα, εξαρτάται από το τι ψάχνω αλλά και τις τιμές που θα βρω. Συνήθως για παλιές κονσόλες και παιχνίδια (15 χρονών και άνω) πηγαίνω στο αγγλικο ebay (κυρίως για pal). Για ποιο καινούργιους τίτλους και συστήματα, θα πάω αρχικά στο skroutz, και τελικά θα καταλήξω σε κοτσόβολο/media markt/public. Αν δεν βρώ αυτό που θέλω, πάω πάλι ebay. Όσο για το Amazon, το αγαπάω σαν site, απλά οι τιμές είναι τις περισσότερες φορές λίγο τσιμπημένες σε σχέση με τα υπόλοιπα. Από την άλλη, θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη σιγουριά από άλλα online καταστήματα. Εκεί θα πάω για να αγοράσω πχ manga κυρίως.

More
07 Jul 2014 01:14 #146371 by andreas
public,πλαίσιο και game explorers =D> =D> =D> \:D/

More
07 Jul 2014 01:41 #146373 by Αγησίλαος Σιντόρης
Απο το steam οταν εχει sales τσιμπαω διαφορα παιχνιδια..!Mετα απο public απο το site εχω παραγγειλει μερικα οταν τα εχει σε προσφορα..Και εχω παρει κανενα δυο απο gameexplorer.!lΛιγο πολυ αυτα.!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
26 Jul 2014 11:15 #147067 by Αντώνης Καλογερής
Από το Software Center και το Gamestation στην Πατησίων,στα οποία μαγαζιά κάνουν ανταλλαγές και έτσι μπορείς να δώσεις κάποιο παλιό παιχνίδι που βαρέθηκες και να πάρεις κάποιο καινούργιο.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
26 Jul 2014 11:34 #147069 by Donnie Darko
Αγορασω απο ενα καταστημα στην γειτονια μου με πολυ καλες τιμες.
Παραγελνω απο ebw να σας πω οτι εχω παραγειλει πολλα πραγματα απο εκει και ειρθαν σε καλη κατασταση.
Γενικως και στο g2a.com και στο PS Store.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
27 Jul 2014 21:07 #147115 by Βασίλης
παντως η κατασταση με τα ελληνικα καταστηματα παιχνιδιων εχει παραγινει πραγματικα!
υπαρχει συγκεκριμενο καταστημα που ενω βαζει 4141 προιοντα πως και καλα υπαρχουν σε αποθεμα(μουσατενια),οταν τα παραγγελνεις τοτε μετα απο ημερες σε ενημερωνουν πως δεν τα εχουν.και αυτο το κανουν εδω και χρονια,
Αλλοι στελνουν "νεα παιχνιδια"(και καλα) με ανοιγμενη την συσκευασια και χωρις ταινια ασφαλειας..ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ πραγματικα

More
28 Jul 2014 01:47 #147120 by Katsi Giannis
Από gamestation καινούργια και public used.Πραγματικά το gamestation αξίζει ρίξτε του μια ματιά! gamestation.gr/el/