Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
10 Mar 2017 20:20 #194981 by Δημήτρης Χατζής
Coke

Αγαπημένη σειρά του 2016/17 ;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2017 20:27 #194982 by Πιέρρος Φουστέρης

xatzhs wrote: Coke

Αγαπημένη σειρά του 2016/17 ;

Είμαι μεταξύ Stranger Things και Luke Cage, οπότε θα υποκύψω στην κοινή γνώμη και θα πω το πρώτο.

Αγαπημένη σειρά (γενικά) ;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
10 Mar 2017 21:07 #194983 by Angel
Merlin.Απο τις πιο επικές σειρές που έχω δει!
Αγαπημένος χαραχτήρας απο MOBA game?

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
10 Mar 2017 21:09 #194984 by Αγγελική Γοργορίνη
Αχ, πολύ δύσκολη ερώτηση, με όλες δένομαι πολύ κι ευτυχώς όσες έχω δει/βλέπω είναι υπέροχες. Με όλες έχω περάσει όμορφες στιγμές και για μένα καθεμία τους είναι μοναδική, αλλά αναγκαστικά θα πω το Breaking Bad, γιατί έχει απίστευτο βάθος, απίστευτη εξυπνάδα, απίστευτους χαρακτήρες, απίστευτη ηθοποιία (βασικά όλα είναι απίστευτα), και πιστεύω σειρά σαν κι αυτή δεν έχει ξαναβγεί κι ούτε πρόκειται.

Αγαπημένος χαρακτήρας από σειρά?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
10 Mar 2017 21:20 #194985 by Angel
Ragnar απο Vikings.Μαρεσει ομως και η Jessica Jones και ο Daredevil και πολλοί άλλοι.
Αγαπημένος DC ήρωας;

More
10 Mar 2017 22:45 #194989 by Πιέρρος Φουστέρης
Απαντάω και στους 2, μιας και η Αγγελική αγνόησε τον Άγγελο (ωπ, τι έγινε εδώ; ΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠ;;;).
Αγαπημένος χαρακτήρας από MOBA; 2 MOBA (ανάμεσα στα 5-6 που έχω παίξει) έχω λατρέψει στην ζωή μου: DotA (=Defence of the Ancients) και LoL (=League of Legends), οπότε θα πω έναν και απ' τα 2. Από την DotA θα πω τον Gyrocopter, μιας και αυτόν με έβαλε ο ξάδερφός μου να μάθω, όταν ξεκίνησα να παίζω (εκείνος με μύησε, δηλαδή, στον κόσμο των MOBA). Από το LoL, θα διαλέξω το καλύτερο ρομπότ έβερ, δηλαδή τον Blitzcrank. Ως main support, πάντα τον pickάρω όταν θέλω να κερδίσω. :P
Αγαπημένος DC ήρωας; Μου άρεσουν πάρα πολλοί και είναι λιγάκι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον. Θα πω τον Lucius Fox (μεγάλε Morgan Freeman xD).

Αγαπημένος ήρωας της Marvel;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Angel, Αγγελική Γοργορίνη

More
10 Mar 2017 22:48 #194990 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

DoUzOs wrote: Απαντάω και στους 2, μιας και η Αγγελική αγνόησε τον Άγγελο (ωπ, τι έγινε εδώ; ΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠ;;;).
Αγαπημένος χαρακτήρας από MOBA; 2 MOBA (ανάμεσα στα 5-6 που έχω παίξει) έχω λατρέψει στην ζωή μου: DotA (=Defence of the Ancients) και LoL (=League of Legends), οπότε θα πω έναν και απ' τα 2. Από την DotA θα πω τον Gyrocopter, μιας και αυτόν με έβαλε ο ξάδερφός μου να μάθω, όταν ξεκίνησα να παίζω (εκείνος με μύησε, δηλαδή, στον κόσμο των MOBA). Από το LoL, θα διαλέξω το καλύτερο ρομπότ έβερ, δηλαδή τον Blitzcrank. Ως main support, πάντα τον pickάρω όταν θέλω να κερδίσω. :P
Αγαπημένος DC ήρωας; Μου άρεσουν πάρα πολλοί και είναι λιγάκι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον. Θα πω τον Lucius Fox (μεγάλε Morgan Freeman xD).

Η Wasp είναι η αγαπημένη μου από Marvel :p Γενικά μου αρέσουν πολλοί όπως Iron Man, Spider-Man, Dr Doom κλπ αλλά η "Wasp" Janet Van Dyne είναι η λατρεία μου.

Αγαπημένη ταινία της Marvel;

More
10 Mar 2017 23:00 #194993 by Angel
Αγγελική είναι αυτή!Δυο μέρες τώρα με πιστολιάζει για Crysis,στο ποστ θα κάνει πίσω; :P :P :P
Dr.Strange :D
Αγαπημένος villain απο anime;

More
10 Mar 2017 23:10 #194995 by Αγγελική Γοργορίνη

DoUzOs wrote: Απαντάω και στους 2, μιας και η Αγγελική αγνόησε τον Άγγελο (ωπ, τι έγινε εδώ; ΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠ;;;).

Ααα, βλέπω μια συνωμοσία να υφαίνεται εναντίον μου και δε μ' αρέσει αυτό! :angry: Το γεγονός να μην είδα καν το ποστ του Άγγελου γιατί την ίδια ώρα πληκτρολογούσα τη δική μου απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση, δεν παίζει σαν ενδεχόμενο ε? χαχα :P

Πω πω, κι εσύ ρε Άγγελε πιπίλα το 'χεις κάνει αυτό με το πιστόλιασμα πια. :lol:

(Ας απαντήσει άλλος για τα anime, καθώς απέχω απ' το θέμα)

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
10 Mar 2017 23:15 #194999 by Angel

Dovahkiin wrote:

Ααα, βλέπω μια συνωμοσία να υφαίνεται εναντίον μου και δε μ' αρέσει αυτό! :angry: Το γεγονός να μην είδα καν το ποστ του Άγγελου γιατί την ίδια ώρα πληκτρολογούσα τη δική μου απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση, δεν παίζει σαν ενδεχόμενο ε? χαχα :P

Πω πω, κι εσύ ρε Άγγελε πιπίλα το 'χεις κάνει αυτό με το πιστόλιασμα πια. :lol:

(Ας απαντήσει άλλος για τα anime, καθώς απέχω απ' το θέμα)

Δεν έχει γούστο βρε αμα δεν πειραχτούμε και μεταξύ μας λιγουλάκι :P Ξέρει ο Πιέρρο! :D