Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
10 Mar 2017 15:00 #194945 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Μετά το μαύρο το οποίο κυρίως στα ρούχα μόνο το προτιμώ, οι αποχρώσεις του μπλε.

Ποια είναι η πρώτη σου ανάμνηση απ' την παιδική σου ηλικία?

Θυμάμαι πολλά, τον εαυτό μου στην κούνια πριν γίνω ενός έτους. Θυμάμαι που φώναζα (δε ξέρω τι) για να μου δώσει μπισκότο η μαμά μου και εγώ το έβγαζα από το δίχτυ για να το πάρει ο σκύλος χαχα!

Ποιο από τα παιδικά παιχνίδια ΄πως κρυφτό, μήλα κλπ είναι το αγαπημένο σου;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2017 15:07 #194948 by Αγγελική Γοργορίνη
Φοβερή εικόνα αυτό με το μπισκότο και το σκύλο! :lol:

Αγαπημένο μου παιδικό παιχνίδι το κρυφτό. Η αγωνία που σου προκαλούσε το να βρεις μια καλή κρυψώνα ώστε να μη σε βρει ο άλλος, όλα τα λεφτά.

Αγαπημένο μάθημα στο σχολείο -δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο- ?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
10 Mar 2017 15:13 #194949 by Νικολής Ασημάκης
Η ιστορία, μακράν από το δεύτερο.

Χειρότερο μάθημα στο σχολείο;
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
10 Mar 2017 15:16 - 10 Mar 2017 16:05 #194950 by Angel
Ιστορία,Θρησκευτικά!Δε ξέρω ποιό ήταν χειρότερο!
Αγαπημένη ανάμνηση απο σχολείο;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 10 Mar 2017 16:05 by Angel.

More
10 Mar 2017 15:56 #194954 by Αγγελική Γοργορίνη

Zaratoth wrote: Η ιστορία, μακράν από το δεύτερο.

Και μένα η Ιστορία, τη λάτρευα, κι ας μην ήμουν της θεωρητικής (μισούσα τα Αρχαία!). Βέβαια αν είχα το τωρινό μου μυαλό εκείνη την εποχή, μάλλον θεωρητική θα πήγαινα.

Δεν έχω μία μόνο αγαπημένη ανάμνηση, αλλά γενικά, έχω όμορφες αναμνήσεις απ' τις χαζομάρες που έκανα με την κολλητή μου μέσα στο μάθημα και το απίστευτο σπαστικό γέλιο που μας έπιανε κάθε φορά, μέχρι δακρύων. Και το καλύτερο: ποτέ δε μας είχε "πιάσει" κανένας καθηγητής, εκτός κι αν έκαναν τα στραβά μάτια επειδή ήμαστε κοπέλες. :P

Ποια ήταν η αγαπημένη σου φάρσα που έκανες (ή έκανε κάποιος απ' το τμήμα σου) σε καθηγητή?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
10 Mar 2017 16:17 #194960 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote:

Zaratoth wrote: Η ιστορία, μακράν από το δεύτερο.

Και μένα η Ιστορία, τη λάτρευα, κι ας μην ήμουν της θεωρητικής (μισούσα τα Αρχαία!). Βέβαια αν είχα το τωρινό μου μυαλό εκείνη την εποχή, μάλλον θεωρητική θα πήγαινα.

Δεν έχω μία μόνο αγαπημένη ανάμνηση, αλλά γενικά, έχω όμορφες αναμνήσεις απ' τις χαζομάρες που έκανα με την κολλητή μου μέσα στο μάθημα και το απίστευτο σπαστικό γέλιο που μας έπιανε κάθε φορά, μέχρι δακρύων. Και το καλύτερο: ποτέ δε μας είχε "πιάσει" κανένας καθηγητής, εκτός κι αν έκαναν τα στραβά μάτια επειδή ήμαστε κοπέλες. :P

Ποια ήταν η αγαπημένη σου φάρσα που έκανες (ή έκανε κάποιος απ' το τμήμα σου) σε καθηγητή?

Είχαμε φτιάξει καμια 100ρια σαίτες και την ώρα των Αγγλικών παίζαμε πόλεμο πετώντας τες όταν αυτή δεν κοιτούσε. Τις κρύβαμε στο διάλειμμα κάτω από την βάση του έδρανου που είχε μια τρύπα μέχρι που τις βρήκε ο Λυκειάρχης και μας φώναζε. Πολλά είχαμε κάνει, στήναμε τα θρανία το ένα πάνω στο άλλο και πέφταμε με φόρα πάνω και τα γκρεμίζαμε(είχε γίνει φασαρία ότι δε θα πάμε 5ημερη) Πολύ άτακτο τμήμα ήμασταν από το γυμνάσιο αλλά καλά παιδιά.

Ποιο φαγητό ήταν το χειρότερο σου όταν ήσουν παιδί;

More
10 Mar 2017 16:22 #194962 by Αγγελική Γοργορίνη
Οι φακές με διαφορά. Και για ποιο παιδάκι δεν ήταν εξάλλου? :lol:

Σε ποιο μέρος πέρασες τις αγαπημένες σου διακοπές και πότε?

More
10 Mar 2017 16:36 #194966 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Οι φακές με διαφορά. Και για ποιο παιδάκι δεν ήταν εξάλλου? :lol:

Σε ποιο μέρος πέρασες τις αγαπημένες σου διακοπές και πότε?

Disneyland στο Παρίσι το 2001 με τους γονείς μου και τα δύο ξαδέρφια μου. Ότι καλύτερο. Θα ξανά πάω σίγουρα. Επίσης υπέροχα ήταν Ρώμη-Φλωρεντία που είχαμε πάει εξωσχολική εκδρομή που είχε κανονίσει η υπεύθυνη του τμήματος μας στο Γυμνάσιο, για 5 μέρες. Υπέροχες αναμνήσεις.

Αγαπημένος χαρακτήρας της Disney;

More
10 Mar 2017 17:20 #194968 by Αγγελική Γοργορίνη
Ο Γκούφυ!

Αγαπημένο αλκοολούχο ποτό?

More
10 Mar 2017 20:17 #194979 by Angel
Vodka! :D
Αγαπημένο αναψυκτικό;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.