Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
07 Mar 2017 22:28 #194784 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote:

Dovahkiin wrote: Wacken!

Ιδανικό μέρος για να ζήσεις? (πόλη, χωριό, σε μια μικρή καλύβα στο βουνό :cheer: , κλπ...)

Μαζί θα πάμε στο Wacken :P Κοντά σε μια λίμνη με απόλυτη ησυχία και καλό ιντερνετ :P Τωρα το που θα είναι αυτό λίγο με καιει :P
Ποια είναι η πιο άβολη φάση που έχεις βιώσει;

Το χάλασες εκεί που λες για το ίντερνετ πφφφ. :P

Κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό η εξής εικόνα: δημοτικό, σε μια θεατρική παράσταση που κάναμε κάθε χρόνο μπροστά στους κηδεμόνες σε μια μεγάλη αίθουσα στο υπόγειο. Κι εκεί που προχωράω μπροστά για να πω τα λόγια μου, τσουπ, τα ξέχασα απ' το άγχος μου. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα προσπάθειας να τα ξαναθυμηθώ, καθώς παράλληλα κοιτούσα τους θεατές οι οποίοι ΟΛΟΙ με κοιτούσαν περιμένοντας να προχωρήσω, αλλά μάταια. Στο τέλος κοίταξα τη δασκάλα μου και με ένα χαμόγελο έκανε μια κίνηση, σαν να μου λέει: "Δεν πειράζει". Οπότε έκανα ένα βήμα πίσω για να συνεχίσει ο επόμενος το σκετς. :blush:

Αγαπημένο απόφθεγμα?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2017 00:47 - 08 Mar 2017 00:49 #194793 by Βασιλης Γαλανος
Διάφορα μου έρχονται στο μυαλό αλλά θα πω την πολύ γνωστή φράση του Αϊνστάιν,
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.Μετά από διάφορες κουβέντες και εμπειρίες δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στο ακαίρεο.

Αγαπημένο cinematic?
Warning: Spoiler!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 08 Mar 2017 00:49 by Βασιλης Γαλανος.

More
08 Mar 2017 00:51 #194794 by Αγγελική Γοργορίνη
Το 'χω δει άπειρες των απείρων φορές, δεν το χορταίνω με τίποτα. Τι να πρωτοσχολιάσω στο συγκεκριμένο... Όλα είναι τέλεια. Παίζει και η μουσικάρα από Two Steps From Hell. :woohoo:

Με ποιο game έχεις κλείσει τις περισσότερες ώρες συνεχόμενα παίζοντάς το?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
08 Mar 2017 01:08 #194796 by Νικολής Ασημάκης
Medieval 2: Total War. Είχα κλείσει συνεχόμενο 24ωρο (ένα από τα 2 που έχω καταφέρει για χάζεμα και όχι δουλειά) πριν αρκετά χρόνια.

Αγαπημένο τραγούδι από game;

More
08 Mar 2017 01:16 #194797 by Αγγελική Γοργορίνη

Zaratoth wrote: Medieval 2: Total War. Είχα κλείσει συνεχόμενο 24ωρο (ένα από τα 2 που έχω καταφέρει για χάζεμα και όχι δουλειά) πριν αρκετά χρόνια.

Αγαπημένο τραγούδι από game;

Χαχα, κι εγώ με το ίδιο το είχα πάθει, αλλά δεν είχα πλησιάσει καν το 24ωρο.

Αν εννοείς τραγούδι τραγούδι, δηλαδή με λόγια, τότε το Room of Angel από Silent Hill 4. Αν εννοείς γενικά soundtrack, τα αγαπημένα μου είναι απ' τα Dark Souls και Bloodborne αλλά δε μπορώ να επιλέξω ένα μόνο. Ορισμένα απ' τα πιο αγαπημένα μου πάντως είναι η μουσική των Abyss Watchers (Dark Souls 3), Gwyn, Lord Of Cinder (Dark Souls 1) και The First Hunter (Bloodborne).

Αν είχες τη δυνατότητα, για ποιο game θα διέγραφες απ' τη μνήμη σου όλη την εμπειρία που σου έχει προσφέρει, ώστε να το παίξεις απ' την αρχή, σαν να είναι η πρώτη φορά?

More
08 Mar 2017 01:24 #194798 by Νικολής Ασημάκης
Πολύ ωραίο το Gwyn, Lord of Cinder όντως!

Όσο για την ερώτησή σου... Χμ. Σήμερα θα έλεγα το Witcher 3. Γενικά όμως θα ήθελα να γυρίσω πίσω και να ξαναπαίξω από την αρχή το Baldur's Gate 2, το παιχνίδι που με έμπασε στα RPGs το μακρινό.... 2004; Και δεν τολμώ καν να πω να το ξεχάσω τη σήμερον ημέρα και να το ξαναπαίξω, καθώς αυτό επηρέασε κατά κόρον το πως εξελίχθηκα σαν gamer.

Σε αντίστοιχη λογική, ποιο παιχνίδι θεωρείς πως επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλο τα γούστα σου ως gamer;

Εμένα πέρα από το BG2, θεωρώ πως αρκετά πιο πρόσφατα, το 2012, ήταν σταθμός που δοκίμασα το Crusader Kings 2 και πλέον δεν μπορώ να ακουμπήσω άλλο strategy game εκτός αν είναι Paradox. Και αυτό ισχύει και για την παλιά λατρεία Total War. Πλέον εκτός του Shogun 2 δεν μπορώ να τα παίξω.

More
08 Mar 2017 01:34 #194799 by Αγγελική Γοργορίνη
Πιστεύω ότι το Skyrim κατάφερε να με επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και να ασχοληθώ από τότε και στο εξής με τα rpg. Για αρκετά χρόνια δεν είχα καλό μηχάνημα κι είχα μείνει πολύ πίσω στα games, και στην ενημέρωση αλλά και στην αγορά, οπότε κάτι αντίστοιχο δεν είχε τύχει να παίξω. Με αφορμή αυτό, πήρα καινούριο PC και το έλιωσα κυριολεκτικά. Είχα αρκετά χρόνια να ερωτευτώ παιχνίδι, ίσως από τότε που ήμουν σκατάκι ακόμα και είχα πάθει έρωτα με το Age of Empires II. Έτσι, πορώθηκα πολύ με το νέο αυτό για μένα είδος και στη συνέχεια άρχισα να ασχολούμαι και με άλλα αντίστοιχα.

Υπήρξε κάποιο game που ενώ στην αρχή είτε ήσουν προϊδεασμένος αρνητικά γι' αυτό (από κριτικές, συζητήσεις με φίλους κλπ) είτε δε σου έκανε "κλικ" η αρχική επαφή μαζί του, στην πορεία κόλλησες μαζί του και αν ναι, ποιο ήταν αυτό?

More
08 Mar 2017 01:58 #194800 by Angel
Η επαφη μου με το Dota ξεκίνησε κάπως ετσι.Το ειδα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα αλλα έπαιξα επειδη έπαιζε η παρεα...Τραβηξε λιγο παραπανω αυτη η σχέση...7 χρονια :P
Το παω αντιθετα.Ποιο παιχνίδι σου άρεσε απιστεύτα οταν το είδες/ακουσες και εν τελει οταν έπαιξες δεν σου άρεσε και μετανιωσες που ασχολήθηκες;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
08 Mar 2017 03:14 - 08 Mar 2017 03:46 #194805 by Blood Prince

Divine Raiden wrote: Ποια είναι η πιο άβολη φάση που έχεις βιώσει;

Να δίνω εξετάσεις και να μην ξέρω τι μου γίνεται...(ελπίζω να μην το πάθω τον Ιούνιο :P )

edit:έμεινα πίσω :blink:

Divine Raiden wrote: Ποιο παιχνίδι σου άρεσε απιστεύτα οταν το είδες/ακουσες και εν τελει οταν έπαιξες δεν σου άρεσε και μετανιωσες που ασχολήθηκες;

Απάντηση: Battlefield Hardline αλλά όσο λέω μετάνιωσα τόσο σκέφτομαι να το ξαναπαίξω.

Ερώτηση: Ποια ομάδα υποστηρίζετε στο ΝΒΑ ; (εγώ Timberwolves Minnessota,δεν έχουμε Lebron αλλά ντάαξ )

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Mar 2017 03:46 by Blood Prince.

More
09 Mar 2017 18:04 #194866 by Πιέρρος Φουστέρης

Blood Prince wrote: Ερώτηση: Ποια ομάδα υποστηρίζετε στο ΝΒΑ ; (εγώ Timberwolves Minnessota,δεν έχουμε Lebron αλλά ντάαξ )

Ξεκίνησα να παρακολουθώ πιο "εντατικά" τον χώρο του NBA όταν πήγε στους Milwaukee Bucks ο Γιάννης. Οπότε, όπως καταλάβατε, είμαι Buck από "κούνια". :P

Αγαπημένος/η τενίστας/στρια;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister