Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Ενω η ms δεν ειχε ανακοινωσει για τα παιχνιδια της οτι θα ειναι 1080p ετσι και τα περισσοτερα ειναι 900p ειναι οκ για εσενα.
Fanboy is obvious.
Και αν για εσενα τα fps ειναι σημαντικότερα απο την αναλυση του παιχνιδιου αποψη σου εγω δεν ειμαι συμφωνως σε αυτο.
Ναι τα fps βοηθανε στο να γινει το παιχνίδι ποιο ομαλο αλλα αν η αναλυση ειναι χαμηλη οπως του halo5 που ειναι 800p και οχι 900p που λες γιατι οπως σου προειπα λεμε το δευτερο μερος της αναλυσης οχι το πρωτο γιατι σε συμφαιρει κατα περιπτωση.
Λοιπον το οτι κι εσυ αλλα κι εγω ειμαστε fanboy ο καθε ενας στην κονσολα που προτιμάει ειναι δεδομενο δεν χρειαζεται να το τονιζουμε.
Το ποιος ειναι τρολ και ποιος οχι και αυτο φαινετε.
Και το υπερπαιχνιδι halo5 γιατι ειναι 800p και οχι 1080p?
Δεν θα κατσω να αποδειξω απολυτως τιποτα σε εσενα.luffy3131990 wrote: Fits79 Εχω ενα καταστημα εδω που πουλανε τηλεορασεις διπλα σε μενα .Θα τους πο να με αφισουν να συνδεσω τς κονσολες μου σε τηλεοραση πανω απο 32ιντων και θα τς πο δωστε μου 1 λεπτο να βρω τς διαφορες που εχουν.Λες και παιζω κανενα παιχνιδι βρες τν διαφορα.Αμα εγω χρειαζομαι οφθαλμιατρο εσυ δν ξερω τι ακριβως χρειαζεσε, γιατι εχεις μεγαλη φαντασια .Οπως παιζεις Ps now απο Ελλαδα με αμερικανικο λογαρισμο με τς φορες ταχυτιτες που εχουμε στν Ελλαδα.Μηπως μενεις σε αλλη χωρα? η σε κανενα αλλο πλανιτη? φορερη φαντασια εχεις μπραβο.Ακομα να το αποδειξεις αυτο.Α και μν μου πεις τς χαζομαρες που ελεγες στν Tonyler δν με νοιαζει που δν με πιστευεις και αλλες χαζομαρες που ελεγες.Γιατι οπως ολοι θυμουντε πριν λιγους μηνες ζητουσες απο τν Παντελη να σου αποδιξει με βιντεο για τα save του Xbox one οταν διαγραφεις ενα παιχνιδι οτι δν σβηνετε και save αμα σβησεις ενα παιχνιδι απο τν κονσολα.Ο Παντελης στο απεδειξε ,εσυ ακομα να αποδειξεις.Αλλα οπως ξερουμε ολοι αυτα που λες δν υπαρχουν αλλιως θα μας το ειχες αποδειξει.
Αν ειναι να καθομαστε να μετραμε καθε φορα σε τι αναλυση τρεχει το καθε παιχνιδι για να παρουμε την τριτη ή τεταρτη ή πεμπτη ή .... χειροτερη & καλυτερη αναλυση για να δουμε σε τι αναλυση ειναι το καθε παιχνιδι αστα να πανε.snikefriend wrote:
fits79 wrote: Ενω η ms δεν ειχε ανακοινωσει για τα παιχνιδια της οτι θα ειναι 1080p ετσι και τα περισσοτερα ειναι 900p ειναι οκ για εσενα.
Fanboy is obvious.
Και αν για εσενα τα fps ειναι σημαντικότερα απο την αναλυση του παιχνιδιου αποψη σου εγω δεν ειμαι συμφωνως σε αυτο.
Ναι τα fps βοηθανε στο να γινει το παιχνίδι ποιο ομαλο αλλα αν η αναλυση ειναι χαμηλη οπως του halo5 που ειναι 800p και οχι 900p που λες γιατι οπως σου προειπα λεμε το δευτερο μερος της αναλυσης οχι το πρωτο γιατι σε συμφαιρει κατα περιπτωση.
Λοιπον το οτι κι εσυ αλλα κι εγω ειμαστε fanboy ο καθε ενας στην κονσολα που προτιμάει ειναι δεδομενο δεν χρειαζεται να το τονιζουμε.
Το ποιος ειναι τρολ και ποιος οχι και αυτο φαινετε.
Και το υπερπαιχνιδι halo5 γιατι ειναι 800p και οχι 1080p?
Ποιος είπε ότι είναι υπερπαιχνίδι το Halo 5; Επίσης άμα έχεις τσακωθεί με τη στατιστική πρόβλημά σου. Η χειρότερη περίπτωση είναι 1152x810, η μέση περίπτωση είναι πάνω από 900p. Δεν παίρνουμε πρώτη και δεύτερη ανάλυση. Αλλιώς να πάρουμε και την καλύτερη περίπτωση και να σου πω ότι το Halo 5 είναι 1920x1080. Σύμφωνα με το άρθρο σου η πλειοψηφία των games τρέχει σε ίδια ανάλυση, ειδικά από τότε που απελευθέρωσαν το 7ο core από τη χρήση του kinect τρέχουν στις ίδιες αναλύσεις ως επί το πλήστον και τα games που δεν τρέχουν, είναι γιατί οι developers απλά βαρέθηκαν να ξανακάνουν optimise τα παιχνίδια. Συμφωνώ ότι φαίνεται ποιος είναι troll και οι περισσότεροι εδώ το ξέρουν.
fits79 wrote:
![]()
![]()
![]()
Κι εσυ με αυτη τη λογικη απεδειξες το οτι δεν εχεις ps4 γιατι η τελευταια εκδοση ps4 ειναι η 3.50 και οχι η 3.00 που εχει το παιδι στο βιντεο.