Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπόλοιπες Ομάδες Α' Εθνικής 2009/2010

More
21 Jul 2009 10:15 #57007 by Frank
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Το Σάββατο (8/8) με Λεβαδειακό

Οριστικοποιήθηκε σήμερα ο φιλικός αγώνας του Ατρομήτου με το Λεβαδειακό. Οι Περιστεριώτες θα υποδεχτούν την ομάδα της Βοιωτίας το Σάββατο 8 Αυγούστου ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα (Τετάρτη, 5/8) θα φιλιξενήσουν τον Αστέρα Τρίπολης. Το τρίτο προγραμματισμένο φιλικό για την ομάδα του Γιώργου Δώνη θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου, με αντίπαλο στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του Ηλία Κάμπα, εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του συλλόγου και τον επικεφαλής, Νίκο Πισκοπάκη, ο οποίος διαπίστωσε ότι η αποθεραπεία του κυλά ομαλά. Σε δέκα μέρες υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει κινησιοθεραπεία, ενώ έπειτα από ένα μήνα αναμένεται θα ξεκινήσει τρέξιμο. Τέλος, προπόνηση σε αγωνιστικούς ρυθμούς περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Ατρομήτου. Η πρωινή προπόνηση αφορούσε θέματα φυσικής κατάστασης, ενώ στην απογευματινή έγιναν ασκήσεις με μπάλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τελευταίο φιλικό στην Αυστρία

Την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας θέλει να πετύχει σήμερα (19:00 ώρα Ελλάδος) ο Ηρακλής απέναντι στην Μόναχο 1860, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας επί αυστριακού εδάφους. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πφαρβέρφεν, 72 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο του Χοφ.

Στη γερμανική ομάδα βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν και ο Χάρης Παππάς, ενώ εκεί δοκιμάζεται ένας πρώην «κυανόλευκος», Άγγελος Κομβολίδης. Η Μόναχο 1860 αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Αυτή τη φορά δεν θα χαριστεί η πρωινή προπόνηση. Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν κανονικά το πρωί, όπως συνέβη και πριν τους αγώνες με Λεχ Πόζναν και Κλουζ και στη συνέχεια το απόγευμα θα υπάρξει η μετάβαση στο Πφαρβέρφεν (μια απόσταση περίπου μιας ώρας) για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Τουμά: «Δεν μπορώ να κάνω μαγικά»

Αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του εμφανίστηκε ο Σαρμπέλ Τουμά, μιλώντας στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στην Αυστρία. Ωστόσο, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός εξήγησε πως «μόνος μου δεν μπορώ να κάνω μαγικά. Χρειάζεται να γίνουμε ομάδα».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Τουμά:

Επειτα από μια κακή χρονιά στην Γκλάντμπαχ η φετινή σεζόν είναι ένα στοίχημα για σένα προσωπικά;

«Ημουν άτυχος πέρυσι. Αλλαξε ο προπονητής και αποφάσισε 7-8 παίκτες να μην παίζουμε. Μετά συνέβη και ο τραυματισμός στο γόνατο κι έμεινα πίσω. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Πες το κι έτσι. Θέλω να αποδείξω κάποια πράγματα. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμένα. Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω μαγικά. Θα εξαρτηθεί και από την πορεία της ομάδας».

Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα;

«Εχουμε ποιότητα και καλά ονόματα στο ρόστερ, αλλά με αυτά δεν κάνεις συμβόλαιο με την επιτυχία. Το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα είναι πώς θα γίνουμε ομάδα».

Πέρυσι η ομάδα είχε πρόβλημα στο γκολ. Ελειψε το… εύκολο γκολ.

«Υπάρχουν περίοδοι που ακόμα και οι καλύτεροι στράικερ του κόσμου βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Το γκολ είναι θέμα αυτοπεποίθησης, ψυχολογίας, τύχης, ικανότητας και προϊόν δουλειάς στην προπόνηση».

Περισσότερα στο σημερινό (21/07) φύλλο της «SportDay»…

• Οι επίσημοι αριθμοί φανέλας που θα φέρουν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή τη νέα περίοδο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ χθες, έχουν ως εξής: 1 Μπαντής, 2 Παπαζαχαρίας, 4 Κατσαμπής, 5 Κατσικάς, 6 Ντιέ, 7 Τουμά, 8 Χάβι Μάρτος, 9 Βέλλιος, 10 Ντίκα, 11 Αγρίτης, 12 Μπόσνιακ, 13 Φούφουλας, 14 Βούκοβιτς, 16 Ιωαννίδης, 17 Παπαπαστεριανός, 18 Γιαννούλης, 19 Γιάντσης, 20 Ιάκομπ, 21 Επστάιν (φωτό), 22 Μπούρμπος, 23 Περπερίδης, 25 Καρλόπουλος, 27 Λέκι, 28 N. Πιλότο, 30 Κοβαλέφσκι, 31 Μέλκας, 32 Μιλάνο, 33 Σαρακατσάνος, 36 Βουτσιάς, 87 Μακρής, 99 Κονέ.

• Ο 20χρονος Μεξικανός γκολκίπερ Ερνέστο Σάντσεζ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα αγωνίζεται στην ομάδα Νέων.

• Ο 20χρονος μέσος Γρηγόρης Πιτσόκος θα αγωνιστεί ως δανεικός στον Παναργειακό, ενώ ο 18χρονος επιθετικός Νίκος Αγγελούδης στην Κοζάνη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Την Τρίτη τα «αποκαλυπτήρια»…

Τα πρώτα δείγματα γραφής του θα δώσει αύριο (21/7) στις 18:30 ο Λεβαδειακός στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου «Πηλέας» όπου προετοιμάζεται, στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Ασπρόπυργου. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, ενώ όπως είναι επόμενο θα πειραματιστεί σε πρόσωπα και συστήματα.

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, οι Βοιωτοί επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής με πολύ μπάλα, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και ταχύτητας.

ΞΑΝΘΗ: Το πρόγραμμα των φιλικών

Ανακοινώθηκαν σήμερα (20/7) όλα φιλικά ματς που θα δώσει η SKODA Ξάνθη στο διάστημα παραμονής της στη Γερμανία, για την προετοιμασίας της. Η ακριτική ομάδα, που δεν είχε «κλείσει» όσα φιλικά παιχνίδια επιθυμούσε το τεχνικό τιμ, θα αντιμετωπίσει τελικά στις 23 Ιουλίου την Νυρεμβέργη και στις 28 την 1860 Μόναχο του Χάρη Παππά και Έβαλντ Λίνεν.

Στη συνέχεια, στις 29 του ίδιου μήνα θα παίξει με την Άλεν, η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία της Γερμανίας, την 1η Αυγούστου με τη ρουμανική, Κλουζ, ενώ ο κύκλος των φιλικών κλείνει στις 5 Αυγούστου, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα του Κατάρ, Αλ Αράμπ.

[right:3s8uugeo]sport-fm.gr[/right:3s8uugeo]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2009 08:44 #57150 by Frank
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ανακοίνωσε Λεάλ

Ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη για τα επόμενα τρία χρόνια είναι και επίσημα από την Τρίτη ο Σέρχιο Λεάλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες των Κρητικών και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ισχύ ως το 2012.

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Διεθνούς Ουρουγουανού επιθετικού Sergio William LEAL Gonzalez για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 26χρονος (25-09-1982) επιθετικός έχει 7 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Την περασμένη περίοδο ο LEAL αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τα χρώματα της Danubio, ενώ για αρκετά χρόνια φόρεσε την φανέλα της Penarol..», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο 26χρονος διεθνής άσος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που θα ανήκω στον Εργοτέλη για τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι καλό για εμένα που ήρθα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, ένα νησί με τεράστιο πολιτισμό. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να με αποκτήσουν», τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας και πρόσθεσε:

«Οι στόχοι που έχω με τον Εργοτέλη είναι μεγάλοι, θα προσπαθήσω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και πιστεύω ότι θα είναι σημαντικό να συμμετέχουμε από του χρόνου σε κάποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Χαίρομαι που η νέα μου ομάδα φοράει κιτρινόμαυρα όπως και η αγαπημένη μου ομάδα στην Ουρουγουάη, η Πενιαρόλ».

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελτιώθηκε, αλλά ηττήθηκε...

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Ηρακλής, στο φιλικό παιχνίδι με τη Μόναχο 1860. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της και για μία ώρα κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Ντίκα στο 27ο λεπτό.

Ο «Γηραιός» έδειξε επιθετικές αρετές στο παιχνίδι του και όσο διαρκούσαν οι δυνάμεις των παικτών του, δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα. Το σκορ άνοιξε η γερμανική ομάδα στο 60ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Λούντβιχ, ενώ ο Μλάπα σημείωσε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις του ματς.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ:
Κοβαλέφσκι, Μάρτος (70΄Κατσαμπής), Γιανούλης (78΄Σαρακατσάνος), Λέκι (76΄Κατσικάς), Παπαζαχαρίας (76΄Φούφουλας), Ντιέ (66΄Μπούρμπος), Παπαστεριανός (57΄Κονέ), Βουτσιάς (60΄Αγρίτης), Επστάιν (65΄Ιωαννίδης), Γιάκομπ (46΄Μπόσνιακ), Ντίκα (65΄Γιάντσης).

ΜΟΝΑΧΟ 1860: Χόφμαν, Κάιζερ, Μπεντά, Χόφμαν, Μεσίας, Μπέντερ, Καμπάλ, Λούντβιγκ, Σάφλερ, Λουστάκου, Παππάς.

ΞΑΝΘΗ: Πετάει για Γερμανία

Για το Μπατ Βόρισχοφεν, ένα μικρό χωριό στην περιοχή της Βαυαρίας θ’ αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης η Skoda Ξάνθη, ώστε να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Η «βασίλισσα» της Θράκης θα παραμείνει στη Γερμανία μέχρι και τις 6 Αυγούστου, ενώ στο διάστημα αυτό θα δώσει πέντε φιλικές αναμετρήσεις.

Στην αποστολή των Ακριτών συμπεριλήφθηκαν 27 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Ζιέντσιουκ, Κόλμπας, Βάλλας, Τζιωρτζιόπουλος, Φερναντέζ, Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Στίβαρ, Στρμπα, Σταθάκης, Σουάνης, Κωστούλας, Λυμπερόπουλος, Μάνταλος, Λιαπάκης, Μαρσελίνιο, Ταιντέρ, Παπαδημητρίου, Λουτσιάνο, Παπαδόπουλος, Μπέρτος, Φλίσκας, Ριζογιάννης, Γκουέντε, Γκσπούρνιγκ, Κιντάνα και Πόι.

[right:3v7p3u3p]sport-fm.gr[/right:3v7p3u3p]

More
23 Jul 2009 12:25 #57225 by Frank
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στο πόδι τα Σπάτα… για Μπλένχιο

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/07/23/112608.jpg?w=400

Περισσότεροι από 200 φίλοι του Ατρόμητου υποδέχθηκαν αργά χθες το βράδυ τον Χουάν Κάρλος Μπλένχιο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, αφού μιλάμε για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Η ατμόσφαιρα ήταν από νωρίς γιορτινή. Καπνογόνα, κόρνες ενώ βγήκαν και τα πρώτα συνθήματα. «Μπλένχιο, είσαι τρέλα με το αστέρι στη φανέλα», το χαρακτηριστικότερο από όσα ακούστηκαν. «Είναι τρελό αυτό που ζω. Πρέπει πλέον κι εγώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του κόσμου», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος αμυντικός. Σήμερα το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.

Αναχωρεί για Γερμανία

Στη Γερμανία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ατρόμητος. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 11. Στο διάστημα της παραμονής στη Γερμανία θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια. Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά: την τουρκική Αντάλιασπορ (25/7), την Αλ Αχλί (28/7) από τη Σαουδική Αραβία και Αλ Ουακρά (31/7) από το Κατάρ. Η επιστροφή της ομάδας έχει προγραμματιστεί στις 1 Αυγούστου. Επί ελληνικού εδάφους ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να καταλήξει στους παίκτες που θα υπολογίζει για το βασικό σχήμα, αφού θα αντιμετωπίσει αφενός δυσκολότερους αντίπαλους, αφετέρου σε πιο έτοιμη κατάσταση λόγω της έναρξης του πρωταθλήματος. Με Λεβαδειακό (5/8) και ΠΑΣ Γιάννινα (12/8) τα τελευταία τεστ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Θέλει Δημούτσο!

Την περίπτωση του Ελίνι Δημούτσου εξετάζει ο Λεβαδειακός. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές φήμες, η ομάδα της Βοιωτίας ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ της τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη δανεικό, μιας και δεν υπολογίζεται από τον Τεν Κάτε.

Οι «Βοιωτοί» προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη να πει το «ναι», καθώς ο 21χρονος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού.

Στα αγωνιστικά, σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Ασπρόπυργου, ο Λεβαδειακός παρουσίασε κενά στην άμυνα, αλλά ήταν πολύ καλός στην επίθεση και κέρδισε 4-3.

Δύο γκολ του Μπουτ, ένα του Μπάρκογλου και ένα του Ναπολεόνι διαμόρφωσαν το σκορ για τους νικητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τους Μπλάζιτς, Μουλόπουλο, Μαρτορέλ, Παρασκευαϊδη, Τζωρμπατζάκη, Ζησόπουλο, Ταραλίδη, Μπάρκογλου, Γάτσο, Σερτζίνιο και Μπάρκογλου στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Πασχαλάκης, Χαλούλος, Καψής, Κόλτσης, Κόλτζος, Μαχαίρας, Μπουτ, Βασιλείου, Ναπολεόνι, Λεμονής, Μπούσι.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αναβλήθηκε το φιλικό με την Παρί

Αναβλήθηκε, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, το σημερινό φιλικό του Πανθρακικού με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 21.00 στο στάδιο «Robert – Bobin», ωστόσο η καταιγίδα που έπληξε το Παρίσι οδήγησε το διαιτητή της αναμέτρησης στην απόφαση, να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του. Οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού για αύριο στις 8, όταν και θα πραγματοποιηθεί τελικά, καιρού επιτρέποντος, ο αγώνας.

[right:3669yf96]sport-fm.gr[/right:3669yf96]

Μπάλαμπαν... on fire!

Αποκτήθηκε για να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης του Πανιωνίου και από το πρώτο κιόλας φιλικό κατάφερε να δείξει ότι την μισή ευκαιρία μπορεί να την κάνει γκολ! Ο λόγος για τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 2-1 του «ιστορικού» επί της Σεντ Τρούιντεν. Πολύ καλή εικόνα από την ομάδα του Φερέρα, το άλλο γκολ ο Όμο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μανιάτης, Ουέλιγκτον, Όμο, Σκούφαλης(82' Κούρντι), Μπάλαμπαν(84' Λουκίνας), Ρεκόμπα(46' Κοντοχρήστος), Εστογιανόφ(88' Aναστασόπουλος), Κουμορτζί, Σιόβας, Νικολάου

Σεντ Τρούιντεν: Μινολέτ, Νενές, Μπουράτ, Γκανταλούπι, Ντα Σίλβα, Βίλμετ, Ολάνα, Βάγκερμακερ, Άμπλεταν, Ντερόζ, Μπαρνέτ

*Παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσει δια ζώσης το ματς είναι και ο πρόεδρος της ομάδας, Κωνσταντίνος Τσακίρης.

*Περίπου 500 οπαδοί της Σεντ Τρούιντεν βρίσκονται στο καινιούριο γήπεδο της ομάδας τους για να δουν το παιχνίδι.

[right:3669yf96]gazzetta.gr[/right:3669yf96]

More
24 Jul 2009 01:08 #57304 by Frank
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπλένχιο και επίσημα!

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/07/23/182826.jpg?w=400

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Χουάν Κάρλος Μπλένχιο όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι «κυανόλευκοι» στην ιστοσελίδα τους. Ο Αργεντινός αμυντικός, αφού πρώτα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις μετέβη στα γραφεία της περιστεριώτικης ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, ενώ στον δανεισμό του απ’ την Τίγκρες συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χουάν Κάρλος Μπλένχιο. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις από τον επικεφαλής της ομάδας Νίκο Πισκοπάκη και το γιατρό Πέτρο Καπράλο. Στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν αγοράς παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του εκπροσώπου του Ούγκο Μπενεντέτι».

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο 29χρονος άσος δήλωσε στο σάιτ του συλλόγου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Ατρόμητο και περιμένω με ανυπομονησία να πάρω μέρος στην προπόνηση και να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που δουλεύει άκρως επαγγελματικά και τώρα που είδα από κοντά τις εγκαταστάσεις και τον τρόπο λειτουργίας διαπίστωσα ότι είναι μεγάλο σωματείο και σημαντικό, το οποίο διαθέτει μεγάλη δυναμική.

Η πρώτη στιγμή μου στην Ελλάδα ήταν η θερμή υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι φίλαθλοι. Τους ευχαριστώ πολύ και να ξέρουν ότι μου δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσω. Το ευχάριστο για μένα είναι επίσης το γεγονός ότι έχω κοντά μου ανθρώπους που θα με βάλουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας καθώς είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βγαίνω εκτός Αργεντινής. Οι ίδιοι άνθρωποι θα με βοηθήσουν να έρθουν η γυναίκα μου και τα παιδιά μου για να νιώσω ακόμη καλύτερος και πιο δυνατός. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι αγωνίζονται στον Ατρόμητο τέσσερις συμπατριώτες μου.

Θα είμαι ο παίκτης που θα παλεύει, αυτός που θα δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και τη δύναμη του για το καλό της ομάδας».

Ο Μπλένχιο θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 2, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την του πρώτη προπόνηση.

Αναχωρεί για Γερμανία

Στη Γερμανία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ατρόμητος. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο (24/7) το πρωί στις 11. Στο διάστημα της παραμονής στη Γερμανία θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια. Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά: την τουρκική Αντάλιασπορ (25/7), την Αλ Αχλί (28/7) από τη Σαουδική Αραβία και Αλ Ουακρά (31/7) από το Κατάρ. Η επιστροφή της ομάδας έχει προγραμματιστεί στη 1 Αυγούστου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ήττα στο φιλικό από Γκαζιάντεπσπορ

Την ήττα 2-1 γνώρισε η ομάδα του Εργοτέλη στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε, κόντρα στην τουρκική Γκαζιάντεσπορ. Ο Νίκος Καραγεωργίου δοκίμασε πολλά πρόσωπα και σχήματα κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Τουτουντσί, ενώ στο 42 ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιώργος Σαρρής με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Κρητικών είπε πως «σήμερα δώσαμε ακόμη ένα δυνατό τεστ κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου και ιδιαίτερα από τους νεότερους παίκτες τους οποίους χρησιμοποίησα στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβασαν την απόδοση της ομάδας. Δεχτήκαμε δύο γκολ από προσωπικά λάθη, σίγουρα αυτό είναι και αποτέλεσμα της κούρασης ωστόσο στα φιλικά παιχνίδια το αποτέλεσμα δεν παίζει ρόλο αλλά να δεις πράγματα που δουλεύεις στις προπονήσεις, και εγώ είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαμε».

Δηλώσεις έκανε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σουλτάτος, ο οποίος τόνισε πως «στα φιλικά δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα αλλά οι προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, η προετοιμασία διεξάγεται σε άριστες συνθήκες με σκοπό να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πάει τη νέα σεζόν ένα σκαλοπάτι παραπάνω.
Ο Εργοτέλης ανεβαίνει επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ (70’ Σαρρής), Σασιασβίλι, Κορδονούρης (60’ Γιαλούσης), Γελαδάρης (60’ Μπερτόσα), Φραγκουλάκης, Μπέτο (46’ Σιάκκας), Τσεσνάουσκις (60’ Χρυσοφάκης), Ρουμπάκης (70’ Κοιλιάρας Γ.), Ρομάνο (60’ Κοιλιάρας Δ.), Ορφανός (60’ Καρέλης).

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ: Μπιλέρ, Τεκ, Γιοζγκατλι, Μπουλούτ, Μπαϊρακτάρ, Οζγκούρ, Οζτούρκ, Τουτουντσί, Αρί, Καρακετσιλί, Αντίν.
Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Σεντούρκ, Ζούλιο Σέζαρ Ντε Σόουζα, Σούλιο Σέζαρ Κορέια, Μπέτο, Ορνέκ, Γκιουβέντς, Κοσκούν, Κοσέ, Ζουρίτα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: ''Έδωσαν τα χέρια'' με Μπακαγιόκο!

Θετική κατάληξη θα έχει τελικά η υπόθεση απόκτησης του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ιβοριανός επιθετικός, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, συναντήθηκε αργά σήμερα το απόγευμα στα Ιωάννινα με τον «ισχυρό άνδρα» του ηπειρώτικου συλλόγου, Γιώργο Χριστοβασίλη, και συμφώνησαν για συνεργασία δύο ετών. Αύριο (24/7) οι ιατρικές εξετάσεις για να επικυρωθεί η συμφωνία.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ βρισκόταν από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στα Ιωάννινα. Στη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Αντώνη Αποστολόπουλο, πήγε στα γραφεία του συλλόγου για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη, και τον σύμβουλο ποδοσφαιρικών θεμάτων, Βαγγέλη Αγγελή.

Ο Μπακαγιόκο θα είναι παίκτης του ΠΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια, με την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας να «πέφτει» ίσως και σήμερα (23/7). Η συμφωνία πάντως θα επικυρωθεί την Παρασκευή, αφού ο ποδοσφαιριστής περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Φιλική ισοπαλία με Παρί

Ισόπαλος ήρθε ο Πανθρακικός στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η ακριτική ομάδα κόντραρε τους Γάλλους μέσα στο στάδιο “Ρομπέρ – Μπομπέν” παρουσιάζοντας ένα πολύ δεμένο σύνολο. Η γαλλική ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 12ο λεπτό με τον Ν’ Γκόι, αλλά η ομάδα της Θράκης 16 λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Αρσένιεβιτς, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το επόμενο φιλικό της ελληνικής ομάδας, στα πλαίσια της προετοιμασίας της στη Γαλλία, είναι αυτό κόντρα στη Λιλ.

ΞΑΝΘΗ: Ισοπαλία στη βροχή

Το πρώτο της φιλικό επί γερμανικού εδάφους έδωσε η ομάδα της SKODA Ξάνθη, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Νυρεμβέργης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ακριτικής ομάδας στην Γερμανία.

Η βροχή που έπεφτε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Μπέλενμπεργκ, δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Οι Γερμανοί ευτύχησαν πολύ νωρίς να βρεθούν μπροστά στο σκορ, όταν στο 15' ο Μάρεκ Μίνταλ έβγαλε τετ α τετ τον Άλμπερτ Μπουνγιάκου ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Γκσμπουρνινγκ δεν δυσκολεύτηκε να ''γράψει'' το 1-0. Το ματς κύλησε χωρίς τις κλασικές ευκαιρίες (απόρροια των κακών καιρικών συνθηκών) μέχρι και το 63, όταν ο Δημήτρης Σουάνης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του τερματοφύλακα των Γερμανών και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Οι καιρικές συνθήκες ήταν τόσο δυσμενείς που λίγο έλειψε να διακοπεί η αναμέτρηση.

Την Τρίτη, η ελληνική ομάδα θα βρει μπροστά της έναν παλιό γνώριμο, αφού θα αντιμετωπίσει την Μόναχο 1860 του Χάρη Παππά.

Η σύνθεση της Ξάνθης: Γκσπούρνινγκ (70’ Λοντίγκιν), Παπαδημητρίου (60’ Τζιωρτζόπουλος), Βάλλας (70’ Σταθάκης), Κωστούλας (80’ Μάνδαλος), Φερναντέζ (46’ Κομεσίδης), Κιντάνα, Ριζογιάννης (77’ Λιαπάκης), Στρμπα (46’ Ταϊντέρ), Ζιέντσιουκ (46’ Μαρσελίνιο), Πόι (46’ Λουτσιάνο), Στίβαρ (60’ Σουάνης)

[right:19ijhr0r]sport-fm.gr[/right:19ijhr0r]

More
24 Jul 2009 13:51 #57331 by Frank
Προτάσοφ: «Στόχος η ζώνη του Europa League»

Αισιόδοξος για τον Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου εμφανίστηκε ο Ολεγκ Προτάσοφ, μιλώντας στη «SportDay». Ο Ουκρανός τεχνικός εξέφρασε την πίστη ότι ο «Γηραιός» θα καταφέρει να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα. «Θα έλεγα στους παίκτες μου ότι στόχος είναι να μπούμε στη ζώνη για το Europa League», απάντησε ο 45χρονος προπονητής όταν ερωτήθηκε αν έχει οριοθετηθεί κάποιος στόχος. Σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα η αποστολή των «κυανόλευκων».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο κ. Προτάσοφ στη «SportDay»:

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας από την προετοιμασία της ομάδας;

«Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή είμαστε ομάδα των 17 ημερών. Ηρθαν πολλοί νέοι παίκτες και -κακά τα ψέματα- τους φέραμε για το βασικό σχήμα. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και αυτές τις μέρες δουλέψαμε στη φυσική κατάσταση και την τακτική».

Πότε πιστεύετε ότι θα ρολάρει ο Ηρακλής;

«Εχουμε στόχο και συγκεκριμένο πλάνο, αλλά δεν ξέρω πότε θα "πετάμε". Η ομάδα που ονειρευόμαστε χρειάζεται χρόνο για να γίνει. Ακριβώς πόσο χρόνο, δεν γνωρίζει κανείς».

Ο στόχος έχει οριοθετηθεί; Δυσκολεύεστε να μιλήστε για συγκεκριμένη θέση;

«Και να μην το είχε πει ο πρόεδρος, εγώ θα έλεγα στους παίκτες μου ότι στόχος είναι να μπούμε στη ζώνη για το Europa League. Ολοι έχουν απαιτήσεις και όλοι θα δώσουμε το 100% για τον Ηρακλή. Πρέπει να γίνουμε μια γροθιά».

Σε σχέση με τον Ηρακλή που έχετε στο μυαλό σας, σε τι επίπεδο βρίσκεται τώρα η ομάδα;

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ποσοστά και να κρίνουμε εκ του ασφαλούς τη δεδομένη περίοδο. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Σας βλέπουμε όμως αισιόδοξο για το εγχείρημα αυτό…

«Ναι, είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουμε ανταγωνιστική ομάδα. Προσπαθώ να το μεταδώσω και στους παίκτες αυτό. Πρέπει να το πιστέψουν και οι ίδιοι».

• Σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα η αποστολή του Ηρακλή και θα αναχωρήσει στις 27 Ιουλίου για την Ιταλία (σ.σ.: το Μπολζάνο), όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» θα «πετάξουν» από το αεροδρόμιο του Μονάχου σήμερα το απόγευμα (19:00).

ΚΑΒΑΛΑ: Κοντά σε Γιάννου

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου βρίσκεται η Καβάλα. Ο 19χρονος επιθετικός συναντήθηκε χθες με τον Σταύρο Ψωμιάδη και συμφώνησε να συνεχίσει στους «Αργοναύτες» την καριέρα του. Ωστόσο, η ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη είδηση, αλλά αυτό έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις παικτών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι νεοφώτιστοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει και με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (στον οποίο ανήκει ο παίκτης), ο οποίος θα βάλει 40.000 ευρώ στα ταμεία του.

Στάση αναμονής έχει παρατηρηθεί στο θέμα του Μεντόσα, αλλά δεν αποκλείεται ο 31 ετών φορ να έρθει στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή. Από την πλευρά του, ο Τύπος του Περού αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα, ωστόσο και σ' αυτό το θέμα από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπέδου, επικρατεί έντονος προβληματισμός στον κόσμο για τα έργα και αν θα είναι έτοιμο το γήπεδο στην έναρξη του πρωταθλήματος. Προς το παρόν έχουν αφαιρεθεί τα μπάζα που βρίσκονταν στα αποδυτήρια και έχει γίνει καθαρισμός και μόνωση στις κερκίδες για να μπουν πλαστικά καθίσματα, αλλά πέρα απ' αυτό δεν έχει συμβεί τίποτε άλλο. Η ΠΑΕ άσκησε πίεση για να αυξηθούν τα συνεργεία των έργων, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα. Ο πρόεδρος της επιτροπής γυμναστηρίων του Δήμου Καβάλας, Τάσος Σμυρλόγλου, υποστήριζε ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν μέσα στο χρονοδιάγραμμα.

• Τον Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι η Καβάλα, την οποίας το σημερινό φιλικό είναι το δεύτερο κατά τη διάρκειας της προετοιμασίας της.

[right:1ufj6i9n]sport-fm.gr[/right:1ufj6i9n]

More
01 Aug 2009 10:51 #57712 by Frank
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ισοφάρισε στην... παράταση

Με ισοπαλία 1-1 στην... παράταση έληξε το σημερινό φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καρπενήσι. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν, αρχικά, κανονικά σε ενενηντάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να είναι εκείνος που επικράτησε 1-0. Το γκολ για τους Βολιώτες σημείωσε στο 63’ με κεφαλιά ο Κοντέων, ύστερα απο φάουλ του Μόνχε.

Κατόπιν συμφωνίας, ωστόσο, των δύο προπονητών, που ήθελαν να πραγματοποιήσουν κάποιες επιπλέον δοκιμές, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ένα έξτρα ημίωρο, στο οποίο ο Αστέρας κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει, με κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Μπαρτολίνι στο... 100’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Λαμπρόπουλος (63’ Σεντεμέντες), Λαζαρίδης (63’ Μπαρτολίνι), Μαρσελάο (63’ Φυτανίδης), Ουριμπάρι (63’ Ρόκας), Βίλτσες (67’ Ζεάν), Καρντόσο (67’ Λαδάκης), Μπαστία (67’ Αποστολίδης), Καρέρα (67’ Γεωργίου), Τσέζαρεκ (70’ Εντερ), Καούνος (70’ Γιαννούλης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γλύκος (62’ Κολίτσι), Αλβάρεζ (74’ Μητρόπουλος), Ροτζέριο (58’ Ιακωβάκης), Τσάνα (53’ Αρβανίτης), Ούμπιντες (53’ Πλιάγκας), Μόνχε (70’ Ετιέν), Κακαράς (19’ λ τρ. Ζαραδούκας), Κοντέων (66’ Μιχάλης), Κοτίτσας (62’ Ψυχογιός), Σωτήρχος (79’ Ασλανίδης), Χανιώτης (53’ Λιόλιος)

Ατρόμητος πέντε αστέρων

Νικηφόρο ήταν το τρίτο και τελευταίο φιλικό του Ατρόμητου επί της Αλ Ακρά από το Κατάρ. Η ομάδα του Περιστερίου ικανοποίησε με την απόδοση της ενώ πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Καλαντζής που πέτυχε χατ-τρικ. Στον αγώνα έπαιξε από την αρχή και ο νεοαποκτηθείς Μπλένχιο που σε μία φάση συγκρούστηκε και του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Καλαντζής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 42’ ο επιθετικός του Ατρόμητου διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του, μετά από όμορφη ενέργεια του Μπρίτο που πάσαρε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή. Το 2-0 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Καλαντζής πανηγύριζε το χατ-τρικ του στο 54’, ενώ στο 68’ ήταν η σειρά του Βάσι να μπει στην λίστα των σκόρερ. Το τελικό 5-0 έκανε για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, πάλι ο Βάσι με κοντινή κεφαλιά.

Η αρχική ενδεκάδα του Ατρόμητου:

Καραγκιολίδης, Μαρίνος, Κουτσόπουλος, Μπλένχιο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Τάτος, Θ. Καραγκούνης, Μπρίτο, Καλαντζής.
Στο 46' πέρασαν στον αγώνα οι Κηπουρός, Νάστος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Καραλής, Βάσι και στο 65' οι Φαβάλι, Κόρμπος, Μασάρα, Ρες.

Πλέον το επόμενο τεστ θα γίνει την Τετάρτη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους. Μάλιστα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης 5ης Αυγούστου με τον Αστέρα Τρίπολης: 20 ευρώ Θύρα 4 και 15 ευρώ Θύρα 7. Στη Θύρα 1 (φιλοξενουμένων) η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

«Φιλική» ήττα για Εργοτέλη

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Εργοτέλης στο πέμπτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετώπισε τη ολλανδική Φένταμ, στο τελευταίο της αγώνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και ηττήθηκε με γκολ που πέτυχε ο Κόλντερ στο 25ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Βίσιο (70’ Φραγκουλάκης), Κορδονούρης, Σασιασβίλι, Γιαλούσης (46’ Χίμπλινγκερ), Ρουμπάκης (56’ Γελαδάρης), Ρομάνο (74’ Κοιλιάρας Ι.), Τζούνιορ, Μπέτο (70’ Ορφανός), Καρέλης (56’ Κοιλιάρας Δ.), Μπουντιμίρ

BV VEENDAM: Vlag, Cijntje, Koster, Matthijs, De Leeuw, Korf, Vicente, Buurmeijer, Arau, Jansen, Kolder

Με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Μάρις Βερπακόφσκις, Σέρζιο Λεάλ, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Γιώργος Σαρρής και Γιώργος Σεληνιωτάκης, οι οποίοι γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κετικίδη.

[right:3nagzsgb]sport-fm.gr[/right:3nagzsgb]

More
01 Aug 2009 10:52 #57713 by Frank
ΚΑΒΑΛΑ: Νίκη στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας

Νικήτρια, με σκορ 1-0, αναδείχθηκε η Καβάλα στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, παρουσία 3.500 φιλάθλων της. Το παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό της, Γιάννη Παπακώστα, να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.
Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γκολ ήρθε στο 50’ με σουτ του Σουλτανίδη, έπειτα από πάσα του Ιωάννου.

Ακολούθησε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 63’ πάλι με σουτ του Σουλτανίδη, αλλά, αυτήν τη φορά, ο τερματοφύλακας της Δόξας, Καραβελίδης, έσωσε την εστία του. Η ομάδα της Δράμας είχε μια καλή ευκαιρία στο 78’, που, ωστόσο, δε μετέτρεψε σε γκολ.

Την αποθέωση δέχτηκαν από τους φιλάθλους των "αργοναυτών" οι νεοαποκτηθέντες Ντιόγκο Ρινκόν και Γουίλσον Ορούμα.

PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ: (Γιάννης Παπακώστας), Κατεργιαννάκης, Ντουκρόκ, Ψωμάς, Πετκάκης, Κάλαϊτζιτς, Ντομπρασίνοβιτς, Σιόντης, Μεντί, Λάκης, Σουλτανίδης, Ιωάννου
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στοπολζίεβ, Μπάκοβιτς, Γαλανόπουλος, Γιάννου, Αλεξάνδροβιτς, Σκλιοπίδης, Λαζαρίδης, Φερέϊρα, Ντάμπριτς, Ντάριο.

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Κώστας Βασιλακάκης), Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Ρομπίνιο, Μαράς, Πακάλτσης, Γκίκας, Τσιμπλίδης, Γκονζάλες, Μουρατίδης Λ., Τσουκαλάς, Βαν Ες
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πινδόνης, Γαλακτερός, Παπαδόπουλος Π., Καραβελίδης, Μουρατίδης Χ., Τρελλόπουλος, Άγγος, Αθανασιάδης, Μαχαιρούδης, Σαμαράς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: «Τεσσάρα» στην ΑλΚορ

Χρόνο συμμετοχής, σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά στα μέχρι τώρα φιλικά, έδωσε ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου στην απογευματινή φιλική αναμέτρηση με την ΑλΚορ από το Κατάρ, που έληξε 4-0 υπέρ της ομάδας της Κομοτηνής.

Το σκορ άνοιξε στο 15` με πλασέ ο Θεοδωράκης ενώ, στο 75’ ο Στιβ Μπέλεμ κέρδισε πέναλτυ, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-0. Στο 80’ με μακρινό σουτ του Νίματς έγινε το 3-0 και στο 85’, ύστερα από ατομική προσπάθεια του Μπέλεμ, διαμορφώθηκε το 4-0. Σε αυτό το φιλικό δοκιμάσθηκε ο 17χρονος Καμερουνέζος Στιβ Μπέλεμ που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Πανθρακικός: Βρονταράς (46’ Ταϊρης), Αργυρίου (46’ Γωνιάδης), Σακελλαρίου, Μπαχαρίδης, Χαριτωνίδης, Κανωτίδης, Δραγανίδης, Μουνάφο (46’ Νίματς), Θεοδωράκης (60’ Καπετάνος), Κωνσταντινίδης, Καζάκης (46’ Μπέλεμ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χειρότερα του αναμενομένου ο Εστογιανόφ!

Δύο μήνες θα διαρκέσει η αποκατάσταση που θα ακολουθήσει ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, αφού μετά τη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι εκτός του κατάγματος στο δεξί πόδι, έχει και δύο ρίξεις συνδέσμων. Χρονολογείται ότι ο Ουρουγουανός μέσος του Πανιωνίου θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τις επόμενες δύο μέρες θα μείνει στην κλινική και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Ύστερα και από αυτή την εξέλιξη, οι «κυανέρυθροι» δεν αποκλείεται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και να προχωρήσουν σε ακόμη μία μεταγραφή για να καλύψουν το κενό του…

[right:2jceqf2f]sport-fm.gr[/right:2jceqf2f]

More
02 Aug 2009 15:43 #57781 by Frank
Πανθρακικός: Ενδιαφέρον για Τσίγκα

Στο «στόχαστρο» της ομάδας του Πανθρακικού φαίνεται ότι βρίσκεται ο επιθετικός της Λάρισας Θανάσης Τσίγκας ο οποίος όπως έγινε γνωστό προ ολίγων ημερών, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της νέας περιόδου από τον προπονητή των «βυσσινί» Μαρίνο Ουζουνίδη.

Για την απόκτηση του 27χρονου στράικερ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και αρκετές ομάδες της Β’ Εθνικής (μεταξύ των οποίων και η ομάδα του ΟΦΗ), ο ίδιος ωστόσο δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Σουπερλίγκας.

Ο σύλλογος της Κομοτηνής επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του τον Τσίγκα παρά το γεγονός πως απέκτησε πριν από λίγες μέρες τον Γάλλο στράικερ Μπεντί Μπουβάλ. Εάν τελικά αποκτηθεί, αναμένεται να αποτελέσει βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην ομάδα του Πανθρακικού με τον Ίλιε Ντομιτρέσκου να γνωρίζει τον παίκτη από τη συνεργασία τους σε Καλλιθέα και ΠΑΟΚ.

Εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες όταν και η ομάδα επιστρέφει από την προετοιμασία της στην Γαλλία.

ΠΑΣ:' Άσφαιρος' απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα

Αν και ήταν βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο φιλικό του παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν και πάλι «στείρος» στην επίθεση, προβληματίζοντας τον Γιώργο Παράσχο για την ανάπτυξη της ομάδας. Στο δεύτερο παιχνίδι της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, ο ΠΑΣ έφερε «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι μεγαλύτερη ευκαιρία των Ηπειρωτών έγινε στο 54ο λεπτό όταν ο Κοντογουλίδης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έκανε το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του και ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ:

Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Κανακούδης, Μιχαήλ, Μαιστόροβιτς, Ανδράλας, Τζάνης, Καζναφέρης, Μιχαλόπουλος, Σιαλμάς και Μπακαγιόκο.
Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Ελευθερόπουλος, Ντε Βινσέντι, Ντιμπαλά, Σκαρντοβέλι, Βαγγελής, Γεωργιάδης, Μπαλάφας, Κώτσιος, Μαργαρίτης, Μενδρινός, Κούσας και Κοντογουλίδης.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιώργος Παράσχος, μίλησε για την εικόνα που είδε: «Κατανοώ την κούραση των ποδοσφαιριστών μου. Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι. Αρχίζουμε να κατασταλάζουμε σε κάποια πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ενώ υπενθύμισε ότι το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει μετά και την προσθήκη του Μπακαγιόκο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Απολογήθηκε ο «άσωτος» Ογκουνσότο

Την ερχόμενη Τρίτη θα ανακοινωθεί η απόφαση της διοίκησης του Εργοτέλη για το επαγγελματικό μέλλον του Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα ενώπιον της διοίκησης της ομάδας και απολογήθηκε για την αδικαιολόγητη απουσία του, που τον είχε κρατήσει για αρκετό διάστημα μακριά από τις υποχρεώσεις της.

Ο Ογκουνσότο έχει επιστρέψει εδώ και λίγα 24ωρα στο Ηράκλειο, ωστόσο, όπως είναι λογικό, του έχει απαγορευθεί η συμμετοχή στις προπονήσεις.

Μετά τη σημερινή απολογία του, η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 01-08-09 και ώρα 10:00 το πρωί, προσήλθε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Πάτρικ Ογκουνσότο στα γραφεία της ΠΑΕ μετά από κλήση της διοίκησης, προκειμένου να απολογηθεί για την μέχρι 27-07-09 αδικαιολόγητη απουσία του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο άκουσε τις απόψεις του ποδοσφαιριστή Πάτρικ Ογκουνσότο και επιφυλάχτηκε να λάβει απόφαση στην επόμενη συνεδρίαση του την Τρίτη 04-08-09».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αποθεραπεία περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα για όσους ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα στο φιλικό παιχνίδι με τη Φέενταμ, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τεχνικής και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σεληνιωτάκης, Βερπακόφσκις, Τσεσνάουσκις, ενώ θεραπεία έκανε ο Σαρρής.

[right:2zs0ld1p]sport-fm.gr[/right:2zs0ld1p]

More
03 Aug 2009 17:08 #57831 by Frank
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ελπίζουν για Κλέιτον

Την πίστη ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Σίλβα Κλέιτον έχουν στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες ελπίζουν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να πει το «ναι» και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού προκύπτει ότι ο 26χρονος παίκτης έχει αποκλείσει την περίπτωση να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, εκτός του «τριφυλλιού», και αν πρέπει να αποχωρήσει θα το κάνει μόνο για κάποιον σύλλογο του εξωτερικού. Ο Κλέιτον θα ήθελε να παραμείνει στους «πράσινους», όμως ο Χενκ Τεν Κάτε δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

* «Είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Με Καβάλα και ΠΑΟΚ τα δυνατά φιλικά

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τα επόμενα φιλικά παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα στο καλεντάρι της εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης. Συγκεκριμένα, η κρητική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Καβάλα και τον ΠΑΟΚ, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει με τον Πλατανιά Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Φιλικά παιχνίδια με δύο ομάδες από τη Super League και μία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει προγραμματίσει η ομάδα μας.
Την Κυριακή 9 Αυγούστου ο Εργοτέλης θα φιλοξενηθεί από την Καβάλα και τρεις ημέρες αργότερα (Τετάρτη 12 Αυγούστου) από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ενδιάμεσα η αποστολή της ομάδας μας θα παραμείνει στην Καβάλα για προπονήσεις.
Την Κυριακή 16 Αυγούστου ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει στο «Παγκρήτιο» στάδιο τον Πλατανιά Χανίων, που φέτος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Στο μεταξύ, στο Ηράκλειο αφίχθη το βράδυ, η αποστολή της ομάδας, η οποία ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, που διεξήχθη στην Ολλανδία.

Για τη Δευτέρα (3/8) έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση στις 18.30 στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανακοινώνει Ηλιάδη

Παίκτης του Ηρακλή πρέπει να θεωρείται ο Στέλιος Ηλιάδης. Ο νεαρός μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του «Γηραιού»και απομένει μονάχα να διευθετηθεί η χρονική διάρκεια του συμβολαίου για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή.

Από τη διοίκηση του Ηρακλή είχε διαρρεύσει ότι η ομάδα έχει συμπληρώσει το ρόστερ της, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Νούνο Πιλότο (που θα τον κρατήσει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης), ανάγκασε τους ιθύνοντες να κοιτάξουν ξανά την μεταγραφική αγορά. Εκεί, όπου από την αρχή ξεχώρισαν το όνομα του Στέλιου Ηλιάδη. Υπήρξαν σκέψεις και για τον Ματίας Βερόν του ΠΑΟΚ, αλλά ο πιο νεαρός (23 ετών) πιο γρήγορος και πιο «φθηνός» Ηλιάδης είχε από την αρχή το προβάδισμα.

Από την άλλη, ο Έλληνας άσος ήταν θετικός και πρόθυμος να προπονείται υπό τις οδηγίες του Όλεγκ Προτάσοφ, καθώς θέλει να δώσει απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν την ποδοσφαιρική του αξία. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, το οποίο θα είναι για δύο ή τρία χρόνια.

Ικανοποιημένος ο Προτάσοφ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στα φιλικά, εμφανίστηκε ο Όλεγκ Προτάσοφ. Ο Ουκρανός τεχνικός, βλέπει πλέον τους παίκτες του να αφομοιώνουν αυτά που τους ζητάει στις προπονήσεις. Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και το αγωνιστικό «θράσος» που βγαίνει στο χορτάρι, είναι τα στοιχεία που κάνουν περιχαρή τον προπονητή του Ηρακλή. Ωστόσο, ο κόουτς των «κυανολεύκων» θα δώσει επιπλέον βάση στις στημένες φάσεις, καθώς αυτές φαίνεται να αποτελούν την «αχίλλειο πτέρνα» της ομάδας. Να θυμίσουμε, ότι και τα δύο τέρματα που δέχθηκε ο «Γηραιός»προήλθαν από στημένα χτυπήματα.

[right:1avwprav]sport-fm.gr[/right:1avwprav]

More
03 Aug 2009 17:08 #57832 by Frank
"Νυστέρι" για Αμβρόσιο Παπαδόπουλο
Ο νεαρός μέσος της Ξάνθης στάθηκε άτυχος και θα περάσει τις πύλες του χειρουργείου
Δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την χειρουργική επέμβαση ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος. Ο νεαρός μέσος της Ξάνθης, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά η συντηρητική θεραπεία που ακολουθούσε δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Έτσι, μετά από συνεννόηση που υπήρξε με το ιατρικό τιμ της ομάδας, ο 19χρονος άσσος που πιστεύουν πολύ στην Skoda Ξάνθη δεν θα αποφύγει το... νυστέρι, κάτι που φυσικά θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, Σπύρος Βάλλας και Μάρεκ Ζιέντσουκ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στην διάθεση του Βόφγκανγκ Βολφ, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα για τα φιλικά της Τρίτης και της Τετάρτης με την Αουγκσμπουργκ και την Αλ Αράμπι αντίστοιχα.

Ο Γερμανός τεχνικός, χώρισε τους Ακρίτες σε τρία γκρουπ το πρωί της Δευτέρας, σε αμυντικούς, μέσους και επιθετικούς. Σκοπός του, να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες που θα αγωνίζονται στις ίδιες γραμμές, προκειμένου να υπάρξει ομοιογένεια στο παιχνίδι της Skoda.

Μανιάτης: Όνειρο η Εθνική...

Ο δεξιός μπακ του Πανιώνιου μίλησε για τους στόχους της φετινής σεζόν...
Ο Γιάννης Μανιάτης είναι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν στον Πανιώνιο, αφού τόνισε ότι στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM.

Ο αρχηγός του Πανιώνιου παράλληλα σχολίασε ότι η οργάνωση των «κυανέρυθρων» είναι καλύτερη από ποτέ και μίλησε για το όνειρο της Εθνικής...

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Επιστρέψαμε μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στο Βέλγιο. Ήταν μια πολύ καλή προετοιμασία. Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά. Ο προπονητής είχε δει σε βίντεο την ομάδα και μας έδειξε τι χρειάζεται να βελτιώσουμε. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν μάθει τη φιλοσοφία του. Από και πέρα, ο προπονητής θα αποφασίσει ποιοι είναι έτοιμοι να φορέσουν φανέλα βασικού. Το φιλικό με την ΑΕΚ είναι ένα πολύ δυνατό τεστ. Πιστεύω ότι είναι πρόβα τζενεράλε. Ο προπονητής θα βάλει τους παίκτες που πιστεύει ότι τα πήγαν καλά».

«Η ομάδα φέτος έχει οργάνωση σε όλους τους τομείς. Ο πρόεδρος έκανε την υπέρβαση, αφού κράτησε τον κορμό της ομάδας. Εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Έχουν έρθει παιδιά που θέλουν να προσφέρουν και ελπίζω αυτό να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Τσακίρης μου έδειξε ότι με θέλει. Αποφάσισα να μείνω και πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Πρέπει, όμως, να το κάνουμε πράξη και να μη μείνουμε στα λόγια. Από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς έγιναν πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτά».

«Είναι πολύ μεγάλη η απουσία του Φαμπιάν. Είναι ένας πάρα πολύς καλός ποδοσφαιριστής και θα μας λείψει. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας».

«Θέλω να βελτιώνομαι και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στις υποχρεώσεις της. Η Εθνική είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Ελπίζω κάποτε να γίνει. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Αν κρίνει ο κ. Ρεχάγκελ ότι κάνω, τότε θα είμαι πολύ χαρούμενο να βοηθήσω την Εθνική».

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια"
Ντουμιτρέσκου: Περιμένω πολλά από την ομάδα, πάνω από όλα οι παίκτες μου να δείξουν «χαρακτήρα»

Δηλώσεις για την προετοιμασία του Πανθρακικού, πραγματοποίησε ο προπονητής των "πράσινων", Ίλιε Ντουμιτρέσκου με την επιστροφή της ομάδας του από τη Γαλλία τόνισε: «Δώσαμε δυνατά φιλικά παιχνίδια με καλές ομάδες στη Γαλλία, το θέλαμε, για πάρουμε από αυτά τα παιχνίδια μια καλή εικόνα των παικτών μας.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τέσσερις αγώνες σε οκτώ μέρες και χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Πιστεύουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Στη Γαλλία είχαμε σχεδόν 30 παίκτες και δεν μπορούσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε όλους στα δυνατά φιλικά, οπότε και βρήκαμε την ευκαιρία να τους δοκιμάσουμε στο φιλικό με την ομάδα από το Κατάρ.

Είδαμε δύο-τρεις ποδοσφαιριστές που άφησαν θετικά στοιχεία και θα βοηθήσουν την ομάδα μελλοντικά. Πάντως δεν είναι εύκολο να βρούμε γρήγορα μια φόρμουλα αφού σε σχέση με την περυσινή ομάδα μόνο μερικοί ποδοσφαιριστές είναι και φέτος στην βασική ενδεκάδα, αλλά θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του ο κ. Ντουμιτρέσκου ανέφερε: «περιμένω πολλά από την ομάδα, πάνω από όλα οι παίκτες μου να δείξουν «χαρακτήρα» και να έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι».

Από κει και πέρα, δηλώσεις παραχώρησε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας και επικεφαλής της αποστολής στη Γαλλία Βασίλης Κυρουβίδης, ο οποίος τόνισε: «Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά στα τέσσερα δυνατά φιλικά που δώσαμε στη Γαλλία. Ο προπονητής είδε αυτά που ήθελε και είμαστε σε καλό δρόμο. Περιμένουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες και θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν φεύγουν κάποιοι παίκτες και έρχονται καινούριοι χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα η ομάδα για να δεθεί και αυτό πιστεύω το καταφέραμε στο Παρίσι. Στην ομάδα έχουν έρθει και τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. Οι Ρόμπερ, Μπουβάλ και Μπέλεμ που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει για τη νέα χρονιά, δε νομίζουμε ότι θα αποκτηθεί άλλος παίκτης. Στόχοι της ομάδας είναι η παραμονή αλλά και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από πέρυσι για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας». Οι παίκτες του Πανθρακικού σήμερα είχαν ρεπό και από αύριο ξεκινά το τελικό στάδιο προετοιμασίας.

"Χλωμοί" οι Βοιωτοί στον Εύοσμο

Ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με τον Αγροτικό Αστέρα, με σκορ 1-1

Ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε την Κυριακή τον Αγροτικό Αστέρα, σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Ευόσμου και έδειξε πως ακόμη χρειάζεται δουλειά για να δέσει η ομάδα, με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να είναι 1-1.

Οι παίκτες του Βούκοτιτς έδειξαν κάπως ασύνδετοι στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 50ο λεπτό, όταν ο Βαγγελόπουλος με σουτ νίκησε τον Καρακώστα. Το γκολ της ισοφάρισης των Βοιωτών, πέτυχε με κεφαλιά ο Λεμονής. Πάντως, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ.

Ο Μομτσίλο Βούκοτιτς, τόνισε μετά από το πέρας της αναμέτρησης: "Ηταν μια καλή προπόνηση. Προετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας που πρέπει να τα κερδίσουμε".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αγροτικός Αστέρας: Διλμπέρης (46΄ Γιακουμής), Παπαδόπουλος Γ. (83΄ Κοσμίδης), Παπαδόπουλος Ν. (46΄ Κρουσταλλέλης), Μπάρμπας, Χασιώτης (46΄ Βαγγελόπουλος), Κούτσης (72΄ Τσάτσας), Τσουκαλίδης (68΄ Βουτσάς), Μπεκιάρης (46΄ Ναλμπάντης), Τσούκλης (56΄ Δεινόπαπας, 72΄ Καθάριος), Στεφανίδης (46΄ Γέσιτς), Μπλαζέφσκι (46΄ Γιέβντζοβιτς).

Λεβαδειακός: Καρακώστας (70΄ Πασχαλάκης), Μουλόπουλος (46΄ Χαλούλος), Ζησόπουλος (46΄ Καψής), Μαρτορέλ (46΄ Κόλτσης), Τζωρμπατζάκης (56΄ Κόλτζος), Μπράνκο (46΄ Μαχαίρας), Ταραλίδης (46΄ Γάτσος), Βασιλείου (56΄ Λεμονής), Μπάρκογλου (46΄ Μπούσι), Μπαριέντος (46΄ Μπουτ), Ναπολεόνι (46΄ Σερζίνιο).

[right:3jicqji7]balla.gr[/right:3jicqji7]