Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπόλοιπες Ομάδες Α' Εθνικής 2009/2010

More
04 Jul 2009 15:38 #55726 by Frank
[center:2fvcyxkq]Περαν απο τους ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΑΕΛ,ΑΡΗΣ που εχουν ξεχωριστό τοπικ

Γενική συζήτηση και τα σημαντικότερα νεα των υπολοίπων ομαδωv:

[/center:2fvcyxkq]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2009 15:44 #55727 by Frank
Εστογιανόφ τετραετίας

Την φανέλα του Πανιωνίου θα συνεχίσει να φοράει για την επόμενη τετραετία ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Ο Ουρουγουάνος άσος, θα μείνει στη Νέα Σμύρνη ως το καλοκαίρι του 2013, ενώ παράλληλα ο Πανιώνιος απέκτησε το 100% των δικαιωμάτων του από το 50% που είχε πριν.

«O Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τον Φαμπιάν «Λόλο» Εστογιάνοφ για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2013 (από τον Ιούνιο του 2010 που ήταν πριν). Επιπρόσθετα ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ απέκτησε πλέον το 100% των δικαιωμάτων μεταγραφής του ποδοσφαιριστή (από 50% που ήταν πριν)», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Μιλάνο: «Να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ»

Μπορεί ο Μάουρο Μιλάνο να βρίσκεται από την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη όμως για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό δεν υπάρχει πρόβλημα στην συνεργασία τον δύο πλευρών. Απλά για λόγους καθαρά επικοινωνιακούς θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της αυριανής (5/7) μέρας.

Ο Αργεντινός μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Μέτροσπορτ» μίλησε για τα όνειρα που κάνει ο ίδιος με την νέα του πλέον ομάδα.

«Είμαι πολύ καλά. Νιώθω πολύ καλά… Ήρθα για να βοηθήσω τον Ηρακλή να βγει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Να κάνουμε πορεία και στο Κύπελλο. Ξέρω που ήρθα. Σκέφτομαι μόνο πώς θα κάνω καλή χρονιά και πώς θα βοηθήσω τον Ηρακλή”, τόνισε μεταξύ των άλλων με έμφαση.

Θέλει να αποδείξει

Αποδείχθηκε περίτρανα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, πόσο ο Μάουρο Μιλάνο “διψάει” για ποδόσφαιρο. Θέλει να αποδείξει. Είναι για τον ίδιο ένα “στοίχημα” η παρουσία του στον Ηρακλή. “Μεγάλο στοίχημα”. Πιστεύει στον εαυτό του, αλλά παράλληλα παραμένει προσγειωμένος. Δεν λέει μεγάλα λόγια. «Είμαι δυνατός στο μυαλό…» ,

«Διαζύγιο» Λουτσιάνο με ΠΑΣ

Ο Λουτσιάνο ήθελε άλλα και ο ΠΑΣ Γιάννινα προσέφερε άλλα... Οι δύο πλευρές δεν είχαν κοινή συνιστασμένη, μ' αποτέλεσμα το «διαζύγιο» του έμπειρου άσου με τους Γιαννιώτες να θεωρείται δεδομένο. Σε αυριανή συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας ο «Λούτσι» θ' επικυρώσει τον τερματισμό της συνεργασίας του με την ομάδα.

Ο Λουτσιάνο είχε σήμερα συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χρηστοβασίλη με τις δύο πλευρές να έχουν σημαντική διαφορά στ' οικονομικό. Ο «Λούτσι» αξίωνε -σύμφωνα με πληροφορίες- πιο πολλά χρήματα για τη νέα περίοδο ενώ ο ΠΑΣ έδινε λιγότερα.

Πάντως ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος έδειχνε να υπολογίζει για φέτος τον Λουτσιάνο. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν και αύριο το πρωί, προκειμένου ν' επικυρώσουν τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

[right:m0js2cp5]gazzetta.gr[/right:m0js2cp5]

More
05 Jul 2009 22:59 #55814 by Frank
Εργο-τέλειο... μπαμ με Βερπακόφσκις!

Βόμβα... μεγατόνων έσκασε στο Ηράκλειο! Το βράδυ της Κυριακής ο Εργοτέλης, έκανε το... μπαμ αποκτώντας τον διεθνή Λετονό επιθετικό, Μάρις Βερπακόφσκις, που είχε βγάλει μάτια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004. «Είμαι διψασμένος για μπάλα», τόνισε ο Λετονός γκολτζής!

Η σημερινή ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση, από την Διναμό Κιέβου, του διεθνούς Λετονού επιθετικού Maris VERPAKOVSKIS για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 29χρονος (15-10-1979) επιθετικός είναι 76 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λετονίας πετυχαίνοντας και 24 γκολ. Με την μεταγραφή αυτή η διοίκηση συνεχίζει να κάνει πράξη την υπόσχεση της προς τους φιλάθλους για την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας μας.

Μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής ο Βερμπακόφκσις τόνισε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που για τα επόμενα δύο χρόνια θα παίξω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Εργοτέλη. Οι πληροφορίες που πήρα τόσο για την χώρα όσο και για την ομάδα είναι οι καλύτερες. Εγώ από την μεριά μου θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα και μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες να πάμε ψηλά τον Εργοτέλη. Είμαι διψασμένος για να παίξω καλό ποδόσφαιρο και θέλω να το δείξω μέσα στο γήπεδο».

Το... παλμαρέ του:

1996: FK Λιεπάγια
1997: Μπάλτικα Λιεπάγια
1998: Μέταλουργκς Λιεπάγια 2 γκολ
1999: Μέταλουργκς Λιεπάγια 5 γκολ
2000: Μέταλουργκς Λιεπάγια 3 γκολ

[right:1usyi801]gazzetta.gr[/right:1usyi801]

More
06 Jul 2009 00:38 #55816 by MpiLLis
mpravo ston Ergoteli gia tin metagrafi!!!!!!!!!!!!!!!!

More
07 Jul 2009 12:53 #55876 by Frank
πολυ καλη μεταγραφη πραγματικα :D

More
07 Jul 2009 12:56 #55877 by Frank
«Πρώτος εγώ θα βοηθήσω τον ΟΦΗ»

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης τόνισε ότι είναι χρέος όλων των Ηρακλειωτών να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε ο «συμπολίτης» ΟΦΗ να επιστρέψεισ την Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν βλέποντας μέχρι και Γιουρόπα Λιγκ.

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης όπου τόνισε

Για τον Βερπακόφσκις και τους στόχους της νέας σεζόν

«Τον αποκτήσαμε με πολλές δυσκολίες αφού την τελευταία στιγμή πήγε να μας τον πάρει άλλη ομάδα. Είναι μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι τον πείσαμε να παίξει μπάλα στην Ελλάδα. Και περιμένω πολλά από την παρουσία του Βερπακόφσκις αφού με τον Μπούντιμιρ και τον Ογκουνσότο αν τελικά μείνει θα έχουμε τριπλέτα φωτιά που θα φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα πολλά γκολ. Είναι ένας από τους παίκτες που από μόνος του μπορεί να φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο καια υτό το παιδί θα μας βοηθήσει πολύ. Και μακάρι με τον Μάρις και τα υπόλοιπα παιδιά να δούμε τον Εργοτέλη να ικανοποιεί τον φίλαθλο κόσμο με το ποδόσφαιρο που θα παίζει και γιατί όχι να παίξει και στο Γιουρόπα Λιγκ»

Για τον ΟΦΗ και τον Μαχλά

«Εγώ τον Νίκο δεν τον έχω ζήσει ως άνθρωπο καιδ εν τον ξέρω. Είναι όμως μετρημένο παιδί, το οποίο έχει μεγαλώσει μέσα στα γήπεδα και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στον ΟΦΗ. Αν θα μπορούσε να προκύψει κάτι κακό στον ΟΦΗ από τον Νίκο θα ήταν ίσως από απειρία ή ανθρώπινο λάθος. Το θέμα για τον ΟΦΗ δεν είναι μονάχα ο Μαχλάς. Είναι ότι πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι οι Ηρακλειώτες από εμένα μέχρι και τον τελευταίο ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ γιατί η Κρήτη αξίζει να έχει δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Το αξίζει και το φωνάζει γιατί το πιστεύω. Φέτος η Κρήτη θα είναι ορφανή στην Σούπερ Λιγκ αφού θα έχει μόνο τον Εργοτέλη».

Από Γιάννενα στην Ξάνθη!

Δεν έμεινε παρά μόνο μία μέρα χωρίς ομάδα ο Λουτσιάνο. Ο Ελληνοβραζιλιάνος άσος συμφώνησε σ' όλα με την ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη, την ομάδα που τον ανέδειξε και αναμένεται να κλείσει εκεί την καριέρα του. Έτσι ο «Λούτσι» θα παίξει τη νέα χρονιά στην Σούπερ Λίγκα, όπως ήθελε. «πέγραψα συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς μου. Θα κλείσω εδώ την καριέρα μου σε 1 ή 2 ή 3 χρόνια», σχολίασε ο Λουτσιάνο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Κάτοικος... Ξάνθης είναι από σήμερα ο Λουτσιάνο. Ο Ελληνοβραζιλιάνος άσος συμφώνησε σ' όλα με την ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη και αναμένεται να κλείσει εκεί την καριέρα του. Ήταν μία επιθυμία του έμπειρου μέσου ν' αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Σούπερ Λίγκα. Και αφού δεν κατάφερε ν' ανανεώσει με τον ΠΑΣ Γιάννενα κοίταξει να βρει άλλον σύλλογο.

Στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα επέστρεψε λοιπόν ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στη, Ξάνθη για έναν χρόνο και, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Υπέγραψα συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς μου. Θα κλείσω εδώ την καριέρα μου σε 1 ή 2 ή 3 χρόνια.

Η ομάδα αυτή με ανέδειξε, της προσέφερα και μου προσέφερε. Είμαι ευτυχισμένος και ευχαριστώ τον κύριο Πανόπουλο που μου δίνει την ευκαιρία να κλείσω την καριέρα μου στη Ξάνθη. Ανυπομονώ να βρεθώ με όλους αυτούς που με αγαπούν, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου».

[right:yc5ezp4c]gazzetta.gr[/right:yc5ezp4c]

More
08 Jul 2009 09:07 #55927 by Frank
Στους "Φαίακες" ο Βακουφτσής
Πολύ λίγες ώρες χωρίς ομάδα έμεινε ο πρών στράικερ του Εργοτέλη, ο οποίος συμφώνησε με την Κέρκυρα

Όταν ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με την Γιώργο Βακουφτσή, πολλοί περίμεναν ότι ο έμπειρος στράικερ δεν θα δυσκολευόταν να βρει ομάδας. Δικαιώθηκαν αφού λίγες ώρες αργότερα, ο Έλληνας επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την Κέρκυρα.

Οι "Φαίακες" κινήθηκαν αστραπιαία και απέσπασαν την σύμφωνη γνώμη του 29χρονου άσσου, ο οποίος αποτελεί επιθυμία του Μπάμπη Τεννέ. Ο έμπειρος κόουτς, θεωρεί ότι ο Βακουφτσής έχει τις ικανότητες να βοηθήσει τους "Νησιώτες" να βρεθούν ξανά στην μεγάλη κατηγορία.

Παράλληλα, οι πληροφορίες θέλουν τον σύλλογο να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Τάσου Βενέτη και Δημήτρη Ιωάννου οι οποίοι αναμένεται να υπογράψουν ακόμη και αύριο.

[right:1e3x5cqp]balla.gr[/right:1e3x5cqp]

Για 3 χρόνια ο Ριέρα στην «πλατεία»!

Ως παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Σίτο Ριέρα ο οποίος έδωσε σήμερα το βράδυ τα χέρια με τον «Ιστορικό» για συμβόλαιο τριών ετών!

Ο Ισπανός στράικερ που πέρσι έκανε... παπάδες με τη φανέλα του Πανθρακικού έκλεισε οριστικά στους Νεοσμυρνιώτες και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να φορέσει την «κυανέρυθρη» φανέλα και να παρουσιαστεί κι επίσημα από τον Πανιώνιο.
Ο 23χρονος φορ δεν μπορούσε χθες βράδυ να κρύψει τη χαρά του στην ιδέα πως θα συνεργαστεί με τους Αλβάρο Ρεκόμπα και «Λόλο» Εστογιανόφ και υποσχέθηκε μία τριπλέτα «φωτιά» που θα κάνει πράγματα και θαύματα στο γήπεδο.
Ο Πανιώνιος σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, θα αγοράσει τα δικαιώματα του Ριέρα από την Εσπανιόλ έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ περίπου με την καταλανική ομάδα (με την οποία έχει ξεκινήσει μία εξαιρετική συνεργασία η διοίκηση του Πανιωνίου), να στέλνει σήμερα τα τελικά fax για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του νεαρού επιθετικού στην «πλατεία».

[right:1e3x5cqp]gazzetta.gr[/right:1e3x5cqp]

"Πάει για το... μπαμ με Λαμπριάκο ο Πυρσός Γρεβενών"

"Τη μεγάλη έκπληξη των φετινών μεταγραφών στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ετοιμάζεται να κάνει ο Πυρσός Γρεβενών σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στο aerata.blogspot.com
Η ομάδα των Γρεβενών ετοιμάζεται να...
κάνει σούπερ πρότασης τον επιθετικό του Άρη για να τον ντύσει στα πράσινα.
Περισσότερα στο aerata.blogspot.com
Ένα blog των φίλων του Πυρσού Γρεβενών που λέει τα πράγματα έξω από τα... δόντια!!! "

[right:1e3x5cqp]troktiko[/right:1e3x5cqp]

More
09 Jul 2009 12:12 #55984 by Frank
ΠΑΣάς με περιβραχιόνιο ο Ελέ!

Γνωστό έγινε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να παραμένει πρόεδρος της ομάδος. Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι νέοι αρχηγοί του "Άγιαξ της Ηπείρου" με τους Ελευθερόπουλο και Κώτσιο να είναι οι δύο καινούργιοι.

Αναλυτικά το ΔΣ

Πρόεδρος: Γεώργιος Χριστοβασίλης
Αντιπρόεδρος Α': Νικόλαος Χήτος
Αντιπρόεδρος Β': Παντελής Κολόκας
Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ: Ηλίας Φίλος
Διευθυντής Ποδοσφαίρου: Θαλής Τσιριμώκος
Επιχειρησιακός Διευθυντής: Ιωάννης Χριστοβασίλης
Διευθυντής Γραφείου Προέδρου: Ηλίας Φίλος
Σύμβουλος Ποδοσφαιρικών Θεμάτων: Ευάγγελος Αγγέλης
Εμπορικός Διευθυντής: Ευθύμιος Μάντζιος
Τμήμα Marketing: Νικόλαος Ουλάσογλου
Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων: Νικόλαος Χήτος & Γεώργιος Σουκουβέλος
Υπεύθυνος Αγώνων: Κωνσταντίνος Πρόκος
Υπεύθυνος Ασφαλείας: Ηλίας Φίλος
Υπεύθυνος Αθλητικών Εγκαταστάσεων: Παντελής Κολόκας
Υπεύθυνος Τύπου & Ενημέρωσης: Χρήστος Μεντής
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου: Χρήστος Μεντής
Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Φιλάθλων & Δημοσίων Σχέσεων: Γεώργιος Σουκουβέλος & Παντελής Κολόκας
Υπεύθυνος Διοργάνωσης Εκδηλώσεων: Παντελής Κολόκας, Γεώργιος Ιωάννου & Ευθύμιος Μάντζιος
Υπεύθυνος Εισιτηρίων: Αλέξανδρος Πότσης
Υπεύθυνος Αρχείου: Ανδρέας Πότσης
Διαχειριστής Web-Site: Ευθύμιος Μάντζιος

"Ελέ" και Κώτσιος οι νέοι

Εν τω μεταξύ, οι Γιώργος Ντάσιος, Γιώργος Κούσας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Ηλίας Κώτσιος θα είναι οι αρχηγοί του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σεζόν 2009-10, ύστερα από απόφαση του προέδρου και του Δ.Σ. του συλλόγου.

[right:jgssfx8m]gazzetta.gr[/right:jgssfx8m]

Μήπως είδατε τον Ογκουντσότο;

Δύο ημέρες έχουν περάσει από την στιγμή που έληξε η τετραήμερη άδεια του Νιγηριανού φορ

Αφαντος παραμένει ο Νιγηριανός φορ του Εγροτέλη, Πατρίκ Ογκουντσότο...

Ο παίκτης είχε πάρει τετραήμερη άδεια προκειμένου να πάει στη Ρωσία και να διαπραγματευτεί με την Σπαρτάκ Νάλτσικ, αλλά φαίνεται πως έμπλεξε, καθώς έχουν περάσει δύο ημέρες από οταν έλιξε η άδειά του.

Κυπριακά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά χωρίς να δώσουν τα χρήματα που ζητάει ο Εργοτέλης.

"Θύμα" της νέας γρίπης ο Μπαστία
Την Τρίτη έγινε γνωστό πως από τη νόσο είχαν προσβληθεί η σύζυγος και η κορούλα του

Στη χώρα μας για καλά έχει έρθει ο ιός της νέας γρίπης και θύμα αυτού έπεσε ο Αργεντινός αμυντικός μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Αντριάν Μπαστία...

Την Τρίτη έγινε γνωστό πως από τη νόσο είχαν προσβληθεί η σύζυγος και η 2,5 ετών κορούλα του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης.

Πλέον ο άτυχος ποδοσφαιριστής υποχρεούται να παραμείνει σε κατ'οίκον νοσηλεία, ενώ εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, θα μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο της Αθήνας.

[right:jgssfx8m]balla.gr[/right:jgssfx8m]

More
10 Jul 2009 15:58 #56079 by Frank
Ρεκόμπα: "Δεν ήμουν ποτέ φιλόδοξος"

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ήταν ο Αλβάρο Ρεκόμπα σε συνέντευξή που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό "So Foot" και το οποίο κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα στη Γαλλία. Σε αυτήν, ο σπουδαίος άσος του Πανιωνίου παραδέχτηκε -μεταξύ άλλων- ότι δεν ήταν ποτέ φιλόδοξος ενώ εξέφρασε τη σιγουριά ότι όταν κρεμάσει τα παπούτσια του θα πει "πόσο... κρετίνος ήμουν".

"Πίστεψα αμέσως ότι τα πάντα θα ήταν εύκολα, όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι", τόνισε ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός αναφερόμενος στα δύο εκπληκτικά γκολ που σημείωσε το 1997 κόντρα στη Μπρέσια στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ίντερ, για να προσθέσει:

"Κατάλαβα ότι αν δεν έπαιζα καλά, θα γινόμουν αλλαγή. Επιπλέον, τραυματιζόμουν και δεν μπορούσα ποτέ να βρεθώ σε τοπ φόρμα.

Ξεπερνούσα το πρόβλημα, όμως μόλις συνειδητοποιούσα πως δεν ήμουν και πάλι καλά, σταματούσα να προπονούμαι".

Οι προπονήσεις αποτελούσαν πάντα το μεγάλο "βραχνά" για τον "Ελ Τσίνο" από τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στη συνέντευξή του.

"Ξέρω ότι κάθε παίκτης για να βελτιωθεί πρέπει να προπονείται, όμως με κάθε ειλικρίνεια νομίζω ότι δεν ήθελα ποτέ πραγματικά να βελτιωθώ", δήλωσε χαρακτηριστικά, με το 2001 να αποτελεί πάντως έτος-σταθμό στην καριέρα του αφού με ετήσιες απολαβές 7.500.000 ευρώ από τους "νερατζούρι" ήταν τότε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο.

Το εκπληκτικό στην περίπτωση του Ρεκόμπα είναι πως παρότι πέρασε 10 χρόνια ως παίκτης της Ίντερ, δεν "κατάφερε" ποτέ να δει το ποδόσφαιρο με την οπτική που του βλέπουν στη γειτονική χώρα.

"Στον Πανιώνιο τώρα παίρνω λιγότερα χρήματα και έχω λιγότερη πίεση. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου παίζοντας, έχω έναν ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού και προσπαθούσα πάντα να τον σέβομαι.

Στην Ιταλία αντίθετα κανείς δεν νοιάζεται για τίποτα, μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Είναι μία αντίληψη για το ποδόσφαιρο εκ διαμέτρου αντίθετη από τη δική μου".

Μετά από πάνω από μία δεκαετία σπουδαίας καριέρας στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο 33χρονος πλέον άσος δεν διστάζει να κάνει τώρα την αυτοκριτική του, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ποτέ φιλόδοξος και ότι δεν προσπάθησε ποτέ να βελτιώσει τις αδυναμίες του.

"Εάν είχα προσπαθήσει περισσότερο, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Έχω πειστεί όμως ότι όλα τα λάθη οφείλονταν αποκλειστικά σε μένα.

Δεν ήμουν ποτέ φιλόδοξος, ήμουν αυτάρκης με αυτό που είχα χωρίς να προσπαθήσω ποτέ να βελτιωθώ. Τώρα δεν μετανιώνω, όμως είμαι σίγουρος ότι όταν σταματήσω να παίζω θα πω στον εαυτό μου: τί κρετίνος ήμουν".

Όσο για το ωραιότερο γκολ στην καριέρα του, ο Ρεκόμπα έφερε στη μνήμη του ένα γκολ που είχε πετύχει σε νεαρή ηλικία με τη φανέλα της Νασιονάλ, λέγοντας ότι ήταν καρμπόν με αυτό που είχε πετύχει ο Μαραντόνα το 1986 στον προημιτελικό του Μουντιάλ του Μεξικού, Αργεντινή-Αγγλία.

"Η διαφορά ήταν πως ο Μαραντόνα σκόραρε σε έναν προημιτελικό Μουντιάλ κόντρα στην Αγγλία. Ο Μέσι έκανε το ίδιο έναν χρόνο πριν, στο Κύπελλο Ισπανίας. Εγώ έβαλα γκολ στη Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Όμως εάν μιλάμε για ομορφιά, το δικό μου είναι το καλύτερο", κατέληξε με νόημα.

Παπουτσάκης:"Δεν υπάρχει ο Ογκουνσότο για μένα"

Ξένο σώμα αποτελεί για τον Εργοτέλη, ο Πάτρικ Ογκουνσότο όπως τόνισε ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης σε συνέντευξη Τύπου, εξαπέλυσε βολές κατά του Αφρικανού επιθετικού με αφορμή την καθυστερημένη επιστροφή του στην Ελλάδα μετά το ταξίδι του στη Ρωσία όπου διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή του στη Σπάρτακ Νάλτσικ και μάλιστα επεσήμανε ότι θα του επιβληθεί πρόστιμο.

" Ο Πάτρικ δεν υπάρχει για μένα. Είναι ό,τι χειρότερο έχω αντιμετωπίσει στην επαγγελματική μου καριέρα ως παράγοντας. Θα του επιβληθεί πρόστιμο", είπε πιο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:" Έχει φύγει απο τον Εργοτέλη ο Πάτρικ.Εγώ τον αγκάλιασα με την καρδιά μου, του πρόσφερα υψηλό συμβόλαιο και αυτός μου φέρθηκε αχάριστα".

Εξάλλου αποκάλυψε ότι ο αντικαταστάτης του Πάτρικ Ογκουνσότο θα είναι από την κοινοτική αγορά και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Στη συνέντευξη Τύπου έγινε αναφορά στο νέο νέο σύστημα προσέλευσης των φιλάθλων που θα ισχύσει απο την ερχόμενη σεζόν 2009-2010 σε τέσσερα γήπεδα της Super league.

Πρόκειται για το Παγκρήτιο Στάδιο, το γήπεδο της Ξάνθης του Πανιωνίου και το στάδιο του Λεβαδειακού. Η κάρτα φιλάθλου θα είναι αυτή με την οποία θα μπαίνουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο και χωρίς αυτή δεν θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ένα αγώνα.

"Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σχετικά με την κάρτα φιλάθλου η οποία φέτος θα λειτουργήσει σε τέσσερα γήπεδα.

Πρέπει ο φίλαθλος κόσμος να ενημερωθεί σωστά ώστε να καταλάβει την αναγκαιότητα που υπάρχει στο να εκδώσει κάρτα φιλάθλου για να μην ταλαιπωρείται πριν από τα παιχνίδια και δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα.

Εμείς είμαστε διατεθειμένοι και προσφέρουμε τη δυνατότητα στο κοινό να βγάλει δωρεάν την κάρτα φιλάθλου και θέλουμε να προσέλθουν στα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων για να την προμηθευτούν", δήλωσε ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Στα αγωνιστικά, το πρώτο πρόβλημα τραυματισμού στην προετοιμασία του Εργοτέλη, προέκυψε με το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Γιώργο Σιάκκα.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Πανσερραϊκού, υπέστη διάστρεμμα και ακολούθησε έτσι ατομικό πρόγραμμα.

Στο πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι παίκτες της ομάδας έκαναν βάρη στο γυμναστήριο ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου. Νέα προπόνηση θα γίνει στις 19:00 το απόγευμα.

Διπλό χτύπημα

Tην απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Μαρσέλο Ροντρίγκες Άλβες Γκοϊαντίρα για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο Παναθρακικός, ενώ αναμένεται να επισημοποιηθεί και η απόκτηση του Καμερουνέζου στόπερ Αλέξις Ενγκαμπί με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για δύο χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο Ροντρίγκεζ θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του, ενώ χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Στο μεταξύ, ο Λουντοβίκ Κλεμάν επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα για έναν ακόμα χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2011 (κανονικά το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2010) με αναπροσαρμογή των αποδοχών του.

[right:21198gc1]sport24.gr[/right:21198gc1]

More
10 Jul 2009 17:04 #56088 by Ρωμανός Βογιατζής
Παιδιά από τις μεταγραφές που είδα να κάνει ο Πας Γιάννενα πιστεύω πως φέτος θα παίξει καλά και πιθανόν να κρατηθεί εύκολα στην κατηγορια !!!