Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Razer Project Linda

09 Jan 2018 19:35 - 09 Jan 2018 19:35 #211250 by Μάνος Γρυπάρης


Η Razer παρουσίασε στην CES 2018 το Project Linda, μία συσκευή που μοιάζει με laptop αλλά λειτουργεί ως dock για το Razer Phone, μετατρέποντας ουσιαστικά το κινητό της σε Android laptop.
Το Project Linda έχει μορφή παρόμοια με αυτή του Razer Blade Stealth, αλλά αντικαθιστά το trackpad με ένα docking port που συνδέει το Razer Phone μέσω USB-C θύρας. Η οθόνη του κινητού αντικατοπτρίζεται στην μεγαλύτερη οθόνη του Project Linda, ενώ το κινητό λειτουργεί ως trackpad. Σε ορισμένα μάλιστα games, το κινητό λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη με λειτουργίες.

Το Razer Phone έχει από μόνο του μια οθόνη 1440p στα 120Hz, ενώ το Project Linda έχει μια οθόνη 13,3 ιντσών 1080p 60 Hz. Η υπολογιστική ισχύς προέρχεται εξ ολοκλήρου από το Razer Phone, μιας και διαθέτει 8GB RAM και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835. Το Project Linda έχει μία μπαταρία ληθίου και 200GB σκληρό δίσκο SSD. Η μπαταρία του laptop επαρκεί για να φορτίσει το Razer Phone τρεις φορές, ενώ το πληκτρολόγιο του Project Linda έχει Chroma RGB φωτισμό. Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε συσκευές μέσω θυρών audio jack και USB 3.0, ενώ μπορείτε να συνδέσετε ακόμα και mouse.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή για το Project Linda. Το 2014 θυμίζουμε ότι η Razer ανακοίνωσε το PC Tower Project Christine και το 2017 το Project Valerie (laptop με τρεις οθόνες).

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification