TheReaper wrote:
Γι' αυτό τις λένε θυσίες. Εξάλλου δεν θα σου πει κανείς τίποτα όσων χρονών και να σαι. Αρκεί μετά να ασχοληθείς με αυτό που θέλεις. Όσο για μεταπτυχιακό....αυτό για μένα είναι ψιλά γράμματα. Το να πας για δουλειά και να κοκορεύεσαι τα πτυχία και τα χαρτιά που έχεις για μένα δεν αξίζει. Ούτε οι εργοδότες το λαμβάνουν ιδιαίτερα υπόψιν τους γιατί εσύ με τα πολλά πτυχία και χαρτιά ζητάς και πολλά λεφτά κι αυτή τη στιγμή από λεφτά....άσε μην μπούμε σε αυτό το θέμα. Οπότε ναι, αν θέλεις την άποψή μου κάνε 8 χρόνια σπουδές για να είσαι μετά εσύ ευχαριστημένος.
Αν πάλι πεις ότι θα κάτσεις να ασχοληθείς με αυτό στο οποίο αν και δεν ενδιαφέρεσαι έχεις περάσει, τότε τι να σου πω. Επιλογή σου είναι και αυτή. Εγώ πάντως έχω σκοπό να το κάνω αυτό γιατί με τα τουριστικά κοντεύω να τρελαθώ. Άμα δεις και τι μαθήματα κάνω μέχρι τώρα θα καταλάβεις πιστεύω.
Συμφωνω...αλλα εχεις κανει ενα λαθος...Το μεταπτυχιακο δεν ειναι ψιλα γραμματα και θα το καταλαβεις, με την κακη την πλευρα μαλλον, οπως καμποσες αλλες εκατονταδες που πιστευαν οτι το μεταπτυχιακο ειναι ψιλα γραμματα και τωρα τρεχουν να το παρουν μπας και βρουν καμια δουλεια, αλλα τελος παντων. Το μεταπτυχιακο παντου χρειαζεται, εργοδοετες που δεν σε παιρνουν γιατι θα τους κοστισει δεν υπαρχουν, εκτος αν μιλαμε για κανα εργοδοτη/εταιρια της πλακας. Επισης εγω θα κανω μεταπτυχιακο στην USA (επλιζω δλδ) και θα μεινω εκει...δεν θα ξαναερθω σε αυτη την μπουρδελχωρα ποτε ξανα. Γιατι εδω ισχυουν οι γνωριμιες και τα μεσα και οχι η πραγματική γνωση.
Και οπως ειπε παραπανω ο νικολις αν θυμαμαι καλα...αν ξαναεδινες θα κερδιζες 3 χρονια...Δεν καταλαβαινω την λογικη σου να κατσεις 4 χρονια (και ποσο μαλλον που δεν σου αρεσει..παει δλδ στα 5-6 χρονια το πτυχιο) αντι να ξαναδωσεις γνωστα πραγματα και να ξεκινησεις με ΕΝΑ χρονο καθυστερηση τη σχολη που θελεις. Λες και εισαι μαζοχιστης δλδ :bduh: ...
Παντως σου ευχομαι να βγαλεις τη σχολη αυτη γρηγορα και να κοιταξεις το μελλον σου γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα. Με γονεις πανεπηστιμιακους ξερω να σου πω οτι το πεταπτυχιακο σωζει κυριολεκτικα ζωες... Τα δυο πτυχια ειναι χαμενος χρονος, χρονος που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει παραγωγικα...
Καλη επιτυχια reaper... και υγεια πανω απο ολα..
Ασχετο αλλα τα μαθηματα που εχεις στα τουριστικα μπροστα σε αυτα που κανω εγω δεν πιανουν μια... ](*,) αν θες να σου δειξω κανα δικο μου

:cool: