Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
05 Mar 2017 21:46 #194625 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote:

Dovahkiin wrote: Σοκολάτα, ζεστή ή και κρύα, πάντα την απολαμβάνω. Ειδικά κάτι γεύσεις περίεργες που κυκλοφορούν σε κάποιες καφετέρειες... μούρλια.

Όταν βγαίνεις έξω, πώς διασκεδάζεις κυρίως?

Μπυρίτσα σε ροκάδικο/μεταλάδικο και ωραίες συζητήσεις...Και λίγη καφρίλα δεν βλάπτει :P
Αγαπημένοι στίχοι τραγουδιού;
Εμενα: Goddess of shadowy play
Whose boundless power divides the night from the day
Plains of woe eclipsed from all sight
And wrapt forever in the darkest depths of night

Πόσο σε ζηλεύω. Εδώ πέρα στο χωριό την Πάτρα έχουν κλείσει όλα τα στέκια όπου σύχναζα παλιά...

Αγαπημένο άθλημα και για να παίζω και να βλέπω, το τένις.

Με τι είσαι σε μεγάλο βαθμό εξαρτημένος και δε θα μπορούσες χωρίς αυτό στη ζωή σου?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2017 22:11 #194629 by Βασιλης Γαλανος

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote:

Dovahkiin wrote: Σοκολάτα, ζεστή ή και κρύα, πάντα την απολαμβάνω. Ειδικά κάτι γεύσεις περίεργες που κυκλοφορούν σε κάποιες καφετέρειες... μούρλια.

Μπυρίτσα σε ροκάδικο/μεταλάδικο και ωραίες συζητήσεις...Και λίγη καφρίλα δεν βλάπτει :P

Πόσο σε ζηλεύω. Εδώ πέρα στο χωριό την Πάτρα έχουν κλείσει όλα τα στέκια όπου σύχναζα παλιά...

Με τι είσαι σε μεγάλο βαθμό εξαρτημένος και δε θα μπορούσες χωρίς αυτό στη ζωή σου?

Εδώ στην Αθήνα έχουμε πολλά τέτοια ωραία στέκια hue hue :P

Για περίπου τους ίδιους λόγους, θα πω την βολή της πρωτεύουσας.Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα προσαρμοζόμουν στην επαρχία, αν και εννοείτε δεν είναι αδύνατο.

Ποια είναι η καλύτερη κωμωδία που έχεις δει?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
05 Mar 2017 22:11 - 05 Mar 2017 22:16 #194630 by Blood Prince

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote:

Με τίποτα...να σου πω την αλήθεια,θα ήθελα να είχα μια πολύ ωραία γυναίκα για τα γούστα μου και να μην τσακωνόμασταν ποτέ αλλά και να ήμασταν μέσ'στα φιλιά όλη μέρα μπλά μπλά μπλά...αλλά δεν είμαι εξαρτημένος με τίποτα στην ζωή μου.

Ερώτηση: Χειρότερη ταινία που είχες δει ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Mar 2017 22:16 by Blood Prince.

More
05 Mar 2017 22:12 - 05 Mar 2017 22:14 #194631 by Blood Prince

An arrow in the knee wrote:

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote:

Εδώ στην Αθήνα έχουμε πολλά τέτοια ωραία στέκια hue hue :P

Για περίπου τους ίδιους λόγους, θα πω την βολή της πρωτεύουσας.Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα προσαρμοζόμουν στην επαρχία, αν και εννοείτε δεν είναι αδύνατο.

Ποια είναι η καλύτερη κωμωδία που έχεις δει?

Με πρόλαβες...Hangover απαντάω σε αυτό που ρωτάς

Ρώτησα σε προηγούμενο ποστ... Χειρότερη ταινία που είχες δει ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Mar 2017 22:14 by Blood Prince.

More
05 Mar 2017 22:21 #194633 by Πιέρρος Φουστέρης
Planet Terror. Μακράν, η χειρότερη ταινία που έκατσα να δω, μιας και δεν την τελείωσα ποτέ, παρά την άφησα στην μέση, γιατί σιχάθηκα την ζωή μου. :P

Ποια ταινία πιστεύεις πως, αν κι έχει πάρει πολλά βραβεία (Όσκαρ κτλ.), δεν είναι τόσο καλή όσο λένε;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Mar 2017 22:43 #194635 by Blood Prince

DoUzOs wrote: Planet Terror. Μακράν, η χειρότερη ταινία που έκατσα να δω, μιας και δεν την τελείωσα ποτέ, παρά την άφησα στην μέση, γιατί σιχάθηκα την ζωή μου. :P

Ποια ταινία πιστεύεις πως, αν κι έχει πάρει πολλά βραβεία (Όσκαρ κτλ.), δεν είναι τόσο καλή όσο λένε;

No Country For Old Men=Μάπα και έχει κερδίσει Οσκαρ

Ερώτηση:Αγαπημένο Death Metal συγκρότημα ;

[IMG

Peter Baylish

More
05 Mar 2017 22:52 #194636 by Βασιλης Γαλανος
Μου έρχονται πολλές στο μυαλό, αλλά θα πω Eluveitie γιατί όχι μόνο είναι τρομεροί, αλλά και γιατί είναι από τις πρώτες metal μπάντες που άκουσα γενικά και με βάλανε στο είδος.

Αγαπημένο genre μουσικής?

More
05 Mar 2017 23:00 #194638 by Νικολής Ασημάκης
Ξεκίνησα με rock/metal (και ακόμα ακούω και το έχω στην καρδιά μου), αλλά πλέον στις καθημερινές μου ακούω πιο electronic και/ή industrial.

Αγαπημένη γεύση παγωτού;

Επίσης, βλέπω πολλούς που τους αρέσει το τέννις εδώ μέσα! Τελειότητα!

More
05 Mar 2017 23:05 - 05 Mar 2017 23:11 #194640 by Blood Prince

An arrow in the knee wrote: Μου έρχονται πολλές στο μυαλό, αλλά θα πω Eluveitie γιατί όχι μόνο είναι τρομεροί, αλλά και γιατί είναι από τις πρώτες metal μπάντες που άκουσα γενικά και με βάλανε στο είδος.

Αγαπημένο genre μουσικής?

Οι Eluveite νομίζω πως είναι Folk Metal πιο πολύ. :P

Αγαπημένη γεύση παγωτού ;

Φυστίκι.

Ερώτηση: Αγαπημένα Death Metal συγκροτήματα ; (Εμένα είναι οι Dark Tranquility αλλά θέλω να τσεκάρω και άλλα)

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Mar 2017 23:11 by Blood Prince.

More
05 Mar 2017 23:14 - 05 Mar 2017 23:15 #194641 by Βασιλης Γαλανος
Οι Eluveitie είναι folk death metal, απλά το folk στοιχείο τους είναι πιο έντονο σε πολλά κομμάτια.Αν θες να τσεκάρεις άλλες death metal μπάντες, τσέκαρε τους Septic Flesh, κομμάτια των οποίων έχω ποστ-άρει στο φόρουμ 2-3 φορές τελευταία, τους Carcass και τους Amon Amarth.Από τις αγαπημένες μου μπάντες και αυτοί.

Ερώτηση:Αγαπημένο soundtrack παιχνιδιού?

Last edit: 05 Mar 2017 23:15 by Βασιλης Γαλανος.