Dovahkiin wrote: Τώρα η δική σου ερώτηση μάλλον απευθύνεται περισσότερο στον αντρικό πληθυσμό (εκτός κι αν επιτρέπεται κι εμείς να πούμε την άποψή μας για εσάς χε χε), οπότε ας απαντήσει κάποιος άλλος.
Dovahkiin wrote: Silent Hill 2. Τις προάλλες πήγα να το παίξω στο pc, αλλά εμφάνιζε κάτι προβλήματα και το έβγαλα. Κρίμα, γιατί παλιά που το έπαιζα, λόγω κάποιων συγκυριών δεν το τερμάτισα και θέλω οπωσδήποτε κάποια στιγμή να το ξαναπαίξω. Είναι παιχνιδάρα, τι να κάνουμε!
Έχεις κάποιο τατουάζ/θα ήθελες να κάνεις?
Οχι,δεν θα είχα πρόβλημα να απαντήσεις και εσύ σε αυτό που ρώτησα.Θα ήθελα να διαβάσω και την δικιά σου άποψη !
To Silent Hill 2 είναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια και το έχω τερματίσει κατά το παρελθόν,όταν έπαιζα στο desktop στο οποίο έχω παλιά κάρτα γραφικών την nvidia 8500 gt πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά.Αξίζει να το τερματίσεις.Είχα διαβάσει και walkthrough για να με διευκολύνει.
Γι'αυτό που ρώτησες,όταν ήμουν πιο μικρός κάπου 22 ήθελα να κάνω τατουάζ αλλά τώρα δεν θέλω γιατί το βλέπω ως κάτι που καταστρέφει το δέρμα μου και αφαιρείται δύσκολα.Για Νυχτερίδα σκεφτόμουν.
Ερώτηση: Ποια κιθάρα προτιμάτε να παίζετε ; Ηλεκτρική ή Ακουστική ; Εγώ έχω ακουστική αλλά θα ήθελα ηλεκτρική.