Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ninja Gaiden 3

More
26 Apr 2012 01:30 #107215 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Ένα νέο βαθμό δυσκολίας, Ninja Trials, επιπλέον εξοπλισμό και ένα νέο κανόνα για Clan Battles θα περιλαμβάνει το νέο DLC για το Ninga Gaiden 3.

Επίσης το demo του παιχνιδιού είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στο PSN και στο XBLA για όσους ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν.

[youtube:2e1whluy]
[/youtube:2e1whluy]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2012 15:40 #111235 by eliminator
Replied by eliminator on topic Ninja Gaiden 3
Ninja Gaiden 3 για Wii U

Επιστροφή στις ρίζες.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
27 Dec 2015 02:12 - 27 Dec 2015 02:13 #174176 by Tassos Dokkantsuiteru
Ξέρω είναι παλιό game αλλα για μένα είναι καινούριο...
Κατέβασα το demo του 3 κ του 3 RE και μπορώ να πω και ας είναι πιο βίαιο, μου άρεσε πολύ πιο πολύ το RE.
Επίσης το demo ήταν παρά πολύ δύσκολο! Δεν κάνω πλάκα. Δεν είχε καμία σχέση με το απλό το 3. Στο 3 τους έσφαζες με 2-3 χτυπήματα ενώ στο RE τους έκοβες τα χέρια και συνέχιζαν να σε βαράνε! Είχα πεθάνει τουλάχιστον 6-7 φορές για να φύγω από την συγκεκριμένη περιοχή. :pinch:
Ξέχασα να επισημάνω πως στο RE μπορείς να παίξεις και ένα άλλο compaign με άλλον χαρακτήρα, που σε αυτήν την περίπτωση είναι μια γκομενα με μοβ μαλλιά. Επίσης νίντζα...
Για όσους το ξέρουν τι λένε; Είναι ωραίο game για να το αγοράσω; Η μπα; Εμένα πάντως το demo μου άρεσε...
Thnx σε όσους το διάβασαν...
Last edit: 27 Dec 2015 02:13 by Tassos Dokkantsuiteru.

More
27 Dec 2015 13:30 #174199 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic Ninja Gaiden 3
Καλημέρα φίλε μου και καλές γιορτές!
Το έχω παίξει,για την ακρίβεια τα έχω παίξει και τα 3 NGS που να μη τα έπαιζα! :blink:
Πρόκειται για αρρωστημένα παιχνίδια που δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια,η μάλλον καθόλου περιθώρια επιλογής.Και εγώ θέλω σε ένα παιχνίδι να κάνω επιλογές,να γίνομαι δημιουργικός,διαδραστικός,να σκέφτομαι τακτικές κλπ.
Όπως και κάθε παιχνίδι όμως αν το πάρεις ζεστά και ασχοληθείς αρκετό καιρό θα το μάθεις και θα γίνουν όλα πιο εύκολα.Το πρόβλημμα είναι οτι αν κυνηγάς trophies θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί το "special missions" αν το προφέρω σωστά κομμάτι απαιτεί γερά νεύρα,έναν partner επιπέδου master και σταθερό internet.
Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού απ'οτι ήδη γνωρίζεις είναι αρκετά καλοί και αν θέλεις οπωσδήποτε να το παίξεις,είσαι φαν δηλαδή της σειράς τότε περαστικά σου και καλό λιώσιμο. :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore