Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Batman: Arkham Asylum

More
03 Apr 2013 20:06 #122452 by Βασίλης Σπετσιέρης
Όσο λάτρεψα το παιχνίδι,τόσο μίσησα τα challenges.Ειδικά τα combat.Και ακόμα ειδικότερα το Shock & Awe extreme :evil: .Μου πήρε 15 ώρες να τα περάσω,δηλαδή λίγο παραπάνω από όσο έκανα για να τερματίσω το παιχνίδι και να βρω όλα τα Riddles :x .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2013 01:12 #127221 by Νικολής Ασημάκης
Το ξαναπαίζω τώρα και πιο αναλυτικά από πριν (προσπαθώντας να βρω όσο περισσότερα easter eggs (aka Riddler's Challenges) γίνεται) και ανακαλύπτω πόσο γαμάτη και σε βάθος δουλειά έχει γίνει στο παιχνίδι. Απλά η τρέλα του κομιξάκια.

More
08 Jul 2013 19:33 #127768 by Vagelis Azariadis
Το συγκεκριμένο το αγάπησα πολύ αν και το έπαιζα στον δύσκολο χρόνο των Πανελληνίων οπότε μου πήρε αρκετό χρόνο. Την 2η φορά όμως που το τερμάτισα με την ησυχία μου, μου άρεσε ακόμα πιο πολύ...

More
05 Jan 2014 04:11 #138558 by ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΙΜΗΤΟΣ
Πρόσφατα απέκτησα το BATMAN ARKHAM ASYLUM GOTY (αυθεντικό φυσικά) και αφού έχω κάνει την εγκατάσταση (του GAME, του GAME Windows Marketplace και του Client) έπαιξα μόνο την πρώτη φορά κανονικά το παιχνίδι(με save) κ έπειτα αφου το έκλεισα κ το ανοιξα μετά απο κάποιες ώρες για να ξαναπαίξω,δε με βάζει σε online λειτουργία με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω save.
Ελπίζω κάποιος απο σας να έχει λύση στο πρόβλημά.
Όσοι απο σας το έχετε αγοράσει το game μπορείτε να μου πείτε βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω? Οχι τιποτ άλλο αλλα απο Δευτέρα περιμένω και το Arkham City και είναι κρίμα να μη μπορώ να τα απολαύσω. Ειλικρινά απαράδεκτη η Microsoft με αυτη την κίνηση.3η μέρα και ακόμη δεν κατάφερα να παίξω το game που αγόρασα.

More
05 Jan 2014 11:53 #138563 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Batman: Arkham Asylum
Απ' όσο ξέρω το Games for Windows Live κλείνει και γι αυτό το λόγο το Arkham City άλλαξε σε Steam (όπως θα έπρεπε να είχε κάνει εξαρχής). Σε αυτή τη μεταφορά, όμως, χάνονται όλα τα παλιά save games.

More
05 Jan 2014 12:11 #138566 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Batman: Arkham Asylum
Άσε το άθλιο Games for Windows και ενεργοποίησε με τον ίδιο κωδικό το παιχνίδι μέσω Steam. Εγώ αυτό έκανα και βρήκα την υγειά μου.

More
23 Mar 2015 19:57 - 23 Mar 2015 21:24 #158428 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα δούμε remastered έκδοση του παιχνιδιού!

Η Warner ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει remastered εκδόσεις για τα Batman: Arkham Asylum και Batman: Arkham City σε PS4 και Xbox One. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 23 Mar 2015 21:24 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
01 Nov 2016 21:41 #189103 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Χωρίς να έχω παίξω όλα τα videogames με πρωταγωνιστές σουπερήρωες, πιστεύω ότι το Arkham Asylum ήταν ο κορυφαίος τίτλος που κυκλοφόρησε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Καταπληκτική ατμόσφαιρα, αστείρευτο black humor, ένας Joker να δίνει ρεσιτάλ από τη μία ατάκα στην επόμενη, και ένας Batman όπως θα τον ήθελε κάθε fan του Σκοτεινού Ιππότη.

Η ιστορία ξεκίνησε κάπως προβλεπόμενα, αλλά απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πορεία και εμπλουτίστηκε με πολλά και καλά στοιχεία, εμβαθύνοντας στο lore του Batman ακόμη κι όσον αφορά δευτερεύουσες πληροφορίες. Για το σύστημα μάχης ό,τι και να πω είναι λίγο. Πολύ απαιτητικό σε hard difficulty κι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο κόσμος του παιχνιδιού ήταν αρκετά μικρός, από τη στιγμή που περιορίστηκε στο Arkham Island, και το παρατηρούμενο backtracking ήταν ένα στοιχείο που δε με ικανοποίησε. Εν τούτοις ήταν το game που έθεσε τις βάσεις για μια πολύ δυνατή συνέχεια, κάνοντας ήδη τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλα στα οποία πρωταγωνιστούν superheroes.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης