Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)

More
08 Nov 2007 10:30 #38654 by Petros
Δεν αίνε γρίφος! Είναι ένας άνθρωπος που δεν τον βρίσκω πουθενά! Έχω διαβάσει και guide αλλά δεν λέει τίποτα…. Απλά λέει να πάω στο χωριό και να του μιλήσω τίποτα άλλο.. Αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά. Θα ξανά κοιτάξω να δω αν τον βρω! Είμαι ένα dungeon πριν το τέλος!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Feb 2021 21:12 - 13 Feb 2021 23:37 #246252 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης

Ένα από τα καλύτερα Zelda που υπάρχουν. Έχει τα καλύτερα dungeons για μένα κοντά σε αυτά του Ocarina of Time με αδυναμία στο Arbiter's Grounds και μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερη. Μου άρεσε πολύ το περιβάλλον, η ιστορία και τα όπλα/gadgets, η μετατροπή σε λύκο αλλά υπάρχει η έλλειψη μαγείας(η κλασσική πράσινη μπάρα και μαγείες που χειρίζεσαι στα άλλα Ζelda) που θα ήθελα να δω και να χειρίζομαι όπως και έλλειψη καλής ενορχήστρωσης όσο αφορά την μουσική.Παρόλα αυτά είναι ένα από τα αγαπημένα μου,το έχω τερματίσει στο Nintento Wii και χάρη σε αυτό αλλά και στα Skyward Sword και Super Mario η κονσόλα(ή το Wii U) μοιάζει απαραίτητη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.