Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)

More
21 Nov 2006 18:46 #22529 by Σπύρος Κλαουδάτος
Το Ζεlda αυτη τη στιγμη ξεχωριζει σαν τη μυγα μεσα στο γαλα, απο τα υπολοιπα launch games. Οι εντυπωσεις μου απο το event ειναι θετικοτατες, παρ'ολο που το build ηταν της Ε3. Με 95-96% μεσο ορο στο Gamerankings, ειναι χαλαρα το must του launch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2006 20:49 #22539 by Φιλιππος Κλειδαράς
Συμφωνω απολυτως,συμφωνα με τα πρωτα previews θα ειναι ενας τιτλος για να κανουν το come back οι κονσολες της nintendo μετα την σχετικη αποτυχια του Gamecube.Και αναμενεται συνεχεια με δυνατοτερους τιτλους. Η Nintendo ζει και βασιλευει...

More
21 Nov 2006 21:44 #22553 by Δημητρης
πήγα και εγω (φυσικά) στο ηβέντ ...
Πολύ καλή οργάνωση και το Ζέλντα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις...

θέλω λίγο συνήθεια λογω του επαναστατικού gameplay αλλα ειναι ΟΛΑ τα λεφτά !

More
21 Nov 2006 23:50 #22565 by Σπύρος Κλαουδάτος
Η στοχευση με χαλασε, αλλα αυτο σιγουρα θα ειναι ΟΚ στην τελικη εκδοση.

More
22 Nov 2006 07:13 #22585 by Panagiotis Koutelidakis
Πρώτον, ναι, action-adventure είναι: στα CRPGs, βασικό στοιχείο που τα διαχωρίζει από τα A-A είναι το ύφος της ανάπτυξης της ιστορίας, όσο και το γεγονός ότι πέρνεις level! :lol: Δεν κάνω πλάκα, αλλά είναι λίγο αστείο...

Περιμένω με λαχτάρα να παίξω το νέο Zelda - ένα πράγμα που έκανε τη Nintendo να ξεχωρίσει με κάποιες κινήσεις της, και συνεχίζει να το κάνει (όπως σ' αυτήν την περίπτωση), είναι ότι νέα παιχνίδια βγαίνουν για μια παλιά κονσόλα, αλλά έχουα τη δυνατότητα να παίξουν στις νέες μ' επιπλέον χαρακτηριστικά (είχε ξαναγίνει με παλαιότερο Zelda, νομίζω τα oracles?) - κατ' ουσίαν, backwards compatibility σε κονσόλα!! :)

More
22 Nov 2006 12:30 #22589 by Σπύρος Κλαουδάτος
Ως προς τη Backward Compatibility και η Nintendo και η Sony κανουν αξιεπαινες προσπαθειες. Η Microsoft ειναι αυτη που φαινεται να μην ενδιαφερεται και πολυ για αυτο το θεμα.

More
22 Nov 2006 19:17 #22624 by Δημητρης
Η Microsoft παει ΠΑΝΤΑ μπροστα....

χαχαχαχαχ
χουχουχου
χιχιχιχιχχιιχ !!!

More
07 Apr 2007 20:15 #29851 by Μάνος Γρυπάρης
Ανέβηκε και το review

Τελικά, όπως το περίμενα, την δεδομένη στιγμή το Zelda: Twilight Princess είναι και το μόνο παιχνιδάκι που αξίζει από το Wii (το Wii Sports περιμέναμε να είναι πατάτα ενώ με το Red Steel πάθαμε πλάκα όταν το παίξαμε και διαπιστώσαμε ότι δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο πατάτα!). Και βέβαια εκτός από το άψογο gameplay έχει και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Επόμενη στάση...Super Mario Galaxy. Και μαζί με το Μario Kart θα έχουμε τρεις αγελάδες να τις αρμέγουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Nov 2007 22:16 #38636 by Petros
εΕδώ και καιρό παίζω το Twilight princess αλλά έχω κόλληση σε μια βλακεία που νομίζω ότι είναι bug .Είμαι εκεί που πρέπει να βρεις έναν γιατρό στο kakariko village και να του δώσεις ένα γράμμα που το πείρες από το bar στο Harule castle αφού βλέπω στο χαρτί που είναι δεν μπορώ με τίποτα να τον βρω! Αν το έχει τερματίσει κάποιος σας παρακαλώ βοηθείστε με!!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
08 Nov 2007 00:04 #38647 by kostas
Pragmatika ola ta zelda exoun kati grifous pou einai toso dyskoloi pou moiazoun me bugs(3 mhnes kolhmenos sto ocarina of time xoris internet kai agorasa palio teyxos me odhgo gia na to peraso!!)!!!Den to exo paiksei alla sou protino na katevasis enan odigo ALLA na ton xrisimopioisis MONO ama kolisis pragmatika!!