Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider: Legend

More
10 Jun 2006 22:51 #14763 by Σπύρος Κλαουδάτος

Manos\ wrote: Παίζοντάς το σήμερα (στην έκδοσή του για PC) πραγματικά εντυπωσιάστηκα.
Το απόλυτο Action/Adventure! Εξαιρετικά γραφικά & ήχος, απόλυτα φυσική η κίνηση της Lara Croft και το κυριότερο: πολύ εύκολος χειρισμός που συνοδεύεται και με tutorials μέσα στην πίστα για να μην κολλήσετε και σας σπάσει τα νεύρα! Και το σύστημα μάχης είναι πολύ ωραίο, τα ακροβατικά της Lara όλα τα λεφτά (Lara Rulez, τρελό μωρό, τα σπάει κτλ.) και γενικά ένα πολύ όμορφο game το οποίο σε κρατάει για ώρες μέχρι το τέλος!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2007 17:22 #30996 by Tasos Georgos
Replied by Tasos Georgos on topic Tomb Raider: Legend
Ξέρετε που μπορώ να βρώ τις λύσεις;;;

More
06 May 2007 14:03 #31026 by Μάνος Γρυπάρης

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 May 2007 00:38 #31039 by Tasos Georgos
Replied by Tasos Georgos on topic Tomb Raider: Legend
Euxaristo re Mano... Iparxei periptosi na to bro k sta ellinika ?

More
20 Oct 2016 19:00 #188814 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το Legend μου άρεσε πολύ γιατί είδα ένα εντελώς ανανεωμένο Tomb Raider σε σχέση με τα παιχνίδια του παρελθόντος, με αρκετά γρήγορο ρυθμό στην εξέλιξη της ιστορίας και το gameplay, χωρίς να δημιουργούνται τα μεγάλα κενά στην αναζήτηση για την επίλυση των γρίφων, οι οποίοι ήταν σαφώς λιγότεροι και ευκολότεροι σε σύγκριση με το παρελθόν. Η παρέα του Zip μέσω της ενδοεπικοινωνίας αποδείχθηκε πολύ ευχάριστη σε όλη τη διάρκεια, ενώ και η υπόθεση ήταν πολύ καλή. Τα γραφικά ήταν χάρμα οφθαλμών για την εποχή τους, ενώ πέρα από κάποια glitches το παιχνίδι κατ' εμέ ήταν σχεδόν αψεγάδιαστο. Το βασικότερο αρνητικό, η μικρή διάρκειά του. Οι αποστολές με τη Ducati ήταν όλα τα λεφτά.

More
21 Oct 2016 00:46 #188823 by Καλλινίκη
Εμένα εκτός από το στόρυ, την εναλλαγή τοπίων και του εύκολου χειρισμού του... Δεν θα ξεχάσω με τον τρόπο που πέθαινε ειδικότερα στα cinematics που έπρεπε να πατήσεις τα κουμπιά για να μη πεθάνει. Εγώ την άφηνα γιατί είχε πολύ φάση ο τρόπος που πέθαινε, βασικά ήταν αστείος.

More
21 Oct 2016 01:05 #188824 by Παναγιώτης Τσιάτσος
^ Όπως εδώ, για παράδειγμα:

The following user(s) said Thank You: Καλλινίκη

More
21 Oct 2016 01:24 #188826 by Καλλινίκη
Ακριβώς. Αγαπημένος ήταν στο Τόκιο. Λεπτό 2:15.