Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fate/Extella: The Umbral Star

More
31 Jan 2017 20:46 #193307 by Παντελής Δασκαλέλος

To Fate/Extella: The Umbral Star αποτελεί τη νέα δημιουργία της Marvelous και sequel του JPRG Fate/Extra που είχε κυκλοφορήσει το 2012 στο PSP. Οι developers εδώ ακολουθούν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, καθώς το νέο κεφάλαιο της σειράς υιοθετεί τα Action/Hack and Slash πρότυπα του Dynasty Warriors και των υπολοίπων δημιουργιών της Omega Force.
To Fate/Extella: The Umbral Star κυκλοφορεί για PS4 και PS Vita.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2017 13:39 #193516 by Καλλινίκη
Fate/Extella: The Umbral Star Review

Διαβάστε το review του Παντελή Δασκαλέλο για το Action/Hack and Slash των Marvelous και XSEED Games. Πείτε μας τις απόψεις σας.

More
15 Feb 2017 18:33 #193850 by Παντελής Δασκαλέλος
Η εμπειρία μου με την σειρά Fate είναι κάπως περιορισμένη, καθώς τα περισσότερα κεφάλαιά της έχουν διατεθεί αποκλειστικά στην Ιαπωνική αγορά. Εντούτοις, το Fate/Extra με το οποίο είχα ασχοληθεί στο PSP εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου games και ως εκ τούτου όταν έμαθα ότι θα έβγαινε το Fate Extella έσπευσα να το δοκιμάσω.

Το πρώτο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι άπαξ και κάποιος δεν έχει ασχοληθεί με τη σειρά δύσκολα θα βγάλει νόημα από το σενάριο. Εγώ ευτυχώς δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα, αλλά καλό θα ήταν να υπήρχαν περισσότερες αναφορές στο lore, έτσι ώστε ακόμη και ένας νέος παίκτης να μπορεί να εγκλιματιστεί χωρίς να χρειάζεται να κάνει έρευνα στο internet.

Η αλλαγή στην φόρμουλα του gameplay με άφησε ικανοποιημένο, καθώς γενικά λατρεύω τις δουλειές της Omega Force (Dynasty Warriors, Samurai Warriors κτλ) και παράλληλα εγκλιματίστηκα με το... καλημέρα στο σύστημα μάχης. Εν κατακλείδει, θεωρώ ότι πρόκειται για μια αξιόλογη κυκλοφορία στο χώρο του, έστω κι αν η Marvelous αντιγράφει ουσιαστικά το Dynasty Warriors. Με άλλα λόγια την προτείνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των Action/Hack 'n' Slash.