Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rise & Shine

More
20 Jan 2017 22:57 #192838 by Παντελής Δασκαλέλος

To Rise & Shine είναι ένα νέο 2D side-scrolling Shoot' em up από την ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Super Awesome Hyper Dimensional Mega Team. Η κυκλοφορία αυτή χαρακτηρίζεται από τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της και ως εκ τούτου είναι δεδομένο ότι θα δοκιμάσει τις ικανότητες και τα αντανακλαστικά της. Το Rise & Shine κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή στο Steam και στο Xbox Store στην τιμή των 14.99 ευρώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2017 18:37 #193032 by Παντελής Δασκαλέλος
Rise & Shine review
To Rise & Shine μου είχε κάνει εξαρχής εντύπωση λόγω του υπέροχου 2D art direction και ως εκ τούτου αποφάσισα να το τεστάρω. Σε γενικές γραμμές είναι ένα από τα καλύτερα indie games που έχω δοκιμάσει τους τελευταίους μήνες, αν και κάποια στοιχεία του μου άφησαν αρνητικές εντυπώσεις. Αναφέρομαι κυρίως στο μοντέλο χειρισμού, το οποίο είναι εξαιρετικά περίπλοκο, ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τις τηλεκατευθηνόμενες σφαίρες. Αν ο βαθμός πρόκλησης ήταν λίγο χαμηλότερος θα μπορούσα να το δικαιολογήσω, αλλά με τόσο μεγάλο difficulty το τελευταίο που θες είναι να παλεύεις με τα controls.

Please Log in or Create an account to join the conversation.