Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Zombie Night Terror

More
13 Dec 2016 23:02 #190909 by Γιώργος Λόλας

Zombie Night Terror

Το Zombie Night Terror είναι ένα κράμα από Action και Strategy που αναπτύχθηκε από μια μικρή προγραμματιστική ομάδα.

Η δημιουργία της NoClip σας τοποθετεί σε έναν post-apocalyptic κόσμο όπου τα zombies προσπαθούν να καταλάβουν τον κόσμο. Σε αντίθεση με άλλα games του είδους όμως, το Zombie Night Terror σας βάζει ουσιαστικά στην θέση... του κακού αφού είναι στο χέρι σας να οδηγήσετε τα αιμοδηψή σας ζόμπι στην κατάληψη του κόσμου.

Διψασμένα για αίμα ζόμπι, σπλατεριές και πολλά puzzles σε γκρι φόντο, αποτελούν μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνταγή που μπορεί να σας κρατήσει κοντά της για δεκάδες ώρες.

Διαβάστε το review του Zombie Night Terror κάνοντας κλικ εδώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Dec 2016 23:32 #190910 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται θα το έχω στα υπόψιν για να το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Μου θυμίζει κάπως This War of Mine(τελείως άλλο παιχνίδι) στο στυλ με το σπίτι.

More
13 Dec 2016 23:54 - 13 Dec 2016 23:59 #190913 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Zombie Night Terror
Ειλικρινά δεν περίμενα πως το Zombie Night Terror θα με εντυπωσίαζε τόσο. Ουσιαστικά αναλαμβάνετε τον ρόλο των κακών, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής για το zombie outbreak. Επίσης μου άρεσε το σαφές σενάριο, το οποίο είναι διακριτό από την πρώτη κιόλας στιγμή. Τα levels είναι 40, αριθμό που θεωρώ σχετικά μικρό, ωστόσο αρχίζουν να δυσκολεύουν στα πρώιμα στάδια ξεγελώντας πως πρόκειται για τίτλο με μεγαλύτερη διάρκεια.

Πιστεύω πως οι λάτρεις των indie που διαθέτουν zombie, θα εντυπωσιαστούν εξίσου.
Διαβάστε την άποψη μου για το Zombie Night Terror.
Last edit: 13 Dec 2016 23:59 by Γιώργος.

More
14 Dec 2016 15:10 #190926 by Βασιλης Γαλανος
Το εχω παιξει και ειναι σιγουρα πολυ καλο και εξυπνο.Ειδανικο indie για να περασεις την ωρα σου.Επισης εχει οι ελαχιστοι διαλογοι του εχουν πολυ πλακα ωρες ωρες :cheer:

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."