Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Berserk

More
13 Jun 2016 17:26 #182548 by Χριστιάνα Θάνου
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το καινούριο game της Omega Force θα ονομάζεται Berserk. Να ενημερώσουμε πως ο τίτλος μπορεί να αλλάξει τις προσεχείς ημέρες. Το νέο Action (κατά πάσα πιθανότητα), θα βασίζεται στον κόσμο του Berserk, μια σειρά Manga που δημιουργήθηκε από τον Kentaro Miura το 1989. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο δείγμα-τρέιλερ:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2016 21:17 #182555 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αν και το Berserk θεωρείται κορυφή είναι πολύ brutal για τα γούστα μου, οπότε δεν νομίζω πως θα ασχοληθώ. Μερικά chapter είχα διαβάσει και δεν άντεξα.
Για hack and slash το κόβω το παιχνίδι.

More
14 Apr 2017 21:58 #196986 by Παντελής Δασκαλέλος
Berserk and the Band of the Hawk review

Έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι αγαπώ τις δημιουργίες της Omega Force, όσο κι αν τις βρίσκω επαναλαμβανόμενες. Όταν έμαθα ότι η ιαπωνική εταρεία ετοίμαζε ένα ακόμη Warriors spin-off βασιμένο στο anime Berserk περίμενα πώς και πώς τη στιγμή που θα τεμάχιζα χιλιάδες αντιπάλους με το σπαθί μου. Δυστυχώς ακόμη και για τα στάνταρ της Omega Force όμως το βρήκα τραγικά επαναλαμβανόμενο, ενδεχομένως αν υπήρχαν περισσότεροι playable χαρακτήρες ή περισσότερη στρατηγική το τελικό αποτέλεσμα να ήταν καλύτερο. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κυκλοφορία απευθύνεται αποκλειστικά στους λάτρεις του Berserk, καθώς αν ακόμη και εγώ που αγαπώ υπερβολικά τα Dynasty Warriors βαρέθηκα, τότε δύσκολα κάποιος παίκτης θα φτάσει μέχρι το τέλος του.