Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil: Umbrella Corps

More
16 Sep 2015 20:46 #168840 by Στέφανος Λέγος
Ένα νέο First/Third Person Shooter, βασισμένο στη σειρά Resident Evil, ανακοίνωσε η Capcom στην έκθεση Tokyo Game Show 2015.
Πρόκειται για το Resident Evil: Umbrella Corps. Δείτε το τρέιλερ.

Όπως ανακοινώθηκε, το Resident Evil: Umbrella Corps αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016 για το PS4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2015 15:14 #170206 by Μάρκος Ασκανιάν
Ελπίζω μόνο να μην μας απογοητεύσει όπως το Operation Raccoon City. Για να δούμε.

Adododo!!!

More
15 Jul 2016 21:09 #184470 by Παντελής Δασκαλέλος
Umbrella Corps review

Ότι και να πω για το Umbrella Corps αδυνατεί να περιγράψει τα συναισθήματά μου. Αισθάνομαι για μια ακόμη φορά προδομένος από την Capcom, η οποία εδώ και χρόνια σκοτώνει όλες τις καλές αναμνήσεις που μου έχει αφήσει η σειρά Resident Evil από τα εφηβικά μου χρόνια. Έχω φτάσει στο σημείο να προτιμώ τα remasters από το να βλέπω νέες κυκλοφορίες που να μην έχουν τίποτα ουσιαστικό να προσφέρουν. Το Operation Racoon City ήταν τουλάχιστον playable και τολμώ να πω διασκεδαστικό αν υπήρχε καλή παρέα για co-op, το Umbrella Corps όχι απλά είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η σειρά, αλλά είναι μακράν το χειρότερο game που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια και πιστέψτε με έχω παίξει πολλά "σκουπίδια" μόνο για τα Achievements/Trophies. Αυτό πάει για άμεσο uninstall. Με μια λέξη... αίσχος. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.

More
22 Jul 2016 00:13 #185011 by Sotiris Greece
Κυκλοφόρησε σήμερα η demo έκδοση για το PS4. Όποιος/α θέλει μπορεί να το κατεβάσει εδώ .

More
22 Jul 2016 10:41 #185023 by Παναγιώτης Καγκουλίδης
Άθλιο παιχνίδι. Ευτυχώς τώρα με το demo δεν θα την πατήσει κανείς και να πάει να το αγοράσει μόνο και μόνο επειδή είναι Resident evil.