Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Arslan: The Warriors of Legend

More
01 Aug 2015 00:03 - 01 Aug 2015 11:41 #166681 by Μάνος Μαρίνος

Η Koei-Tecmo ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Arslan: The Warriors of Legend, το οποίο θα βασίζεται στο anime The Heroic Legend of Arslan.

To Arslan: The Warriors of Legend θα κυκλοφορήσει σε PS3 (μόνο ψηφιακά), PS4 και Xbox One στις αρχές του 2016. Θα συνδυάζει gameplay από τη σειρά Dynasty Warriors με χαρακτήρες και σενάριο από το anime, όπως ακριβώς γίνεται και στο One Piece: Pirate Warriors. Διαβάστε περισσότερα μέσα στην είδηση .
Last edit: 01 Aug 2015 11:41 by Μάνος Μαρίνος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2015 12:23 #166701 by Γιάννης Μίγκλης
Το game μου αρέσει με βάση το βίντεο που είδα και σκέφτομαι να το δοκιμάσω

More
26 Feb 2016 23:45 #177217 by Παντελής Δασκαλέλος
Πριν παίξω το game δεν είχα καμμία επαφή με το anime, εντούτοις ως φανατικός φίλος του Warriors franchise δεν δίστασα να το αποκτήσω. Όσοι έχουν παίξει έστω ένα Dynasty Warriors ξέρουν τι θα πρέπει να περιμένουν από το gameplay. Το μεγάλου ατού του Arslan: The Warriors of Legend κρύβεται στο σεναριακό κομμάτι, καθώς η Omega Force παραδίδει για πρώτη φορά θα έλεγα μαθήματα στο storytelling και εύχομαι να υπάρξει μια ανάλογη προσέγγιση και στις επερχόμενες δημιουργίες.

Οι όποιες ενστάσεις μου αφορούν τον τεχνικό τομέα, καθώς τα cel shaded γραφικά παρουσιάζουν υπερβολικά έντονο aliasing. H Omega Force δεν είναι πρωτάτα, αφού και στην σειρά One Piece Pirate Warriors συναντάμε cel shaded γραφικά. Για ποιο λόγο εδώ συναντάμε αυτό το τόσο μέτριο αποτέλεσμα δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όπως και να έχει βέβαια όταν σφάζεις χιλιάδες εχθρούς μέσα στην μάχη ο οπτικός τομέας δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review του Arslan: The Warriors of Legend κάνοντας κλικ εδώ.