Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lego Jurassic World

More
21 Jul 2015 21:25 - 21 Jul 2015 21:26 #165855 by Γιάννης Μοσχονάς
Μέχρι σήμερα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με Lego video game που να με απογοήτευσε έστω και στο ελάχιστο. Αρχίζοντας την πορεία μου από το κορυφαίο Lego Star Wars, έχω σαρώσει Indiana Jones, Marvel Super Heroes και Harry Potter διαδοχικά εξελισσόμενος σε μεγάλο οπαδό των Lego. Το Lego Jurassic World είναι η καλύτερη εμπειρία στο είδος που είχα μέχρι σήμερα, ένα σχεδόν αψεγάδιαστο παιχνίδι γεμάτο δράση, προκλήσεις και πολλά unlockables. B) B) B)

Χάρη στο Lego Jurassic World θυμήθηκα πόσο πολύ λατρεύω τα σαυρόποδα που κυριαρχούσαν κάποτε στον πλανήτη, χειριζόμενος τον Βραχιόσαυρο και ποδοπατώντας ολόκληρες περιοχές στο διάβα μου ή οδηγώντας τους Βελοσιράπτορες μου σε killing spree Lego κατασκευών και πλασμάτων. Οι τέσσερις ταινίες του αγαπημένου κινηματογραφικού franchise έχουν αποδοθεί με υπέροχο τρόπο γεμάτο χιούμορ και αδιάκοπη δράση και το παιχνίδι ξεκινά ουσιαστικά την στιγμή που "ξεκλειδώνουν" χαρακτήρες από όλα τα classes και έτσι αποκτούμε πρόσβαση σε όλα τα bonuses και τις περιοχές του εκπληπτικού Ιουρασικού του κόσμου. B) B) B)
Last edit: 21 Jul 2015 21:26 by Γιάννης Μοσχονάς.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2015 01:08 #165900 by Ανδρέας Κιούρας
Δεν τον ξέρω καθόλου τον κόσμο των lego.Και πάλι πάντως τραβάει πάρα πολύ κόσμο,είναι γούστα αυτά.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.