Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

More
03 Feb 2021 22:57 - 03 Feb 2021 22:58 #245713 by Blood Prince

Xintzi wrote: Κρίμα πάντως μακάρι να γίνει στο μέλλον η σειρά στο Netflix για το Zelda,θα είναι ένας σημαντικός λόγος να ανανεώσω την συνδρομή μου και μακάρι να "πατήσει" καλά πάνω στο game(στην γνωστή συνταγή) όσον αφορά σενάριο και περιπέτεια/δράση.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα του ταιριάξει μια σειρά αντί για μία ή περισσότερες ταινίες πάντως θα είναι πολύ ενδιαφέρον να πραγματοποιηθεί. Αληθεια, ποιά είναι η δική σας άποψη; Θα προτιμούσατε σειρά ή ταινίες Zelda;

Δεν έχω παίξει το παιχνίδι αλλά από βίντεο που έχω δει, θα προτιμούσα, γιατί όχι ; Αλλωστε μου αρέσει το όλο setting και έχει και ωραίο soundtrack.

Αν υπήρχε port για το PS4 θα το αγόραζα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Feb 2021 22:58 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2021 23:43 #245715 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Θα πρέπει να το δοκιμάσεις αξίζει πραγματικά! Το πιό ολοκληρωμένο Zelda μέχρι τώρα και τεραστίων διαστάσεων. Σε καλύπτει πλήρως.Εγώ περιμένω το μέρος 2 όσο κανένα άλλο game μαζί με το God of War.Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και τα προηγούμενα Zelda(π.χ Μajoras Mask,Ocarina of Time,Wind Waker,Twillight Princess) καθώς το κάθε ένα έχει την δικιά του χάρη,όλα υπέροχα και να κάνεις και τη σύγκριση με το Breath of the Wild.

More
04 Feb 2021 00:18 #245716 by Blood Prince
Δεν έχω Nintendo Switch.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
04 Feb 2021 00:49 - 04 Feb 2021 01:05 #245717 by Frazzle
Συμφωνώ μαζί σου Xintzi, τέλειο game, έχω δει όλο το παιχνίδι σε walkthrough μιας και δεν εχω switch και δεν μπορώ τα 30 fps.
Last edit: 04 Feb 2021 01:05 by Frazzle.

More
04 Feb 2021 01:28 - 04 Feb 2021 01:29 #245718 by Blood Prince

FrazzleGR wrote: Συμφωνώ μαζί σου Xintzi, τέλειο game, έχω δει όλο το παιχνίδι σε walkthrough μιας και δεν εχω switch και δεν μπορώ τα 30 fps.

Εγώ μια χαρά μπορώ τα 30 fps και δεν βρίσκω διαφορά μεταξύ 30 και 60...τέσπα, τσέκαρα gameplay και εγώ.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 04 Feb 2021 01:29 by Blood Prince.

More
04 Feb 2021 09:32 - 04 Feb 2021 09:58 #245724 by Frazzle
Υπάρχει διαφορά και αρκετή κιόλας, δεν θα το αναλύσω εδώ γιατί θα βγώ off-topic. Σχετικά με BoTW, aναμένουμε το 2!
Last edit: 04 Feb 2021 09:58 by Frazzle.

More
24 Feb 2021 10:30 - 24 Feb 2021 10:31 #246748 by Giorgos Tsolaridis
To The Legend of Zelda έκλεισε 35 χρόνια
Η Nintendo δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της για τον εορτασμό.Μία από τις αγαπημένες gaming σειρές των υποστηρικτών της Nintendo είναι το The Legend of Zelda, το οποίο έκλεισε 35 χρόνια από την κυκλοφορία του. Οι υπηστηρικτές του The Legend of Zelda γιόρτασαν την επέτειο με online events μέσα στο Σαββατοκύριακο, κατά την διάρκεια των οποίων η Nintendo δεν πήρε θέση.

Το πρώτο The Legend of Zelda κυκλοφόρησε αρχικά στο NES στις 21 Φεβρουαρίου του 1986 στην Ιαπωνία. Αξιοσημείωτες αναφορές στην σειρά αποτελούν τα Link's Awakening (1993, GameBoy), Ocarina of Time (1998, Nintendo 64) και The Wind Waker (2002, GameCube). Το Breath of the Wild αποτελεί την πιο πρόσφατη νέα κυκλοφορία και ήρθε στην αγορά το 2017 για Switch.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για τα σχετικά posts.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 24 Feb 2021 10:31 by Giorgos Tsolaridis.

More
25 Feb 2021 23:05 - 25 Feb 2021 23:14 #246835 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Το καλύτερο δώρο για τα 35 χρόνια για μένα  θα είναι το Breath of the Wild 2. Το 1 είναι το αγαπημένο μου και περιμένω περισσότερο από όλα να αποκτήσω το 2.Μερικα από τα καλύτερα Zelda για μένα στα 35 χρόνια ιστορίας  αυτής της ασύλληπτη σειράς είναι τα Ocarina of Time,Majoras Mask, A Link to the past, Twilight Princess, Wind Waker και Α Link between Worlds. 

More
13 Mar 2021 19:35 #247793 by Giorgos Tsolaridis
Ένα glitch του The Legend of Zelda: Breath of the Wild το κάνει First-Person Χωρίς την χρήση mods.
Οι οπαδοί της σειράς The Legend of Zelda προσπαθούν εδώ και χρόνια να παίξουν έναν τίτλο της σειράς σε first-person, συνήθως με mods στο Minecraft. Ωστόσο, χάρη σε ένα νέο glitch μπορείτε να παίξετε το Breath of the Wild με first-person κάμερα.Ο χρήστης του Twitter Axk_000 ανακάλυψε το συγκεκριμένο glitch και φαίνεται να μην είναι πολύ πολύπλοκο. Μέχρι στιγμής το glitch αυτό φαίνεται να λειτουργεί καλά και να είναι σταθερό, τουλάχιστον μέχρι να το επιδιορθώσει με κάποιο  patch  η Nintendo. Κάνοντας κλικ θα δείτε  ένα βίντεο με το συγκεκριμένο glitch

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
13 Mar 2021 22:05 #247809 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Το είχα σκεφτεί και εγώ παλιότερα πως θα ήταν σε first person mode και πιστεύω η Nintento θα μπορούσε να το προσθέσει με κάποιο τρόπο καθώς το παιχνίδι θα αποκτήσει διαφορετική χάρη στο gameplay αλλά και στην οπτική γωνία  των τοπίων και θα είναι πολύ ωραίο να εναλλάσσεται με το third person mode.