Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Another World 20th Anniversary Edition

More
15 Sep 2014 04:17 #149537 by Γιάννης Μοσχονάς
Το Another World ανήκει στην αρκετά μεγάλη λίστα των video games που, ενώ είναι αριστουργήματα, δεν κατάφερα να τα τερματίσω την εποχή που κυκλοφόρησαν λόγω πληθώρας τίτλων που είχα στα χέρια μου και ελλείψεως χρόνου. Επιτέλους, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, στρώθηκα και ξεφτίλισα την special έκδοση που επιμελήθηκε ο Eric Chahi, προγραμματιστής του πρωτότυπου B) B) B)

Το Another World είναι περισσότερο κινηματογραφική εμπειρία παρά ένα συμβατικό action adventure. Χωρίς HUD, χάρτες και ενδείξεις για το που πρέπει να κινηθεί ο πρωταγωνιστής, μας προσκαλεί να βρεθούμε στην θέση του Lester και να "στύψουμε" το μυαλό μας για να ανακαλύψουμε τι θα πράξουμε. Η δράση είναι αδιάκοπη και περιλαμβάνει θανατηφόρα άλματα, πολύ πιστολίδι με ακτινοπίστολα και πανέξυπνους περιβαλλοντικούς γρίφους. Προσωπικά δεν έλεγα να κατεβάσω το gamepad μέχρι να οδηγήσω τον Lester στην επόμενη περιοχή, προχωρώντας με βήμα σημειωτόν σε ένα μικρής διάρκειας αλλά τεράστιας απόλαυσης τίτλο B) B) B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2014 12:51 #149548 by Donnie Darko
Να σου πω την αλήθεια μου άρεσε πραγματικά,δεν περίμενα να μου αρέσει κιόλας. :cheer: :cheer:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
27 Oct 2014 14:36 #151043 by Πιέρρος Φουστέρης

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister