Σήμερα ξεκίνησα το Black Flag.
Πρώτες εντυπώσεις αν και είναι νωρίς ακόμα....
Τα γραφικά με απογοήτευσαν για παιχνίδι που φτιάχτηκε για PS4. Μου θύμισαν Unreal Engine 3 . Ίσως φταίει πως προέρχομαι από το AC Valhalla. Πάντως τα χριστούγεννα με το Ezio Collection δεν είχα θέμα.
Ο χειρισμός ικανοποιητικός για την ώρα αν και μου κακοφάνηκε που το eagle vision εμφανιζόταν πιέζοντας τον μοχλό L. Βέβαια έχω παίξει το Liberation και το Ezio Collection οπότε ξέρω από αυτά.
Η ξηρά για πειρατικό παιχνίδι μου φάνηκε πολύ μεγάλη...και η θάλασσα αρκετά στενή, δεν είχε ανοιχτή θάλασσα που προτιμώ, αν και αργότερα θεωρώ πως θα έχει.....μου άρεσε αρκετά ωστόσο η περιήγηση στην Abstergo αν και έχει ένα κατεβατό να διαβάσω, σιγά μην τα διαβάσω όλα. Απλά βολτάρω στο μέρος.
Για την πλοήγηση στην θάλασσα αγόρασα το παιχνίδι, όχι για την ξηρά.
Επίσης δεν μου άρεσε η δραστηριότητα, που θύμιζε τα Flying Papers του Valhalla...ήδη παράτησα ένα...θα ασχοληθώ με όσα μπορώ αλλά δεν θα καθίσω να σκάσω....
Τελοσπάντων θα παίξω χαλαρά κάνοντας ότι μπορώ και ότι με ευχαριστεί.....δεν πάω για 100 % απαραίτητα και ελπίζω να περάσω καλά...αν παρόλα αυτά δεν μου αρέσει...δεν ξόδεψα και τεράστιο ποσό..συμβαίνουν αυτά.
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish