Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Retro City Rampage

More
05 Jan 2013 20:01 #118021 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Κατέφθασε στο Xbox Live Arcade. Eμπνευσμένο από τα αρχικά Grand Theft Auto to παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο XBLA με τιμή 800 Points και αναμένεται σύντομα σε PSN (για PS3 και PS Vita) και WiiWare.
[youtube:gwnq827e]
[/youtube:gwnq827e]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jan 2013 23:07 #118032 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Retro City Rampage

halismi wrote: Κατέφθασε στο Xbox Live Arcade. Eμπνευσμένο από τα αρχικά Grand Theft Auto to παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο XBLA με τιμή 800 Points και αναμένεται σύντομα σε PSN (για PS3 και PS Vita) και WiiWare.
[youtube:lxky39zv]

[/youtube:lxky39zv]

Πλάκα κάνεις??????Το θέλω...τι μου θύμισες... :shock: :shock: :prayer: :prayer:

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
05 Jan 2013 23:52 #118033 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Retro City Rampage
Ειδα το demo του και ειχε αρκετη πλακα μπορω να πω. Θα μπορουσε να ειναι το παιδι των παιχνιδιων Pokemon και GTA1 λογω του στυλ που εχουν υιοθετήσει οι δημιουργοι.

To μονο που με χαλασε ειναι πως στην τηλεοραση μου αφησε ιχνη απο τις στατικες εικονες που εχει αριστερα και δεξια μετα απο λιγοτερο απο 10λεπτα παιχνιδιου, θα επρεπε να το ειχαν προσεξει πιο πολυ αυτο...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
22 Oct 2019 21:43 #227927 by Βασίλης Κτενίδης
Θετικές οι εντυπώσεις μετά το τέλος του Review, έχω ήδη βάλει να κατεβαίνει το sequel. Αν είναι μια βελτιωμένη έκδοση του συγκεκριμένου και έχουν καλύψει όλα τα λίγο ενοχλητικά σημεία, τότε το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό.