Η Κιμ Καρντάσιαν στο Fortnite
Η Epic Games έχει φέρει ένα σωρό celebrities στο Fortnite και αυτή την εβδομάδα ήρθε η σειρά της Κιμ Καρντάσιαν και συγκεκριμένα από αύριο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου.
Μιλώντας στο περιοδικό Elle, η Kardashian είπε ότι είναι μια «αξιοπρεπής» παίκτρια του Fortnite. «Δεν θα έλεγα ότι είμαι σπουδαία, αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαι και απαίσια», είπε. Πρόσθεσε ότι ο γιος της, ο Saint, είναι «σίγουρα καλύτερος από εμένα». «Αλλά, ξέρετε, δεν μου μαθαίνει όλα τα κόλπα του», πρόσθεσε.
Όσο για το πώς γνώρισε το Fortnite, η Kardashian είπε ότι ο αδερφός της την σύστησε στο παιχνίδι πριν από χρόνια. Και ενώ παίζει Fortnite, το κάνει μόνο «μέτρια» επειδή πιστεύει ότι τα πράγματα πρέπει να απολαμβάνονται «με μέτρο».
Η Kardashian επιβεβαίωσε επίσης ότι συνεργάστηκε στενά με την Epic Games για τη συνεργασία, λέγοντας ότι περνούσε μία ώρα κάθε βράδυ - από τις 10 έως τις 11 μ.μ. - μιλώντας με την Epic Games για να «τελειοποιήσει τα πάντα» και να διασφαλίσει ότι «όλα φαίνονταν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά».
Επίσης, στη συνέντευξη, η Kardashian είπε ότι το Fortnite είναι ένα «εμβληματικό» παιχνίδι και είναι χαρούμενη που εντάσσεται στις τάξεις των celebrities και εμπορικών σημάτων που έχουν έρθει στο παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια. «Απλώς επειδή είδα όλους τους προηγούμενους χαρακτήρες και πόσο χαριτωμένοι φαίνονται, ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη που θα είχα τον δικό μου χαρακτήρα», είπε.
Η Kardashian είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Glu Mobile στο δημοφιλές mobile, Kim Kardashian: Hollywood, αλλά έκλεισε στις αρχές του 2024 μετά από περίπου μια δεκαετία λειτουργίας. «Λατρεύω τον χώρο των games», είπε στη συνέντευξη με το Elle.
Ακολουθούν οι τιμές των DLC της Κιμ Καρντάσιαν και μερικές εικόνες.
Kim Kardashian (Fur Coat): 1,500 V-Bucks
Kim Kardashian (SKIMS Suit): 1,500 V-Bucks
Kim Kardashian (Leather Suit): 1,500 V-Bucks
Kim Kardashian Purse (Pickaxe): 800 V-Bucks
Emote (Paper Magazine Pose): 500 V-Bucks
Makeup Backpack (Back Bling): 400 V-Bucks
Ring Light and Phone (Back Bling): 400 V-Bucks
Jet (Glider): 1,200 V-Bucks
FULL KIM KARDASHIAN SET AND STYLES!
pic.twitter.com/YTMXpX2mnT
— Shiina (@ShiinaBR)
December 10, 2025
Ένα από τα emotes για την Kardashian στο Fortnite ονομάζεται «Slurp the Internet» και είναι μια αναφορά στη διάσημη φωτογράφισή της «Break the Internet» για το Paper Magazine πριν από χρόνια. Σε αυτή τη φωτογραφία, έχει ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθιά της, αλλά στο Fortnite, το ποτήρι σαμπάνιας είναι στο πόδι της. Αυτό συμβαίνει «επειδή θα μπορούσε απλώς να ταιριάζει καλύτερα και να φαίνεται καλύτερα», είπε.
Το άλλο emote της ονομάζεται «Diamond Drop» και είναι μια αναφορά στο πώς έριξε ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι στον ωκεανό στα νησιά Μπόρα Μπόρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Keeping Up With the Kardashians. Επιπλέον, ένα από τα όπλα της είναι μια τσάντα, η οποία είναι εμπνευσμένη από αυτήν με την οποία χτύπησε την Khloé Kardashian, και μάλιστα έχει «την ίδια κίνηση με την οποία την χτύπησα», κατέληξε.