Πρώτο review για το Xbox One λοιπόν το
Dead Rising 3
για το οποίο δεν έχω πολλά πράγματα να προσθέσω καθώς το σχεδόν επτασέλιδο κείμενο μου νομίζω καλύπτει όλες σας τις απορίες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχοντας παίξει το 80% των next-gen τίτλων (δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με Tomb Raider, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes και Need for Speed Rivals, Forza Motorsport V, Ryze) το Dead Rising 3 ΙΜΗΟ αποτελεί τον πιο διασκεδαστικό από όλους.
Για να μην παρεξηγηθώ διευκρινίζω ότι δεν τον θεωρώ και ούτε είναι ο καλύτερος τίτλος παρόλα αυτά προσφέρει αγνή και εθιστική διασκέδαση. Πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι διαφορετικό όταν στις 25 περίπου ώρες που έπαιξα έσφαξα γύρω στις 30.000 απέθαντους με περισσότερα από 100 διαφορετικά όπλα και με 10 διαφορετικά combo vehicles.
Αυτό που επίσης θέλω να τονίσω είναι ότι το Dead Rising 3 αποτελεί το sequel που θα έπρεπε να είχε βγάλει η Capcom αρκετά χρόνια νωρίτερα, καθώς θεωρώ το Dead Rising 2 πραγματικά κάκιστο και κατώτερο των προσδοκιών. Τώρα περιμένω δύο πράγματα, πρώτον να βγάλουν το Xbox One Smartglass στην Ευρώπη για να κάνω τις εξτρά αποστολές και να μας προμηθεύσουν ή να αγοράσω το Season Pass γιατί υπάρχει πολύ ακόμη υλικό στο παιχνίδι που αξίζει κάποιος να ασχοληθεί μαζί του. Νομίζω ότι όποιος έχει Xbox One πρέπει να το τσιμπήσει άμεσα, αν φυσικά δεν το έχει ήδη