Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Saints Row 4

More
06 Sep 2013 23:56 #131788 by Γιώργος Γκ.
Replied by Γιώργος Γκ. on topic Saints Row 4
Πολύ ωραιο παιχνιδι ! Μοναδικοι τοy αντιπαλοι πιστευω GTA V και watch dogs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2013 00:48 #131799 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Γρηγόρης Βούλγαρης μας πάει στο προεδρικό μέγαρο για να ζήσουμε την τρελά με το Review του Saints Row 4 . Διατηρεί το καλό όνομα της σειράς και προχωράει την παράνοια ένα βήμα παραπέρα!

More
07 Sep 2013 03:05 #131818 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Ναι έχει super δυνάμεις! Και άλλα πολλά βέβαια σε ένα από τα πιο "άκυρα" games που έχω παίξει τελευταίως. Το βάζω στην ίδια κατηγορία με τα Deadpool και Blood Dragon γιατί μου αρέσει όταν οι developers αποφασίζουν να μην πάρουν σοβαρά τους εαυτούς τους! Πάντως έχει ένα feeling Matrix πιο πολύ από κάθε άλλο Matrix game που έχει βγεί, έχει χαβαλέ, τρέλα και είναι παιχνίδι με όλη τη σημασία της λέξεως. Αν τεχνικά ήταν πιο προσεγμένο, είχε μεγαλύτερη ποικιλλία στο περιβάλλον και λίγο καλύτερο πιστολίδι θα ήταν αριστούργημα!

More
07 Sep 2013 11:02 #131825 by Χριστιάνα Θάνου
Το Saints Row IV για μένα αξίζει τα χρήματά του!Μπορεί μερικούς να τους χαλάσει που η ιστορία διαδραματίζεται στην ίδια πόλη, άλλους ότι το παρακάνουν με τον χαβαλέ. Εμένα μου φαίνεται απλώς τέλειο! Είναι τρελό από την αρχή, έχει φάση, χιούμορ (καμιά φορά adult humour βέβαια) και το κυριότερο θα περάσετε καλά μαζί του! Προσωπικά δεν πρόκειται να το κάνω uninstall από το PC για τους επόμενος μήνες.
Τα μόνα αρνητικά που βρήκα ήταν τα μέτρια γραφικά και το ότι μπορεί να πάρει κανείς τις υπερδυνάμεις από την αρχή. Θα προτιμούσα να έπαιρνα το Mind Controll για παράδειγμα μετά από 5 ώρες και όχι μετά από 2, 3.

More
07 Sep 2013 11:20 #131827 by Βαγγέλης Κώτσελας
το saints row iv ειναι αρκετα καλο

More
17 Sep 2013 17:50 #132314 by Βασίλης Καμακάρης
Μονό για σήμερα την μεγάλη μέρα του GTA V η Volition, εταιρία ανάπτυξης του Saints Row 4, σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν, αλλά μόνο για σήμερα, το νέο DLC GAT V .

[center:12k17t01][youtube:12k17t01]
[/youtube:12k17t01][/center:12k17t01]

Τρεχάτε...

More
12 Oct 2013 15:48 #133780 by Βασίλης Καμακάρης
Ανακοινώθηκε ένα νέο DLC για το Saints Row IV με όνομα Enter the Dominatrix . Θα το δούμε online στις 23 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει νέα όπλα, νέους χαρακτήρες, νέους εχθρούς και νέες αποστολές ενώ θα κοστίζει 7€.

More
16 Oct 2013 16:31 #134079 by andreas markou
Replied by andreas markou on topic Saints Row 4
Kapoia pramata ston saints row einai uperbolika gia emena !!!!!!

More
20 Jan 2014 00:27 #139345 by Μάνος Γρυπάρης
Έπαιξα σήμερα το Saints Row 4 καθότι το είχε free όλο το τριήμερο στο Steam. Πραγματικά πολύ φάση! Ειδικά στην αρχή η sci-fi φάση μου φάνηκε σαν παρωδία από Dead Space και Mass Effect μαζί. Σαν ένα Scary movie ένα πράμα, όπου οι developers σατιρίζουν άλλα games!

Το σενάριο με πολλά κλισέ, όπου ο IMBA πρόεδρος της Αμερικής καλείται να σώσει την ανθρωπότητα από τους εξωγήινους. Συνεχές γέλιο, πολύ πιστολίδι, gameplay που θυμίζει GTA και γενικά ένα χαβαλεδιάρικο Action-Adventure που για την προσφορά -50% στο Steam, τώρα πια τα αξίζει τα λεφτάκια του.

[youtube:1yqd16cn]
[/youtube:1yqd16cn]

Δείτε το σημερινό μας live στα 720p με VDSL. Το έπαιξα και εκτός live μετά. Τα μελλοντικά live streaming θα βελτιωθούν να ξέρετε.

Για τα γούστα μου πάντως θα του έβαζα ένα 7.5-8

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Sep 2014 20:48 - 03 Sep 2014 23:46 #149028 by Αλκμήνη Καζάνα
Με την χρηση του SDK στο Saints Row 4 μπορει ο καθενας να δημιουργησει τρελα και περιεργα οπλα με διαφορα εξαρτηματα καθως επισης να παρει και μια γευση του Damned Impaler σπεσιαλ οπλου που θα υπαρχει στο επερχομενο Saints Row: Gat Out Of Hell. Διαβαστε περισσοτερα στο αρθρο .

Last edit: 03 Sep 2014 23:46 by Πιέρρος Φουστέρης.