Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

L.A Noire VS Red Dead Redemption

Poll: L.A NOIRE VS RED DEAD REDEMPTION (was ended 0000-00-00 00:00:00)

L.A NOIRE
2 16.7%
RED DEAD REDEMPTION
10 83.3%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
27 Jun 2011 14:22 #95032 by gavrosssss7
Μετά απο έρευνα 2 ημερών και την βοήθεια κάποιων παιδιών κατέληξα σε αυτά τα δύο...Για να πάρετε μια γεύση για τον τι ψάχνω ...ένα παιχνίδη με μεγάλη διάρκεια και ενδιαφέρουσα πλοκή...εσείς ποιό προτιμάτε?
Πείτε και κάποια υπέρ και κατά...γιατί δεν είναι εποχή για ανίγματα και θέλω να αγοράσω κάτι που πραγματικά θα μου αρέσει ,με όσο το δυνατότερο ποσοστό "αποτυχίας"...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jun 2011 14:56 #95035 by eliminator
Κοίτα και τα δύο είναι εκπληκτικά παιχνίδια αλλά θα σου έλεγα να προτιμήσεις το RDR γιατί έχει ωραίο Multiplayer και θα σε κρατήσει πολύ καιρό καθηλωμένο, επίσης το θεωρώ πιο free από το L.A NOIRE.

Υ.Γ. Το έγραψες σε λάθος θέμα έπρεπε να το γράψεις στο Versus και Διαγωνισμοί, εκεί βάζουμε Versus παιχνιδιών και συγκρίνουμε συζητάμε κλπ.

More
27 Jun 2011 15:44 #95039 by Antonis Kioseloglou
Red Dead Redemption γιατι το L.A. Noire ητανε πολυ κουραστικο.

More
27 Jul 2011 10:06 #96729 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Αν θες δράση πάρε το Red Dead Redemption (και σημαντικό να σου αρέσει η δύση και οι καουμπόηδες) αν θες να βρεις το μυστήριο χωρίς πολύ δράση αλλά με έναν αρκετά καλό τρόπο πάνε στο LA Noire.

More
21 Nov 2011 13:53 #101687 by Xristos
σωστα το la noire ειναι πολυ βαρετο.το red dead το εχω τερματισει και 3 φορες και δεν το εχω βαρεθει.red dead μην το σκεφτεσαι καθολου!

More
21 Nov 2011 15:47 #101696 by Stathis Yannacopoulos
Το red dead που βγηκε με τo undead nightmare ειναι εγγυημενα 30-35 ωρες -μπορει να παει και πολυ παραπανω- αν εξευρευνεις και κανεις διαφορα μικροπραγματα. Επισης εχει ενα multiplayer που μπορεις να δοκιμασεις. Γενικα δεν υπαρχει περιπτωσει να απογοητευτεις απο αυτο το παιχνιδι ειναι σιγουρη αγορα

Το l.a noire ειναι για εμενα εξισου καλο παιχνιδι το οποιο ειναι μια συγχρονη μορφη των point and click adventure που παιζαμε δεκαετια 90 με πολλες νεες προσθηκες που το κανουν πιο action αλλα και λιγοτερο δυσκολο. Ειναι διαφορετικο απο τα gta/red dead και ειναι υποκειμενικο αν αρεσει σε καποιον. Εγω θα σου προτεινα να το δεις και αυτο καποια στιγμη.

Υ.Γ Επεσα θυμα του thread grave digging.. Oh well :P Αλλη φορα κοιταμε την ημερομηνια αυτου που ανοιξε το τοπικ και οχι του τελευταιου :P

More
26 Mar 2013 22:56 #122112 by Μιχάλης Κοδήμας
RDR ψηφίζω εγώ γιατί όταν βγήκε ηταν κάτι το εντελώς καινούργιο για την τότε εποχή

More
27 Mar 2013 11:24 #122131 by Νικολής Ασημάκης

mike kodima wrote: RDR ψηφίζω εγώ γιατί όταν βγήκε ηταν κάτι το εντελώς καινούργιο για την τότε εποχή

Και το L.A. Noire ήταν καινούργιο και δεν έχει βγει ακόμα κάτι που να του μοιάζει.