Άλλο το τι αρέσει στον καθένα και άλλο το τι είναι καλύτερο αντικειμενικά...
Όσο από ιστορία, υπάρχουν βιβλία και φυσικά και η ταινία Κόναν ο Βάρβαρος,
που εδώ που τα λέμε το WoW έχει καν ταινία? (cinematic έχει και το AoC)
Τώρα εάν ένα παιχνίδι βγαίνει πριν 2 χρόνια και ακόμα είναι ημιτελές τότε λυπάμαι αλλά οι παραγωγοί του δεν βλέπουν την υπόλοιπη αγορά πως πάει...
Να φανταστείς ότι εγώ άρχισα με Single Player RPG, Lineage 2, Guild Wars και αυτήν τη στιγμή παίζω WoW.
Και δεν έπαιζα απλώς τα games... να καταλάβεις έχω στους λίγους μήνες που άρχισα το WoW έναν Dwarf Hunter 70 level (εννοείτε) με σχεδόν full epic απο BG και Arena... Από PvE μέχρι Gruul's Lair πήγα και τον ρίξαμε 2 φορές...
Ειδικά για εμένα που είμαι λάτρης του PvP, το WoW υστερεί άσχημα.
Για κάποιον που θέλει ανούσιο Mob Farming, Rep Farming και γενικά ανούσιο Grinding μπορεί να τον καλύπτει πλήρως το WoW και για τα επόμενα 100 χρόνια.
Φυσικά όμως το WoW το έχω καθαρά για να περνάω την ώρα μου ως να βγει το Conan Η να μπω στο Beta.
Εάν έβλεπες τι λένε τα member μας στα σχόλια των application τους για το WoW θα καταλάβαινες τι λέω.
Πχ. Εμένα μπορεί να με κάλυπτε το Pacman ή το Tetris και τι να κάνω εγω τα 3D graphics όταν το Tetris μου το παίζω μια χαρά και με 2D, έ κάτι τέτοιο βλέπω στους κολλημένους με το WoW…
Το θέμα είναι πως το WoW ήταν και είναι το καλύτερο MMORPG αλλά αυτό θα τελειώσει μόλις βγει το Conan,
μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.